Гороскоп на 2012 рік - рік Чорного Дракона

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна” 



Дата публiкацiї - 29.12.2011 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=2239

Прийдешнім 2012 роком буде правити Чорний Водяний Дракон - міфічний персонаж, що володіє дуже сильним вольовим характером, який значно відрізняється від всіх інших знаків Зодіаку своєю неординарністю, умінням творчо вирішувати всі справи і проблеми.

Рік обіцяє стати захоплюючим, важким, але незмінно цікавим часом, труднощі особистого плану будуть перегукуватися з проблемами світового масштабу, але вирішувати їх всі повинні разом, спільно, кожна людина - зі своєї позиції.

Білий Кролик, підготувавши впродовж 2011 року сцену для великих звершень, тихо відійде в сторону, поступаючись місцем головному персонажу 2012 року.

Амплуа Чорного Водяного Дракона - герой і лиходій в одній особі, неординарний, той, що створює інтриги в рівній мірі творчо, як в особистому, так і в світовому масштабі, одночасно переплітаючи їх і відчуваючи кожного учасника на міцність. Слабкі, ліниві і безвольні швидко залишають арену ні з чим, а ті, в кому Дракон побачить гідного противника, можуть отримати весь світ як приз за хорошу гру.

Цей період, - 2012 рік, - може як подарувати небувалий розквіт в справах, успіх і матеріальне благополуччя, так і відібрати те, що було зроблене і накопичене раніше, якщо людина лінувалася, була пасивною і безвільною.

Рік 2012 Чорного Водяного Дракона буде дуже сприятливим для творчості в усіх проявах. Господар року благоволить до людей обдарованих, неординарних, активних, які вміють і люблять працювати з вогником, ентузіазмом, з творчим підходом і фантазією. У світовому масштабі буде помітний розквіт науки і мистецтва, стануть відомі нові імена талановитих художників, артистів, музикантів, учених. У масштабі кожної особистості можуть бути зроблені важливі для людини відкриття, вжито необхідних довгоочікуваних рішень, змінене життя на більш якісне. На початку року майже всі знаки Зодіаку зіштовхнуться з необхідністю терміново позбутися проблем, що залишилися без рішення ще з минулого періоду.

Для того, щоб повноцінно працювати весь рік, взяти курс на успіх з високого старту, всі представники зодіакального кола повинні бути вільні від непотрібних зв'язків, відносин, що себе віджили, роботи, яка не приносить прибутку і задоволення. На самому початку року можна благополучно змінити роботу, розпочати навчання, з'ясувати стосунки з людьми, з якими раніше були сварки та непорозуміння.

Гороскоп знаків Зодіаку допоможе дізнатися про приховані і можливо невідомі якості, таланти, чесноти людини, народженої під тим або іншим знаком зодіаку, підкаже, як їх розкрити і правильно використовувати, а також допоможе досягти натхнення в житті. Ви зможете дізнатися дуже багато цікавої та корисної інформації про себе, знайомих і друзів з гороскопу за знаками Зодіаку.

Не чекайте, що зодіакальний гороскоп відкриє вам ваше майбутнє, адже тільки Всевишній відає про наше майбутнє. Однак астрологічний гороскоп дасть загальні відомості про індивідуальні риси характеру людини народженої під тим чи іншим сузір'ям, допоможе застерегти від можливих небезпек, дасть поради як діяти в тій, або іншій ситуації.

Пам'ятайте, що на формування характеру і звичок впливає не тільки знак Зодіаку, під яким народилася людина, але також і планети. Є 8 планет плюс Сонце і Місяць, які відіграють важливу роль у становленні особистості індивідума. Залежно від позиції планети в зодіакальному колі, кожна з планет може домінувати над іншою, внаслідок чого чинить потужний вплив на формування характеру людини (власне, на характер людини також впливає генетична інформація, що дісталася в спадок від батьків, про можна дізнатися в нашому окремому розділі - прим. “Аратти”). Ось чому люди, що народжені під одним знаком, можуть бути такими різними за характером і за своїми вчинками.

 

ОВЕН
(21.03-20.04)


Гороскоп 2012 для знаку зодіаку Овен передвіщає несприятливий рік для вирішення питань, пов'язаних зі спадщиною, для занять політикою. Можливі неприємності, що будуть викликані проблемами з податками. Гарний час для влаштування на нову роботу, хоча для цього знадобиться зайнятися перекваліфікацією, навчанням. Створення нової справи можливе тільки за власні кошти. Хоча багато хто і дасть обіцянку надати Вам допомогу, але в підсумку Ви залишитеся наодинці з собою. Приділіть увагу стану здоров'я.

Овнам в 2012 році необхідно культивувати в собі внутрішню свободу від емоційних прихильностей. Намагайтеся по-новому подивитися на звичне. Це рік руху до нових реформ, і необхідно прокладати нові шляхи на всіх життєво важливих напрямках. Кармічний борг цього року вимагає від вас корекції у взаєминах з з тими, хто вас оточує. Важливо служити людям не заради того, щоб бути оціненими і визнаними ними, але за покликом серця, самовіддано, безкорисливо, не чекаючи у відповідь вдячності. В цей рік, коли ви можете змінити свою долю, вам дається повна свобода у виборі нового шляху.

В 2012 році можливі втрати, пов'язані зі спекулятивними операціями та фінансовими авантюрами. Удачу не принесе і біржова діяльність, особливо на ринку цінних паперів. Овнам, що грають в азартні ігри, цього року може не щастити, так що будьте обережні і не ставте великі суми. Зростання доходів найбільш імовірне в квітні-травні. Листопад і друга половина грудня - час, що вимагає підвищеної обережності у фінансових питаннях.

Концентрація уваги тільки на питаннях підростаючого покоління може сильно знеструмити енергетично і в кінцевому підсумку звести до мінімуму всі клопоти. Кохання та романтичні пристрасті також можуть відкинути далеко назад, якщо вони стануть найважливішими темами року.

У любовних стосунках гороскоп на 2012 рік для Овнів передрікає можливий розвиток конфліктів, сцени ревнощів, фатальне кохання, що затягне Овнів у вир пристрастей. Якщо у вашій сім`ї все вже устоялося і ви не готові щось змінювати, плануйте відпочинок зі своїм партнером. Романтична складова життя Овнів у цьому випадку перейде в спокійне русло. Після заворушень попереднього року настане період пронизливої ??ясності. В іншому випадку курортні романи можуть залишити незгладимий слід в егрегорі вашої родини.

Овнам-педагогам, вихователям, доля пропонує впровадити в життя нові методики і допомагати іншим у вихованні дітей нового покоління.

Взимку 2012 року для Овнів об`єктом спокус буде професійна діяльність, а також взаємовідносини з владою та впливовими людьми. Намагайтеся не очорняти тих, хто поруч, у прагненні досягнення своїх цілей. Зірки рекомендують вам поки не прагнути до влади, до того, щоб зайняти високе суспільне становище. Не варто вважати, що єдиною гідною метою цього періоду буде отримання високої посади. Якщо ви підійдете до цього з правильних позицій, соціальний успіх вам буде забезпечений, вдасться уникнути і конфліктів з вищими інстанціями, прийде істинне розуміння суті влади.

ТЕЛЕЦЬ
(21.04-20.05)


Гороскоп на 2012 рік для Тельців пророкує, що можливі розбіжності в переконаннях викличуть нерозв'язні проблеми, в результаті не виключено повний розрив навіть з найближчими людьми. Намагайтеся не втягуватися ні в які судові тяжби, розгляди. Перспективні плани можуть кардинально змінитися. Не плануйте багато поїздок. Вони можуть обтяжувати Вас.

Телець, при бажанні, цього року здатний зробити швидкий кар’єрний ривок і зайняти давно бажане місце на кар’єрних сходах. Але це стане реальністю тільки в тому випадку, якщо він зможе пересилити себе і подолати природну лінь. Практично відразу після вступу Дракона в свої права Тельці помітять зміни не тільки навколо, але і всередині себе. Вони можуть кардинально змінити свої погляди на життя і навколишній світ.

