Цікаві факти про жінок

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна” 



Дата публiкацiї - 4.02.2009 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=1231

Лише 9% жінок світу вважають себе справді привабливими. 43% жінок вважають, що “виглядають природно”, 24% вважають себе дамою “середньої зовнішності”, 8% - жіночними, 7% - симпатичними, і лише тільки 2% відкрито заявляють, що сексуальні.

В організмі жінки міститься в 6 разів більше золота. Золоті ви наші! :)

Близько 100 мільйонів жінок у світі не вистачає для підтримання балансу статі. Багато з них гинуть в Азії. В Індії вже оголошена кампанія на захист життя дівчат.

17 000 жертв вимушених шлюбів живуть у Швейцарії.

Тільки до 2077 року за даними IPU може бути досягнуто рівність статей.

2 кг губної помади з’їдає за своє життя жінка, регулярно підмальовуючи губи.

Шкіра у жінок тонше і сухіша. За рахунок особливої ​​будови сполучної тканини, а також гормону прогестерону, жіноча шкіра розтягується швидше. У чоловіків же вона більш пружна.

У жінок серце меншого розміру і тому б'ється швидше. Якщо у чоловіків воно здійснює в середньому 72 удари на хвилину, то у жінок - 90. Стінки лівої серцевої камери у жінок тонші і еластичніші, ніж у чоловіків. Тому підвищений кров'яний тиск для них менш небезпечний.

Коріння волосся у жінок в шкірі голови сидять на два міліметри глибше, ніж у чоловіків. І тому випадають менш інтенсивно.

Вага головного мозку жінок майже на 14% менше за вагу мозку чоловіка. Але, з іншого боку, півкулі головного мозку жінок пов'язані вдвічі сильнішими нервами. Тому розумовий процес у жінок протікає швидше.

Від 9 до 10% дорослих жінок страждають від переїдання та психологічної неможливості контролювати споживання їжі.

Кожні 15 секунд одна дівчина в світі позбавляється цноти різними способами.

2/3 з 300 мільйонів дітей, позбавлених можливості мати освіту, є дівчатами.

4 мільйони жінок і дівчат щорічно є об’єктом продажу чоловікові, звіднику, на невільничому ринку.

На 20% у мінус відрізняється рівень заробітної плати у жінок і у чоловіків, що займають однакову посаду з однаковими службовими обов’язками.

Кожну хвилину на планеті вмирає жінка внаслідок невдалої вагітності або пологів.

Мешканки Європи в середньому живуть на 6 років довше, ніж чоловіки. Причина, ймовірно, полягає в тому, що жінки в гормональному відношенні швидше виходять зі стану стресу, харчуються менш жирною їжею, значно менше палять, та й відсоток алкоголіків серед них нижче.

Вміст рідини в організмі жінок становить близько 50-60%, тоді як у чоловіків ця цифра дорівнює 60-70%. В організмі чоловіків обертається в середньому 4,5 літри крові, а у жінок - 3,6 літра.

Інсульти та інфаркти у чоловіків трапляються частіше ще й тому, що кров у них значно густіше, ніж у жінок. Згідно з лабораторними дослідженнями, в кожній краплі крові жінки міститься на мільйон кров'яних клітин менше, ніж у чоловіка.

Жінки моргають приблизно в 2 рази частіше, ніж чоловіки.

 

Позіхаючи, жінка прикриває рот долонею, а не кулаком.

Жінки не чухають потилицю. По-перше, - вони не люблять демонструвати свою розгубленість, по-друге, - це псує зачіску.

Жінка часто намотує пасмочки волосся, навіть короткого на палець або лоскоче пензликом з волосся собі щоку. Чоловіки так чинять рідко.

Замахуючись, щоб щось кинути, жінка відводить руку не вбік, а назад. Саме тому панянок ніколи не посилають підривати танки.

Виявляється, жінки в середньому краще, ніж чоловіки, розпізнають обличчя.

Згідно з дослідженнями вчених з Лондона, дівчата, чиї безіменні пальці коротші вказівних, мають більше шансів досягти успіхів у спорті, особливо в легкій атлетиці та тенісі.

Вітаючись за руку, жінка майже не потискує її. Про жіноче рукостискання поет Волошин казав, що “воно схоже на підкидування мертвого немовляти”.

У жінок переважає грудний тип дихання. У чоловіків в процесі дихання активно задіяні м’язи черевного преса. Це пов’язано з додатковим тягарем на грудях.

Жінки не люблять, коли у них вільні руки. Тому вони завжди носять із собою сумочку - щоб теребити її за ремінець, притримувати за край і нескінченно в ній копатися. За відсутністю сумочки підійде все, що завгодно - віяло, рукавички, книжка, квітка.

Одягаючись, жінка спершу зодягне сорочку, потім - штани. Чоловіки зазвичай діють навпаки.

Жінка ніколи не знімає футболку, схопивши її на спині.

Оглядаючись на оклик, жінка зазвичай повертає тільки голову. Чоловік розгортає і корпус, оскільки у нього набагато менш гнучкіша шия.