Так як основний напрямок цього року - професійна реалізація, необхідно рухатися шляхом суспільного визнання. Це час, коли важливо сплатити всі кармічні борги, віддати якомога більше любові та подяки за все те, що ви отримали в житті. На психологічному рівні це період, коли необхідно позбутися від емоційної прихильності до речей. Розберіть завали в коморі, на робочому столі, в гардеробі. Позбавтеся від непотрібного мотлоху, на зміну якому потече новий потік енергії, несучи з собою все те, що вам необхідно в побуті і на роботі.

Для Тельців 2012 рік, - це досить вдалий час для того, щоб на основі сімейного егрегора створити власну справу, напрямок. Особливо вдалими будуть напрямки, пов'язані з мистецтвом: танці, театр, живопис, скульптура. Космос буде сприяти напрямками професійної діяльності, пов'язаних з дизайном одягу, виробництвом предметів декору, а також - з салонами краси, квіткового бізнесу, підприємствами громадського харчування. Хороші результати принесе напрямок, пов'язаний з психотерапією, особистим консультуванням. Тим, чия професія пов'язана з творчістю, сферою прекрасного й умінням втілити в життя красу і гармонію форм, прийшов час збирати оплески, визнання і нагороди. До будь-яких виставок, ярмарок, презентацій вкрай важливо підходити практично, фундаментально. В жодному разі нічого не повинно бути зроблено на швидку руку, інакше справа може сильно постраждати через невдале оформлення. Тельцям-політикам доля може запропонувати гарний початок стійкої кар'єри.

Удача в 2012 році буде супроводжувати Тельців-керівників. Можуть прийти пропозиції зайняти громадський адміністративний пост. Вкрай важливо відкинути сумніви у власних силах і побоювання, що це може якимось чином порушити звичний графік життя і сімейний лад. Важливо навчитися по-новому поєднувати роботу і дім, знаходити золоту середину в спілкуванні з близькими. Тому сім'я і робота будуть важливою сферою, яка вимагатиме від вас пильної уваги.

У 2012 році холоднуваті і трохи відсторонені Тельці активно підуть на зближення. Вони спробують підпорядкувати своє життя сфері почуттів.

У сфері кохання й особистих відносин, Телець як ніхто інший буде відчувати в цьому році вплив швидких планет. Ситуація на любовному фронті може змінюватися блискавично – періоди удачі будуть чергуватися з періодами розчарувань і навпаки. Єдине, що залишиться постійним для бичків в 2012 році – це бажання нарешті знайти справжнє кохання.

Якщо ви до цих пір самотні, то найкраща можливість знайти свою половинку надасться вам в середині весни. Можливо, спочатку ви навіть не зрозумієте, що ця людина – ваша доля. Любовний гороскоп Тільця на 2012 рік попереджає, що ваш майбутній “єдиний і неповторний” партнер може вам не сподобаєтися з першого погляду. Але не поспішайте його відштовхувати і повністю розривати стосунки! Адже є великий шанс, що це ваше кохання на все життя!

Важливо також пам'ятати, що основне завдання - вийти в люди, відірватися від звичного. І якщо хтось затримався біля батьківського вогнища, то прийшов час для самостійного активного життя. Для декого прийшов час покинути рідне гніздечко, відзначитися в суспільстві. Стати дорослим, навчитися відповідати за себе - це завдання деколи стоїть не тільки перед підростаючим поколінням.

У 2012 році гороскоп Тельцям пророкує спокусу заволодіти багатьма цінностями і підкорити весь світ. Можуть приходити зовсім незрілі, але запаморочливі ідеї, пов'язані з переїздом за кордон або зміною місця проживання на нове, розташоване далеко від місця народження або місця теперішнього проживання. Якщо у вас є необхідність в просуванні наукової кар'єри чи захисту права на той або інший винахід, авторство, публікацію своїх праць, краще зайнятися цим не раніше кінця року. Представникам таких професій, як письменник, юрист, суддя, учитель, гід, науковий діяч, політик, працівник туристичного агентства, бажано тимчасово утриматися від занадто активної діяльності по завоюванню нових ринків або аудиторій.

БЛИЗНЮКИ
(21.05-21.06)


Близнюкам в 2012 році на різні обставини потрібно мати власну точку зору, незалежно від загальноприйнятих установок. Для вирішення нагальних проблем не звертайтеся до людей із сумнівною репутацією. Можливий розрив колишніх стосунків, зміна професії або бізнесу. Однак, не поспішайте зайнятися новою справою. Буде необхідна велика підготовка і обдумані дії.

Життя зажадає розширити перспективи в особистій і професійній сфері. У 2012 році будь-які ділові починання Близнюків будуть сприяти професійному та кар’єрному зростанню. Значні зміни у вашій кар’єрі найбільш вірогідні в кінці березня, в травні і в листопаді.Також 2012 сприятливий для серйозного навчання, професійної перепідготовки та освоєння нових навичок, які допоможуть підвищити соціальний статус.

Середина весни буде кращим періодом для відкриття власного бізнесу, створення підприємства або фірми. У лютому і серпні Близнюкам треба бути особливо уважні при веденні фінансових справ і не йти на ризиковані угоди без необхідності. Ці місяці несприятливі для великих капіталовкладень.

Для того, щоб у 2012 році Близнюкам зробити якісний стрибок у кар’єрі, їм доведеться суттєво змінити зміст діяльності: рішуче відмовитися від одних проектів на користь інших, а то й зовсім змінити місце служби.

У багатьох Близнюків з'явиться прекрасна можливість отримати освіту, хтось зробить успішну наукову кар'єру. Це вдалий час для висування наукових проектів, захисту дисертацій. Можете сміливо погоджуватися на пропозиції отримати освіту за кордоном. Докладайте більше зусиль для того, щоб використовувати накопичений досвід для просування службовими сходами. Поїздки за кордон, навіть якщо вони будуть пов'язані з професійною діяльністю, можуть принести багато романтичних зустрічей, захоплень і задоволень.

Чим легше і оптимістичніше ви поставитеся до подій 2012 року, тим щедрішим везінням обдарує вас доля. Багато важливих події будуть пов'язані з далекими країнами, культурами і людьми здалеку. Не втрачайте прекрасні можливості навчання в повсякденній метушні. Відчуйте себе першокласником у всьому, і знання, мудрість, нові можливості будуть самі приходити до вас. Гарним знаком долі стане з'явиться можливість роботи з іноземними фірмами, іноземцями, закордонною продукцією, а також далекі поїздки. І як би не було складно включитися в цю діяльність, витрачені зусилля будуть винагороджені, і ви зможете створити гарну базу на тривалий період часу.

Це той час, коли ви можете сміливо звертатися по допомогу у вищі соціальні інститути. Вирішаться багато питань, де потрібно підключити систему правосуддя. Настав час віддавати накопичений багаж знань. У 2012 році будуть народжуватися діти, які стануть вчителями життя.

Близнюкам важливо не спокушатися можливістю жити за рахунок свого партнера або людей, що вас оточують. Яким би спокійним та комфортним вам не здавалося життя на шиї у близьких, все ж варто проявити максимум самостійності. В іншому випадку зима може залишитися в пам'яті як чорна смуга постійних криз і невдач. В цей час бажано встояти перед спокусою взяти надмірним позики, кредити в банку або просто в борг у знайомих, якими благими цілями все це не прикривалося б.

Близнюки в 2012 році Чорного Дракона відчують, що настав час серйозних стосунків. Те, що в минулому році вважалося нормальним, тепер влаштовувати перестане. Впродовж року намагайтеся уникати різких змін в особистому житті. Необхідно пам'ятати, що вони можуть супроводжуватися не завжди приємними ефектами.

У 2012 році гороскоп стверджує, що в особистому житті Близнюків відбудуться серйозні зміни в кращу сторону. Самотні представники знаку Близнюки мають всі шанси зустріти свою половинку. Тих, має постійного партнера чекає досить спокійний період. Цього року вам можна і потрібно зайнятися благоустроєм свого житла, а може навіть і поміняти місце проживання.

Якщо ви давно планували завести дитину, то 2012 рік – це ідеальний час для цієї події. Кінець травня та серпень ідеально підходять для укладання шлюбу і романтичних знайомств. А ось на початку липня і в кінці року від весілля краще утриматися. Гороскоп Близнюків на 2012 рік попереджає, що сімейний союз, що виник в цей час буде неміцним.

Близнюкам, які мають безпосередній контакт з цінними паперами, фінансами, страховками, вкрай важливо дотримуватися всіх правил, пунктуальності і своєчасності у зобов'язаннях. З початку 2012 року можуть відкритися широкі перспективи для здійснення давно виплеканих мрій. У когось це буде пов'язане з еміграцією, подорожжю, у когось - з науковою та політичною кар'єрою. Весь фокус у тому, що цим можливостям справдилося реалізуватися тільки в тому випадку, якщо ви зможете більш об'єктивно подивитися на те, що відбувається, без зайвої впертості і твердості підійти до перспектив, що з'являтимуться. Уміння бачити і оцінити відразу декілька можливостей вбереже вас від втрати однієї, але дуже бажаної мрії.

РАК
(22.06-22.07)


В 2012 році Ракам варто уникати місць підвищеного ризику. Ваша філософія, погляди на життя можуть значною мірою змінюватися. Не рекомендується вступати в контакти з людьми, чиї погляди вам незрозумілі. Прагнення до відмови від шкідливих звичок, до здорового способу життя зміцнять Ваше здоров'я. Не рекомендується брати участі в політичних іграх.

Ракам згідно гороскопу на 2012 рік потрібно вирішити всі питання, що накопичилися за попередні роки. Вирішенням тем, пов'язаних зі спадщиною, бажано поставити на чільне місце і так чи інакше розв`язати це питання до кінця року. Однак варто розуміти, що не для всіх Раків вирішення буде зі знаком плюс. Важливо все ж прийти до певного завершення, що відкриє великі можливості для нових перспектив.

Гороскоп 2012 Рак стверджує, що цього року ви зможете реально відчути поліпшення вашого матеріального становища. В один якийсь момент на вас буквально посиплються гроші. Складно точно вказати джерело вашого майбутнього добробуту, але те що завдяки цьому ви придбаєте довгоочікувану фінансову незалежність – це факт. Фінансова стабільність додасть Ракам впевненості в собі, ви станете спокійніше. Починаючи з середини весни поступово почне збільшуватися ваш енергетичний потенціал, але Ракам треба навчитися розумно ним користуватися.

Для банкірів, фінансистів і людей, що працюють з грошима інших, можуть виникнути великі проблеми, якщо робота буде полягати лише у придбанні для себе матеріальних благ. Купуючи значущі для себе речі, нерухомість, машини, не забувайте про страховку. Це дозволить почувати себе більш впевнено і спокійно.

Робота в групі може вдало розширити власну матеріальну базу. Вкрай важливо бути гнучким і сміливо йти назустріч змінам у житті. Багато хто може вступити в смугу психологічних криз. Головне - не падати духом, тому що виявлення причини означає вихід на новий ступінь можливостей.

Підтримка у всьому і скрізь з боку інших людей є головним показником руху шляхом свого призначення в цей рік. Містичні одкровення і нові знання чекають Раків, - головне зуміти відкрити для себе світ прихованих реальностей. Все ж будьте обережні. Ви можете отримати багато чого, але тільки заплативши відповідну ціну. Ціна ж ця може перевершити ваші моральні або матеріальні можливості. Зверніть увагу на зобов'язання, які ви берете на себе у відповідь за надану підтримку. Головний конфлікт року прихований між духовним і матеріальним початком.

Головна небезпека - зацикленість на матеріальних цінностях, на всьому міцному, звичному, незмінному, а також прагнення затушувати і обійти назрілі конфлікти. У вирішенні багатьох питань користуйтеся інтуїцією, логікою, яка зрозуміла тільки вам. Раки творчих професій відзначать цей рік як час натхнення та визнання їхніх талантів. Удача буде супроводжувати психологів, слідчих. Завдяки напрацюванням минулого року широке визнання отримають філософи, дослідники різних сфер життя.

У Раків в 2012 році наступить період визначеності. І в цьому їм допоможуть сприятливі енергії Урана, Меркурія і Венери. 2012 почнеться для Раків з деякого емоційного напруження. Наприкінці січня самотні Раки можуть нарешті зустріти свого єдиного (або єдину). Якщо це станеться, то відносини будуть розвиватися бурхливо. Любовний гороскоп Рака 2012 каже, що нудно вам точно не буде. Ви будете провокувати вашого коханого на безрозсудні вчинки, особливо до кінця весни.

На початку осені у Раків можливі конфлікти в сім’ї: ваша емоційна нестабільність може вивести з рівноваги ваших близьких, так що намагайтеся тримати себе в руках. Адже в 2012 році саме у своїй родині ви будете черпати силу та енергію. Намагайтеся частіше влаштовуйте будинку вечірки, свята, запрошуйте в гості друзів і родичів.

В цілому у Раків у 2012 році наступить період визначеності. І в цьому їм допоможуть сприятливі енергії Урана, Меркурія і Венери. Ваше завдання в романтичних стосунках - знайти їхній справжній, глибинний сенс, проникнути в духовний досвід, що прихований під покровом чуттєвості і пристрасті. Цей рік може стати вирішальним часом перевірки на міцність взаємовідносин з партнером. У багатьох парах може посилитися тема невірності, ревнощів, особистого невдоволення. Зваблювання цього періоду більшою мірою полягають в прагненні вирватися на свободу у взаєминах з партнером, випробувати щось нове в контактах з протилежною статтю.

У ділових зв'язках можуть бути присутніми нав'язливі тенденції вчити всіх і вся. На багатьох вільнодумних Раків може важким тягарем лягти обов'язок виконувати волю (швидше, примхи) іншої людини.

Проблеми оточуючих, що навалилися на плечі Рака, будуть в буквальному сенсі поглинати весь вільний час, забираючи при цьому здоров'я душі і тіла. Тут можуть бути крайнощі, від бажання підпорядкувати собі партнерів до готовності з головою зануритися в їхнє життя, забувши при цьому про своє. І те й інше може обернутися самотністю, відторгненням від суспільства, втратою соціального стану або друзів. У цей період бажано уникати судів, розлучень, різних розглядів. Зіткнення з правоохоронними органами може обернутися сумними наслідками не на вашу користь. Тому необхідно максимально уважно дотримуватися кожної букви закону.

 

ЛЕВ
(23.07-23.08)


Гороскоп лева на 2012 рік обіцяє, що ваше життя буде нагадувати бурхливу гірську річку. Розташування планет в першій половині року Чорного Дракона викличе непередбачувані повороти подій як у ділових, так і в особистих відносинах.

Успіх чекає на тих Левів, чия діяльність знаходиться у віданні держави: юристів, вчителів, військових, службовців державних установ. Нетерпимість до думки інших може викликати їхній бурхливий протест. Постарайтеся налагодити зв'язки з багатими і впливовими людьми. Не рекомендується ділове партнерство з представниками таких знаків, як Телець, Козеріг, Діва.

На початку року у Левів виникнуть складнощі з реалізацією власних амбітних планів. Робота, якою керівництво навантажить Левів в січні і лютому 2012 року не залишить їм ні сил, ні бажання займатися власними справами.

У астрологічному прогнозі Лева на 2012 рік розташування планет може створити значну напругу між діловими та кар’єрними амбіціями і відносинами з вищим керівництвом або партнерами по бізнесу. Керівництво не пробачить вам жодних промахів і буде чекати тільки переможного результату. У 2012 році вам доведеться серйозно попрацювати над зміцненням власної репутації в очах оточуючих. Тільки після того, як ви значно підніметеся в очах керівників, Леви можуть розраховувати на подальше просування по службі.