Жінки бояться павуків, черв'яків і мишей. Їм також не подобаються гусениці, навіть дуже гарні.

 

Переважна більшість жінок вважають, що вмиватися водою з милом шкідливо (Чим саме вони умиваються - подивися у ванній кімнаті).

На пропозицію показати руки, чоловіки чесно протягують відкриті долоні. Жінки протягують руки долонями вниз, мабуть, для того, щоб продемонструвати бездоганний манікюр і розмір діамантів.

Слова, які жінка вимовляє, вдаривши по пальцю молотком, можна без цензури випустити в ефірі "Вечірньої казки для малят". Те, що говорить в таких випадках чоловік, транслювати не можна.

Щодня чоловікам потрібно на 700 калорій більше. Оскільки обмін речовин у них протікає швидше і температура тіла, як правило, вище.

Підніматися або спускатися з гори жінки стараються боком. Чоловіки просто ширше розставляють ноги.

Розглядати свої п'яти жінки вважають за краще обертаючись за спину. Чоловіки ж просто повертають підняту стопу.

До своїх статевих органів у жінок достатньо байдуже, відчужене відношення, вони майже незнайомі один з одним. Жінки не розмовляють з ними не дають їм жартівливих прізвиськ, не ображаються на них.

Сідаючи, жінки стискають коліна або просто тримають їх паралельно. Тому в громадському транспорті краще мати панянку за сусіда.

Прагнення до компромісу, властиве жіночій статі, позначається в тому, як вони розповідають сороміцькі анекдоти. Вони можуть зважитися публічно розповісти навіть найбільш сальний анекдот. Але ключове слово пробурмотять так невиразно, що ніхто нічого не розбере. Ще частіше вони намагаються передати непристойну родзинку мімікою, жестикуляцією і відчайдушним виразом обличчя.

Пояс на халаті жінки зав'язують вище за пупок, а чоловіки - нижче.

Вуха жінки закривають пальцями, а чоловіки - долонями.

Коли ти просиш жінку передати тобі запальничку, вона передає тобі запальничку, а не перевіряє твою стрибучість і реакцію.

 

Якщо чоловік, з погляду жінок, дуже мало пішов в процесі розвитку від мавпи, то ми, з свого боку можемо також відзначити деякі атавізми, що дісталися нашим пані в спадок від чотирируких предків. Наприклад, - годинами шукати в шерсті свого самця комах. За відсутністю дрібних членистоногих, жінки задовольняються вугрями і прищиками.

Рукавички жінка одягає до виходу на вулицю.

Піднімаючи важкий предмет, жінка намагатиметься перемістити його на бік. Чоловік несе вантаж перед собою.

Дрібноту і крупні купюри жінки вважають за краще носити в одному і тому ж місці. У них рідко дзвенять кишені.

При ударі кулаком жінка виставляє вперед великий палець.

Коли жінки сидять, у них є звичка підвертати під себе ногу і упиратися п'ятою в промежину. Чоловіки такого собі не дозволяють.

Щоб віджати вручну мокру білизну, жінка береться за неї долонями вгору, чоловік - долонями вниз.

Жінки менш агресивні, ніж чоловіки. Це пов'язано з гормоном тестостероном, якого в чоловічому організмі виробляється в 10 разів більше, ніж у жіночому.

Невдачі в коханні жінки переживають важче. Щоб позбутися тяжких спогадів, чоловікам потрібно лише 3 місяці, тоді як жінки здатні нудьгувати за кимось 15 місяців.

У жінок, які часто займаються сексом, значно вищий рівень естрогену в крові, ніж в тих, що стримуються. А високий рівень естрогену сприяє природній регенерації клітин шкіри і розгладженню зморшок.

Займаючись коханням, жінка думає про те, чи гарно вона виглядає.

І ще: після сексу жінці хочеться не спати, а розмовляти і цілуватися.

Два роки американський соціолог Івона Россдейл порівнювала розміри грудей і дані тестів на інтелект у 1200 своїх співвітчизниць. І дійшла висновку, що розмір все-таки має значення. «Мені прикро це визнавати, - заявила пані Россдейл, яка сама не відрізняється пишним бюстом, - але ми справді виявили, що у повногрудих жінок коефіцієнт інтелекту вищий приблизно на 10 пунктів». При цьому дослідниця переконана, що інтелект жінок з великими грудьми часто залишається прихованим від оточуючих. Але винні в цьому чоловіки. Вони лише витріщаються на пишні форми, замість того щоб слухати розумні жіночі міркування

Споживання невеликої кількості алкоголю сприяє розвитку логічного мислення у жінок. Такі результати дослідження, проведеного в США.

В цілому ж, алкоголь завдає жінкам значно більшої шкоди, ніж чоловікам. Почасти тому, що їх вага менше, а почасти з тієї причини, що у них відсутній характерний травний фермент, який нейтралізує алкоголь. Внаслідок чого однакова кількість алкоголю чинить на жінок майже на 30% більш сильний вплив.

В організмі жінки міститься в 6 разів більше золота. Золоті ви наші! :)

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.