У грошовому гороскопі на 2012 для Лева планети розташувалися не найкращим чином. Вам доведеться вести економний спосіб життя і навчиться правильно розподіляти грошові надходження. Наприкінці весни та на початку літа Левам необхідно дуже акуратно робити покупки і витрачати кошти. Ретроградна Венера цілком здатна надихнути вас на безрозсудні витрати і закрити діру, що з’явилася в бюджеті, буде проблематично.

2012 рік - це той час, коли необхідно відмовитися від надмірної концентрації на власних цінностях, правоті, бажанні керувати всім і всіма. Зірки направляють вашу увагу на вирішення проблем у взаєминах з людьми, суспільством. Перед кимось може постати питання про те, що вони собою являють, яку соціальну нішу займають. І в даний момент навряд чи врятує внутрішня переконаність у власній правоті. Життя змусить левів в 2012 році прийняти погляди і думки інших людей. Завдання цього періоду - навчитися чути співрозмовника, сприймати особливий, особистий світ людей, чиї долі йдуть паралельно з вашою. Важливо навчитися черпати знання з їх досвіду, тим самим розширюючи й обрії власних можливостей.

Якщо в цей період ви наживете нових ворогів, це знак того, що ви потонули у власній непогрішності та істині, яка, до речі, у кожного своя. Позиція спокійного і впевненого мудреця, що не залежить від подій, допоможе вам знайти розумного і відданого партнера як у бізнесі, так і в особистому житті.

Велику роль в цьому році призначено зіграти партнеру по шлюбу. Впевненість у людині, що живе поруч з вами, - знак великих перспектив і можливостей. Якщо ж ваші відносини давно вичерпали себе, спокійно, без зайвих драм і конфліктів, поставте крапку.

Поєднання Венери й Урана на початку року спровокує зміни у звичному життєвому укладі. Чорний Дракон на початку свого правління нагадає вам про давно забуті стосунки, які ви вважали вже повністю згаслими. Несподівана зустріч старих знайомих і минуле кохання здатне з новою силою поглинути вас. Запаморочливий роман і маса нових вражень дозволять вам новим поглядом подивитися один на одного.

Любовний гороскоп Лева на 2012 рік обіцяє, що до кінця весни ваша пристрасть трохи вщухне і ви нарешті зможете тверезо оцінити те, що вас чекає в майбутньому. Якщо ваші стосунки за час роману зміцнилися, то цілком ймовірно, що самотні Леви нарешті вирішать узаконити стосунки. В іншому випадку гороскоп прогнозує на цей період розставання і пошуки нового коханого.

Завдання 2012 року - навчитися жити сьогоднішнім днем, приймати і цінувати те, що дає доля. Цінуйте людей, які не намагаються зловити журавля в небі, але мають синицю в руках, які володіють широким практичним досвідом, спокійно і мудро вирішують будь-які питання.Саме ці люди приведуть вас до майбутніх успіхів.

Прихід карми партнера, вміння з'єднатися з ним на хвилі взаєморозуміння, зрозуміти справжню завдання вашої зустрічі, побачити в ньому ті якості, яких вам бракує і ті, що необхідно в собі підкоригувати, - одна з основних космічних програм року. Також важливо навчитися переконувати оточуючих без надмірного тиску і відстоювання власної позиції.

Одним із сильних перешкод для розуміння партнера буде бажання нічим не обмежувати потреби власного "Я". Головне завдання року полягає саме в тому, щоб знайти людину, яку ви зможете полюбити сильніше, ніж самого себе, довіритися їй, відчути її всією своєю внутрішньою суттю. Життя буде вчити пристосовуватися і поступатися. Відхід від залежності від думки оточуючих шляхом самопізнання дасть успіх, визнання і повне відчуття щастя представникам цього знаку.

Для Левів згідно зодіакального прогнозу, 2012 рік пройде у вічній турботі про здоров'я своє і близьких. Або буде моторошно перевантажений повсякденними турботами. Надмірне прагнення звалити на себе тягар відповідальності за кожного, хто живе поруч, може серйозно підірвати здоров'я і привести до психосоматичних проблем. Остерігайтеся брати на себе більше, ніж ви фізично можете винести. Відмовтеся від пекучого бажання давати всім поради. У професійному житті необхідно будь-якими зусиллями зберегти нехай саму обридлу, але стабільну роботу. Йдучи в цей період у відпустку, ви ризикуєте надовго відправитися в плавання по хвилях життя в пошуках нового місця роботи.

В цілому, 2012 рік буде тримати всіх, хто народився під сузір’ям Лева в емоційному напруженні. І лише до кінця літа Леви зможуть зітхнути спокійніше і почнуть з упевненістю дивитися в завтрашній день.

ДІВА
(24.08-23.09)


У гороскопі Діви на 2012 рік є безліч сприятливих аспектів, які додадуть вашому повсякденному життю безліч свіжих, приємних вражень. Діви зможуть проявити себе і добитися значних успіхів на роботі, в бізнесі, в навчанні. Що ж стосується особистого життя, то положення планет показує, що все залежить тільки від вас і вашої здатності приймати зміни.

На самому початку 2012 року Дівам буде корисно зайнятися додатковою освітою. Запишіться на якісь курси, а якщо є бажання отримати другу вищу освіту, то рік Чорного Дракона для цього найбільш вдалий час.

У середині 2012 року буде корисно змінити коло свого спілкування. Нові знайомства та враження допоможуть вам розібратися у своєму житті і направлять на правильний шлях. Якщо влітку вас будуть запрошувати в цікаві поїздки або на захоплюючі заходи, то погоджуйтеся без роздумів. Це допоможе вам не лише добре відпочити, а й зібратися з новими силами.

Гарний час, щоб зробити наукову кар'єру. Ділові поїздки можуть закінчитися романтичними захопленнями. Жінкам-Дівам можна побажати частіше бувати в спортзалах, салонах краси.

Як предвіщує зодіакальна карта на 2012 для знаку Діви на вашому самопочутті яскраво позначиться стан справ на роботі й обстановка в побуті. Збільшиться напруженість, роздратування через дрібниці.

Складно буде чогось досягти, якщо ви будете крокувати семимильними кроками, прагнучи осягнути неосяжне. Особливо це стосуватиметься професійної діяльності. Доля винагородить вас в тому випадку, якщо від загальних проектів ви зійдете на грішну землю і займетеся повсякденними справами. Якщо якась сфера життя, сім'я, заробіток буде забирати всі ваші сили без залишку, то можуть виникнути проблемні ситуації зі здоров'ям, загострення хронічних захворювань. Не розраховуйте тільки на свої сили і можливості: їх може не вистачити. Звертайтеся по допомогу до фахівців. Якщо ж маєте недовіру до традиційної медицині, дуже важливо, щоб при виборі фахівця в нетрадиційній сфері враховувалася наявність вищої медичної освіти. В іншому випадку є серйозна можливість потрапити до лікарні через некомпетентність і непрофесіоналізм лікаря.

Не останнє місце займає налагодження побуту, режиму дня. Багатьом вдасться зробити значущі придбання для дому. Вдалий час для того, щоб створити собі більш комфортні умови проживання. 2012 рік для Дів, які займаються дизайном офісів, квартир, - це гарний час. Важливо працювати з натхненням і утримувати себе від акценту тільки на матеріальній стороні питання.

Хоч в 2012 році у більшості представників знаку Діва на першому місці буде стояти сім’я і особисті взаємовідносини, але при певних зусиллях ви зможете чимало добитися і на робочому місці. Сприятливе розташування планет в кінці весни дозволить Дівам зробити крок вгору кар’єрними сходами. Але не варто очікувати різкого зльоту – рух вперед буде поступальним і неспішним.

Для тих, кому необхідно сісти на дієту, це також хороший період, коли можна почати ті або інші процедури, проте до тривалого голодування потрібно підходити дуже обережно. Загальне завдання - навчитися мислити і діяти конкретно, спокійно відноситися до буденних справ і навколишньої дійсності. Менше часу приділяйте фантазіям, мріям і догляду за собою. Більше активності в повсякденному житті.

З приходом року Чорного Дракона у Дів наступає сприятливий час для флірту і романтичних пригод. Зустріч, яка здатна змінити вашу долю, може відбутися в самому несподіваному місці, тому гороскоп на 2012 рік рекомендує Дівам не сидіти вдома, а частіше вибиратися куди-небудь з друзями. Нове знайомство в кінці зими може покласти початок серйозним стосункам. А чи варто їх підтримувати і розвивати далі, Дівам доведеться вирішувати в середині квітня, коли може скластися ситуація, що вимагає підтримки від вашого коханого партнера.

Літо 2012 року зажадає від Дев особливої чуйності: постарайтеся, щоб ваші особисті проблеми або стосунки з батьками не стали причиною сварок з обранцем. Хоч це і вісокосний рік, але за астрологічними аспектам він дуже сприятливий для створення сім’ї та укладення шлюбу.

А для любителів любовних пригод гороскоп в 2012 році обіцяє масу подій. Тільки те, чим все це скінчиться, буде відомо наприкінці року. Зірки пророкують багато неприємностей протягом року тим, хто піддасться спокусі пізнати безмежно всі принади кохання і романтики.

Дівам, любителям азартних ігор і довгих посиденьок у нічних клубах, рекомендуємо утриматися від активної діяльності в цьому напрямку. Пам'ятайте, що лишати вас будуть не тільки гроші, але й авторитет у однодумців. Дівам великого бізнесу по можливості бажано відмовитися від активної реклами своєї справи, а також від активної спонсорської участі.

Пам’ятайте, що Чорний Дракон – складний знак китайського гороскопу. Він може час від часу перевіряти вас на міцність. Не приймайте проблеми, що виникатимуть, близько до серця і вони вирішуватимуться самі по собі.

ТЕРЕЗИ
(24.09-23.10)


Терезам весь 2012 буде важко остаточно визначитися зі своїми цілями і бажаннями. Розташування планет в гороскопі показує, що Чорний Дракон буде морочити голову Терезам невизначеністю і не дозволить внести повну ясність як у особисті, так і ділові відносини. Терезам у 2012 році буде потрібна підтримка близької людини.

Гороскоп Терезів на 2012 рік говорить, що велика завантаженість справами, на щастя, ніяк не позначиться на особистих відносинах. Люди, які шановані Терезами, не будуть обділені увагою. Цей знак зодіаку повністю віддає свою любов, зате потім отримує заслужені захоплення.

Космічні потоки 2012 допоможуть активно розвинути отримані від природи таланти, творчий потенціал. Не менш важливою темою буде пошук нових шляхів і методів виховання дітей. Турбота, яку ви надасте їм, час, витрачений на те, щоб передати їм своє уявлення про життя, повернуться сторицею вже в 2013 році

Важливою темою в 2012 році буде гармонійне чергування праці та відпочинку. Настав час навчитися відпочивати. Намагайтеся не відкладати відпочинок на один місяць в році. Час для творчості, кохання і радості важливо знаходити щодня. Цей рік не особливо сприятливий для побудови далекосяжних планів і яких-небудь серйозних змін в житті.

Терези наділені особливим чуттям в гармонії кольору і форми. В 2012 році особливо пощастить дизайнерам, модельєрам, художником-оформлювачам. Купуючи нерухомість, машини, не забувайте про страховку. Відсутність чітких перспектив і цілей може викликати сумніви у правильності прийнятих рішень. Хвороби, що виникнуть в цьому році, зажадають ретельного лікування.

Емоційне включення в перспективні проекти буде заважати їхній реалізації. Успіх і визнання в життя отримають Терези артистичної спрямованості. Очікується багато романтичних і цікавих зустрічей. Головне - не розгубитися у виборі. Важливо навчитися цінувати відчуття радості на тлі будь-яких перешкод.

Гороскоп на 2012 рік радить Терезам бути мудрими і терпимими. Не піддавайтеся емоціям і миттєвим поривам. Початок року стане для Терезів перевіркою вашої порядності у ділових і кар’єрних питаннях. Якщо ви успішно пройдете випробування, то через деякий час отримаєте повагу товаришів по службі, підвищення зарплати, а до середини літа і нову посаду.

Керівництво цінує і поважає Терезів-співробітників за їхню працьовитість і самовідданість у роботі. У березні та липні вас віддячать за відданість і преміюють гарною сумою грошей. Тільки не зазнавайтеся і не ставте себе вище ваших колег. Це може завдати зайвих проблем і спровокувати конфліктні ситуації.

Якщо вам не вистачає вашої зарплати, гороскоп Терезів на 2012 рік рекомендує пошукати додаткові джерела доходу. Якщо ви затребуваний фахівець, спробуйте надавати свої послуги приватним особам. Це може принести гарну надбавку до вашого бюджету і Ви зможете собі дозволити зробити покупки, на які постійно не вистачало коштів.

Навчитися кохати і бути коханим - одне з приємних завдань цього року. Легше буде продовжувати стосунки на рівні дружніх контактів, проте цього року вам необхідно пізнати романтику, пристрасть, навчитися (у хорошому сенсі) жити граючи. Доля запропонує ризикнути там, де раніше був потрібний точний розрахунок. Настав час навчитися радіти життю.

Деякі аспекти планет в гороскопі Терезів дадуть вам можливість поглянути на світ з точки зору своєї коханої людини і краще відчути її натуру. Якщо ви не будете впродовж року тягнути на себе ковдру, то починаючи з кінця весни у вашому союзі буде повне взаєморозуміння.

А ось лютий 2012 може поставити під загрозу ваше особисте щастя. Постарайтеся з розумінням поставитися до своєї коханої людини і не провокуйте сварки. Якщо ж ви на даний момент знаходитеся в активних пошуках кохання, то з самого початку літа і практично до кінця 2012 року гороскоп Терезів прогнозує безліч романтичних пригод і знайомств.

Терезам, що перебувають в шлюбі, зірки впродовж усього 2012 року радять утриматися від будь-яких змін в сім`ї. З'явиться величезне бажання щось змінити, зробити ремонт, купити-продати велику чи маленьку нерухомість, роз'їхатися або возз'єднатися з родичами, батьками. Утримайтесь до кінця року. І, якщо тема як і раніше залишиться актуальною для вас, сміливо втілюйте її в життя на початку 2013 року.

Спокуса втрутитися в особисте життя близьких може принести великі неприємності, так само як і прагнення диктувати свої умови, встановлювати свої правила в сім'ї. Занадто поглиблене розуміння процесів може привести на межу нервового зриву, прихованої ворожнечі та агресії. Також можливий прояв прихованих спадкових хвороб, не тільки соматичного, але і спадкового характеру. Бажання у всіх бідах звинуватити близьких родичів може привести Терезів до вічних скандалів через різні дрібниці. У сім'ї можуть кипіти вулканічні пристрасті, позбавляючи представників цього знака тилу і так необхідного їм світу.

СКОРПІОН
(24.10-22.11)


2012 рік відкриє у Скорпіонів нову сторінку їхнього життя. А ось якою вона буде, вдалою чи не дуже, залежить тільки від вас самих. Рік Чорного Дракона подарує Скорпіонам масу незабутніх вражень і закрутить у вирі подій. У стрімкому потоці можна плисти за течією, а можна намагатися плисти проти неї. Головне - не втрачати з виду свою дороговказну зірку щастя.

У скорпіонів в 2012 році є можливість взяти від життя все найкраще. Відверто кажучи, зірки давно не складалися настільки сприятливо для цього зодіакального знаку. Зараз у вас в руках ключ до вашого щастя і справа залишається за малим – знайти ті двері, куди він підійде. Скорпіонам в рік Дракона не можна ні на хвилину втрачати контроль над ситуацією. Інакше з’являється ризик залишитися біля розбитого корита.

Для діяльних і цілеспрямованих Скорпіонів гороскоп на 2012 рік обіцяє ідеальний час, щоб проявити свої кращі якості. Якщо вам до цього моменту не вдавалося знайти і належним чином облаштувати свою надійну нішу в суєтному світі, будьте впевнені: у рік Чорного Дракона зірки Вам допоможуть.

Прагніть до спілкування з людьми, що мають багатий життєвий досвід, спокійно і без поспіху вирішуйте найскладніші проблеми. Романтичні стосунки розвиваються стрімко, проте випадкові зв'язки можуть привести до значних проблем. У далеких і зарубіжних поїздках можуть виникнути затримки, обмеження. Готуйтеся до них заздалегідь і більш ретельно.

У Скорпіонів в 2012 дуже ймовірний повторний роман з людиною з вашого минулого. Можливо, це буде ваша перша, юнацька любов, а можливо, людина, з якою ви колись зустрічалися, захоче відновити відносини. Любовний гороскоп Скорпіона каже, що доля цих відносин залежить насамперед від вас. Адже пройшло вже багато часу і багато що змінилося, ви стали іншими людьми, а значить, і відношення колишніми вже не будуть. Вам треба добре подумати, перш ніж вступати вдруге в ту саму річку.

У другій половині 2012 року Скорпіони будуть в центрі уваги. Ваші досягнення і успіхи в роботі привернуть увагу не лише ділових партнерів, а й нових цікавих шанувальників. Чи захочете ви продовжувати ділові відносини в більш приватній обстановці, вирішувати вам. У кожному разі, любовний гороскоп Скорпіона на 2012 рік обіцяє приємне спілкування, яскраві враження та нові емоції. Нові романтичні знайомства запалять у ваших очах вогонь і наповнять чарівним чарівністю атмосферу навколо вас.

Це прекрасний період для створення нової сім'ї, а також для придбання нерухомості, початку будівництва родового помістя. І не зовсім вдало буде цього року залишати рідні місця, переїжджаючи в чужі країни або в незнайому місцевість. Правда, це не поширюється на створення нової сім'ї, якщо ваш обранець чи обраниця родом із заморських країн. Зірки будуть допомагати всьому тому, що сприяє зміцненню сім'ї. Якщо, незважаючи на всі докладені вами зусилля, сімейні зв`язки рвуться й ви повні відчаю, зверніться за допомогою до фахівців по сімейному консультуванню. Намагайтеся зрозуміти і проникнути в суть проблем, впоратися з ними.

Приділіть більше уваги близьким родичам, батькам. Це час, коли особливу увагу потрібно приділити родині, коли власні особисті цілі, професія, кар'єрні злети повинні відігравати другорядну роль. Якщо цього не відбувається, то доля може зіграти злий жарт, позбавивши вас основи, відірвавши від коріння у пошуках нового притулку.

Вкрай важливо розібратися в особистих стосунках і навчитися справлятися з внутрішніми проблемами. Кармічною темою будуть відносини з батьками. Це період, коли необхідно зрозуміти і прийняти їх такими, якими вони є.

Скорпіони на рік Чорного Дракона без грошей не залишаться. У вас коштів буде стільки, скільки вам зараз необхідно. Але аванси, які зірки дають Скорпіонам, належить відпрацьовувати в майбутньому. Можливо, вам доведеться іноді затримуватися на робочому місці і працювати по вихідним дням. Керівництво може доручити Скорпіонам дуже відповідальну роботу і від прийнятих вами рішень буде залежати доля всієї справи. Але не варто особливо хвилюватися. Ваші колеги та партнери не підведуть, так що можете сміливо на них покластися. До кінця року ви зможете трохи розслабитися і почнете пожинати плоди своєї наполегливої ​​праці.

Тим Скорпіонам, які займаються власним бізнесом гороскоп на 2012 рік рекомендує уникати авантюр і ризикованих дій, адже найкоротший шлях не завжди самий вірний. Вам не варто боятися труднощів. Долаючи їх ви отримаєте безцінний досвід, який стане в нагоді вам в майбутньому. Таланти і здібності Скорпіонів в 2012 році зможуть розкритися повною мірою і принесуть гідні дивіденди. Рік Чорного Дракона буде хороший тим, що ви зможете реалізуватися на повну.

Вдалими будуть просування в таких професіях, як вихователі, працівники дитячих установ, медсестри, соцпрацівники, працівники притулків престарілих. Хороших результатів можуть досягти Скорпіони, що працюють в сферах нерухомості та громадського харчування, що займаються меблями, інтер'єром, реалізацією продукції, яка здатна прикрасити і створити ще більший комфорт в будинку. Особливо популярними можуть стати будівельні професії та проекти. З новими цікавими знахідками зіштовхнуться археологи, історики.

Цей рік може бути досить спокійним для Скорпіонів-автолюбителів. Бажання купити-продати машину буде сильне і, на перший погляд, перспективне. Однак треба пам'ятати, що всі можливості і перспективи можуть зникнути вже на початку року. У тих, для кого автомобільна тема малозначуща, темні будні можуть настати у взаєминах з родичами. Питання і проблеми братів і сестер окупують ваше особисте життя. Дуже важливо в цей період часу віддати все кармічні борги, виконати раніше прийняті зобов'язання, особливо ті, які каменем лежали весь 2011 рік на ваших плечах.

 

СТРІЛЕЦЬ
(23.11-21.12)


У 2012 році у Стрільців на першому місці буде робота. Гороскоп обіцяє серйозні, але сприятливі зміни у вашій професійній діяльності. З того моменту, як у свої права вступить рік Чорного Водяного Дракона, перед вами з’явиться безліч нових можливостей і перспектив. Сприятливим періодом для зміни роботи або виду діяльності стане перший квартал 2012 року. Якщо до травня ви не зважилися на цей крок, то гороскоп Стрільця на 2012 рік радить відкласти це питання на більш пізні терміни. У червні і липні 2012 Стрільці зможуть проявити лідерські якості, отримати підвищення по службі або навіть відкрити свій власний бізнес.

Стрільці задумаються про побутові умови життя. Якщо будуть потрібні їхні зміни, то доля надає Вам всі можливості. Менше часу приділяйте мріям і фантазіям. Для тих, хто займається науковою діяльністю, настає найбільш плідний і вдалий період. Гарний час для організації та започаткування власного бізнесу.

Для декого цей рік виявиться справді поворотним. Може помітно змінитися оточення, піти старі друзі. Величезну роль будуть грати родичі: брати, сестри, батьки. У плині великої кількості поїздок, зустрічей з цікавими людьми, з'являться великі перспективи у справах або ж просто відкриються багато таємниць. Багатьох в 2012 році очікують переїзди, велика кількість зустрічей, поїздок, розмов, пов'язаних з будинком, сім'єю, родичами.

Для Стрільців 2012 рік - період здобуття знань, навичок та відкриття великих перспектив. Намагайтеся використовувати всі пропозиції та можливості для поглиблення і розширення будь-якою цікавою для вас інформації. Корисно відвідування лекторіїв, курсів підвищення кваліфікації, гуртків за інтересами. Важливо, щоб вся інформація, що надходитиме до вас, мала практичний сенс і могла бути відразу ж використана. Цей той період, коли потрібно поглиблювати і зміцнювати фундамент своїх знань. Якщо має відбутися якась поїздка, необхідно пам'ятати, що вона дана вам долею не стільки для розваги, скільки для навчання. І цілком можливо, що в цій поїздці до вас притягнуться люди, які стануть грати згодом значиму роль у вашому житті.

Це прекрасний період, коли багато Стрільців можуть передати свій духовний досвід і життєві навички оточуючим людям. У зв'язку з чим дуже вдалий цей рік виявиться для тих, чия професійна діяльність пов'язана з важким письменницьким ремеслом. Не варто фіксуватися на знанні, одержуваному тільки від одного вчителя, інформаційного джерела. Весь світ, книги стануть для вас справжніми вчителями в 2012 році.

У робочій і діловій сфері серйозні зміни можливі на початку і в самому кінці 2012 року. Стрільцям на рік Дракона не варто побоюватися змін, так як гороскоп стверджує, що ви в будь-якому випадку опинитеся у виграшній ситуації. Влітку, можливо, вам доведеться пройти перевірку на міцність і довести керівництву, що ви дійсно незамінний працівник.

На початку весни у Стрільців можуть виникнуть якісь грошові проблеми. Так що постарайтеся розпоряджатися грошима грамотно і мінімізувати необдумані витрати. Марнотратство і життя на широку ногу можуть привести на межу фінансової катастрофи. Уникайте в цей період зміни роботи, фінансового статусу. Збільшення заробітку може виявитися лише ілюзією. Зате в червні можете сміливо очікувати солідних грошових надходжень: підвищення окладу, значною премії, великого виграшу. Під кінець року розслабитися Стрільцям не вдасться, але всі ваші зусилля сповна окупляться.

Для самотніх Стрільців початок 2012 року буде насиченим, повним різних подій, періодом. Можливо, ви зустрінете нове кохання, але якісь обставини будуть заважати вам бути разом. Любовний гороскоп Стрільця не радить вам робити ставку на нові відносини і повністю розривати наявні зв’язки. Пройде зовсім небагато часу і ви відчуєте, що ваш новий хлопець (або дівчина) зовсім не такий хороший, як вам здалося з першого погляду. Якщо ви вчините з властивою Стрільцям мудрістю, і не будете спалювати за собою мости, то після розчарування зможете відновити старі відносини. Звичайно, в них на певний час може з’явитися холодність і відчуженість, але з часом все стане на свої місця. У літні місяці гороскоп Стрільця на 2012 рік рекомендує провести з вашим коханим романтичну відпустку десь на теплому морському березі. Це допоможе остаточно забути всі образи і зміцнити стосунки.

КОЗЕРОГ
(22.12-20.01)


Якщо минулий рік не дозволяв вам повністю себе реалізувати, то в рік Дракона зірки допоможуть вам знайти надійну опору в цьому світі. Гороскоп Козерога на 2012 рік говорить, що настав час дії. Обставини дозволять Козерогам зайнятися тим, що раніше було неможливе. Вам необхідно змінитися самому і допомогти в цьому оточуючим вас людям, які не здатні зробити це самостійно.

Весна 2012 року вимагатиме від Козерогів максимальної зосередженості і концентрації енергії. Перша половина року зажадає максимальної концентрації сил. У цей час можливі великі навантаження на роботі, невеликі стресові ситуації. Але пам’ятайте, що на початку року Дракона ви закладаєте фундамент на кілька років вперед. Те, чого Козероги доб`ються в цей період, стане для них своєрідним стартовим майданчиком на шляху до досягнення успіху. Зірки також будуть прихильні і до амурних справ представників цього зодіакального сузір’я. Ви отримаєте масу яскравих вражень і зможете, якщо ви внутрішньо готові до цього, створити міцний сімейний союз.

Гороскоп Козерога на 2012 рік обіцяє, що цей час ви запам’ятаєте надовго. У всіх сферах життя, будь то робота, особисте життя, ваші захоплення, вас чекають зміни на краще. Ваше завдання в повній мірі скористатися цим.

На жаль, ризик в 2012 році буде більшою мірою не виправданий і може привести до вічної незадоволеності собою і до сумних роздумів про марно витрачені зусилля. Можуть почастішати конфлікти з оточуючими людьми на ґрунті різних поглядів на фінансові питання.

У результаті Козерогів можу чекати важкі життєві випробування, руйнування справи і добробуту. Економічні, політичні ігри, авантюри можуть привести до вельми плачевних результатів. В цілому, кармічні вузли вказують на стабілізацію фінансового стану, зростання доходів і нові придбання. Відмовтеся від легких грошей, тому що зірки не обіцяють надовго залишити їх у вас.

Козерогам в 2012 році важливо утриматися від сильного бажання різко змінити що-небудь у своїй долі. Зміна іміджу, звичок, роботи, професії, сім'ї або партнера заради нових особистісних перспектив може завдати серйозної шкоди всьому життю. Споглядайте критично на всі пропозиції великих перспектив і можливостей.

У перші місяці нового 2012 року для Козерога особливо вдалими стануть короткострокові інвестиції та проекти. В цей час вам треба зібрати всі сили і прикласти їх до досягнення поставлених цілей як на роботі, так і в бізнесі. З перших днів 2012 року Козероги повинні проявляти ініціативу і не боятися йти на трохи ризиковані й авантюрні вчинки. В цілому гороскоп на 2012 рік для Козерога обіцяє бути успішним у фінансовому плані, але вам слід ретельно контролювати свої статті витрат, для того щоб залишити фінансовий заділ для подальших підприємств.

Зірки сприяють тим, чия робота пов'язана з іншими державами, закордонними фірмами. При роботі з електронікою або під час її придбання особливу увагу приділіть якості електрозахисту.

Уникайте непідготовлених, несподіваних поїздок.

А якщо ви належите до тих Козерогів, які знаходяться на керівному посту і виконують роль лідера, то завжди приймайте тільки справедливі рішення. Цим ви завоюєте для себе підтримку і відданість людей, які знаходяться у вашому підпорядкуванні. Якщо Козероги до кінця літа зможуть зберегти набраний темп, то в загальному 2012 рік буде для них вдалим.

Зірки обіцяють, що нудьгувати в 2012 році Козерогам не доведеться. Звичайно, в рік Чорного Дракона шлях до справжнього кохання буде тернистим, але ж чим складніше йти до мети, тим вона стає бажанішою. Для Козерогів труднощі і перешкоди це лише ще один зі способів стати сильніше. У яке б русло Ви не направили свої сили: на новий любовний зв’язок або на зміцнення вже існуючих відносин, гороскоп Козерога на 2012 рік обіцяє, що вас чекає справжня любовна пожежа. Цього року Козерогам належить дізнатися багато нового як про себе, так і про партнера. Любовний гороскоп радить – витримавши цю бурю емоцій, ваші взаємні почуття стануть міцнішими і зрілими.

Приємні сюрпризи гороскоп на 2012 рік приготував і для сімейних Козерогів. Якщо ви давно планували поповнення у своїй родині, то у жінок-Козерогів на рік Чорного Дракона висока ймовірність вагітності. Особливо сприятливим часом для того, щоб зародити нове життя стануть весняні місяці. Але пам’ятайте, - зірки припускають, а володіє своєю долею людина самостійно. Можливо, що замість того, щоб завести дитину, Ви започаткуєте важливе починання. Але одне гороскоп Козерога 2012 обіцяє точно – вас цього року чекає безліч різноманітних радісних подій.

Остерігайтеся спокуси сильної концентрації на власній персоні, прагнення притягти до своїх проблем велику кількість людей. Підвищений егоїзм, надмірна увага до своєї зовнішності, одягу, перебільшення своїх здібностей і проблем своєї душі - це шлях, що веде до самотності. Завдяки підвищеній зарозумілості ви можете притягнути людей, внутрішня природа яких буде відповідати вашій. І тим самим наштовхнутися на моторошні протиріччя з жалем про те, що доля звела вас разом.

ВОДОЛІЙ
(21.01-20.02)


Розташування зірок в гороскопі Водолія на 2012 сприяє зміцненню сімейних стосунків, професій, пов'язаних з вихованням, навчанням і лікуванням дітей, людей похилого віку. Водолії, які мають будівельні професії згідно гороскопу на 2012 рік, будуть особливо цінуватися. Вдало вирішаться питання, пов'язані зі спадщиною, будівництвом, придбанням нерухомості. Не рекомендуються переїзди на нове місце проживання, в іншу місцевість.

Кармічна програма на 2012 рік пропонує Водоліям відповісти на питання: "Хто ж вороги, а хто - справжні друзі?" Цей період часу досить глибоко і серйозно може загострити всі шорсткості у взаєминах. Проблеми можуть виникнути у тих, хто в роботі робив ставку на гроші партнера, а не на власні сили і матеріальні ресурси. Життя часто буде пропонувати брати на себе більше відповідальності, самостійності. Головне - не втрачати цих шансів. В іншому випадку, в результаті кількох кризових ситуацій, Вищі Сили приведуть вас до необхідності прийняття самостійних рішень.

Якщо ви ще не знайшли своєї соціальної ніші, то гороскоп для Водоліїв на 2012 рік підказує, що корисно буде закріпитися хоча б на досягнутих рубежах, навіть якщо певні речі не будуть влаштовувати. Головним критерієм правильності прийнятих рішень будуть показники активного особистісного зростання і оновлення іміджу. Не намагайтеся сховатися за спини інших людей, так як можна потрапити в конфліктні ситуації, пов'язані з цими людьми. Небажано в 2012 році Водолію починати різноманітні судові процеси. У ділових стосунках може відбутися остаточний перегляд колишніх принципів, засад, ролей і частки в загальному капіталі. Несподівано може з`ясуватися нечесна гра партнера, можливий бурхливий розрив відносин.

2012 рік також можна назвати періодом змін в шлюбних стосунках. Тим, чиє життя повністю залежить від партнера, бажано завчасно почати змінювати свій імідж знайти сфери для самостійної реалізації творчих можливостей, згадати і втілити в життя ті мрії, які не вдавалося реалізувати через повсякденну суєту.

Цей рік у Водоліїв залишиться в пам'яті як час вирішення купи проблем, що раптово обрушилися. Доведеться докласти максимум зусиль щоб вирішити всі проблеми, які виникли в результаті брехні, нечесності, як з вашого боку, так і з боку партнера.

Остерігайтеся в році Чорного Водяного Дракона як легковірності, так і надмірної підозрілості, щоб не потрапити в мережі власних ілюзій. Ваша темна карма буде пов'язана з бажанням проникнути вглиб потаємного, зануритися в підсвідомість. Виникне великий інтерес до таємниць, магії і всього позамежного. І треба пам'ятати, що в цьому випадку ви ставите себе під удар. Прокинеться таємна помста, ворожнеча. У цей період ваша психіка схильна до небезпечного впливу, намовляння та гіпнозу. Ось чому вам рекомендується триматися осторонь від таємних знань і не вживати одурманюючі засоби, бути дуже уважними до прийому ліків.

РИБИ
(21.02-20.03)


У 2012 році вам необхідно розраховувати тільки на себе і на свої сили. Всі сторонні пропозиції і обіцянки слід уважно аналізувати. Якщо перша половина року пройде для вас успішно, то другу ви сміливо можете присвятити відпочинку, зайнятися своїм хобі і приділяти більше уваги рідним вам людям.

Згідно гороскопу на 2012 рік, у житті Риб очікується багато нового. Звичний порядок речей вже не буде Вас влаштовувати. Будьте уважні і обережні при складанні та оформленні документів, що стосуються нерухомості, сімейних цінностей. 2012 рік сприятливий рік для вивчення нової професії, підвищення кваліфікації. Не зациклюйтеся на знаннях, отриманих тільки з одного джерела.

Багато аспектів планет в гороскопі Риби на 2012 вказують на те, що у представників цього зодіакального знака відбудеться зміцнення авторитету і стане можливим домогтися того, що не виходило раніше. Багато змін чекає Риб і в особистому житті. Але вони обіцяють бути сприятливими і додадуть у ваше життя тільки радість.

Ваша сила і енергія в році Чорного Водяного Дракона полягає в умінні глибоко і мудро проникати в різні пласти життя. Завдання на цей рік - відкрити дрімаючі сенсорні здібності і вирішувати проблеми і питання, що виникають, не лише на основі логіки, а й спираючись на інтуїцію. У питаннях підтримки здоров'я намагайтеся вміло поєднувати методи традиційної і нетрадиційної медицини, віддаючи перевагу останній. Пам'ятайте, що для вас в цьому році відкриваються таємні потоки знань, які необхідно прийняти. І в цьому випадку до вас прийде успіх у професії, а багато потаємних думок і бажань знайдуть реальне втілення.

Рік Чорного Дракона як не можна краще підходить Рибам для збільшення доходів, зміцнення і розширення власної справи, сходження вгору по службових сходах. Зима і початок весни 2012 року пройдуть у напруженій, але плідній роботі, спрямованій на зміцнення фінансового стану.

Рибам варто продумувати і прораховувати всі свої ходи на кілька кроків вперед. А так як, крім неабияких розумових здібностей ви володієте ще і відмінною інтуїцією, то зможете без особливих проблем досягти поставлених цілей. Вам знадобляться корисні знайомства отримані раніше, але все одно розраховувати на них особливо не варто. Є шанс, що ваші зусилля помітить і гідно оцінить якась солідна організація та запропонує взаємовигідну співпрацю.

У середині року у вас може виникнути стан ейфорії і ви можете переоцінити свої сили і можливості. В цей час варто визначитися з пріоритетним напрямком розвитку власної справи. У тому випадку, якщо ви не будете допускати серйозних помилок і прорахунків, то до кінця 2012 року зможе повністю забути про всі матеріальні і фінансові труднощі. Особливо щасливі Риби зможуть в декілька разів збільшити свої статки і назвати себе багатою людиною.

На початку року Дракона можливе деяке нерозуміння в сім’ї. Але гороскоп на 2012 рік обіцяє, що саме в цей час Риби зможуть зміцнити свою фінансову незалежність. Також початок року сприятливо позначиться на просуванні по службі і розширення власного бізнесу. Активна життєва позиція, жорстка самодисципліна, підвищені вимоги до себе стануть фундаментом, на якому народжені під знаком Риби в майбутньому зможуть побудувати свій добробут.

У рік Чорного Водяного дракона успіхи Риб на любовному фронті будуть прямо залежати від того, скільки любові та уваги подаруйте коханій людині Ви. 2012 для Риб стане тією самою точкою, коли час припинити вже набридлі і застарілі для себе відносини і, навпаки, ще більше зміцнити зв’язок з людиною, яку ви дійсно кохаєте всім серцем. Якщо ви самотні на даний момент, то доля буде зводити вас з незвичайними, цікавими людьми. Якщо ви не будете знати, на кому зупинитися, то у вас є час до середини літа, щоб визначити свій вибір.

Для тих Риб, у яких сімейне життя вже триває не один рік, в 2012 році наступить період відродження почуттів і підвищеного сексуального потягу. Ваша ніжність і вміння кохати один одного допоможуть згадати ваші перші зустрічі і пережити свого роду другий медовий місяць. Любовний гороскоп Риби на 2012 рік радить провести разом зі своєю половинкою хоча б місяць десь в екзотичних країнах, далеко від цивілізації. Це допоможе вам наповнити спільне життя новими відчуттями і відчути себе ще ближче один до одного.

Рибам згідно гороскопу на 2012 рік у силу обставин доведеться багато уваги приділяти темі здоров'я, дуже важливо відмовитися від звичного погляду на процеси реабілітації і лікування, менше звертатися за допомогою до класичної медицини. Цей рік може бути переломним і привести до одужання, що відбудеться за умови віри в те, що процес одужання залежить від самої людини.

Сферою підвищеного ризику в 2012 році будуть всі справи, пов'язані з різкими змінами і кризами. Впродовж року може бути присутньою спокуса отримання свободи за будь-яку ціну і деяка байдужість у відносинах з людьми. Бажано остерігатися побудови довгострокових планів, так як вони можуть зруйнуватися або виповнитися з точністю до навпаки. В 2012 році необхідно виробити чітку реакцію на добро і зло, тому що, за показниками гороскопа, можливе виникнення проблем у визначенні кордонів між цими поняттями. Поборовши зло лише у дрібницях, ви можете подумати, що перемогли повністю. Розтрачуючи себе по крихтах, можете забути про головне.

За матеріалами sekretuzemli.org.ua, tutcikavo.co.ua.

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.