Деякі думки уголос. Позиція для опозиції

Автор/джерело -  © Микола Дмитренко, для порталу “Аратта” 



Дата публiкацiї - 19.07.2006 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=227

Об`єднання здорових, патріотичних суспільних сил навколо спільної мети - української “Програми розвитку “Спільна дія”.

Тенденція така в державі, - що тут поробиш, - люблять слухняних та мічених, щоб крутити ними можна було, як циган сонцем, - собі на догоду.

Ідеологією державної влади являється християнство, демократія (розумій як словоблудство) та бізнес-комерція (в українському варіанті – це узаконене шулерство, -потужний механізм самознищення народу, паразитування невеликої частини суспільства за рахунок більшості).

За період існування радянської влади на терені СРСР. Тепер в Україні (….!!!!???) витворена і продовжує діяти досконала маріонеточна пірамідально-структурована протиприродна, антинародна, корумпована урядово-чиновницько-бюрократична організаційна система, основними методами діяльності якої являється система соціального забезпечення – красти, боятись, брехати, просити. Виконавцями цієї системи являються люди з подвійною комуністичною мораллю – думати одне, говорити друге, а робити третє , люди які живуть одним днем. “Аби мені зараз було корито. А завтра – хоч потоп”. На превелику нашу біду цею хворобою заражена велика частина державних службовців та бізнесменів-комерсантів. Проявами чого являються корупція, злочинність, фальсифікація, підміна природних духовних суспільних цінностей, розпуста і як наслідок знищення української культури русів-українців та геноциду титульної нації.

Вибори Президента показали розстановку сил. Переважна більшість хоче змін. Але продовжує побутувати небезпечна тенденція. “…Ми президента обрали. Тепер він хай робить для нас те, що обіцяв. А нам нема коли. У нас багато проблем. ..” І так далі, і таке інше. Сили Зла - організована злочинність активність не втрачають.

В Україні реально працюють неписані закони (звичаї, про які ми багато говоримо). Хотіли б ми цього чи ні, вони живуть і працюють і ми повинні жити по цим законам.

1-й закон - Православ’я. Є сила (в нашому випадку це влада) - є право, нема сили - нема права.

2-й закон - Народ має таку владу, яку заслуговує.

3-й закон - Не бійся. Людина яка боїться - існує, животіє. Не боїться - повноцінно живе.

4-й закон - Не проси. Прохачі ніколи, нічого суттєвого в житті не мали. Крім приниження.

5-й закон - Ніхто не прийде і нічого не зробить за нас і для нас. Своє життя треба будувати власними руками.

6-й закон - Кінцевої мети. Знаємо мету знаємо шлях. Смисл мети дає смисл нашого життя. Окреслити мету можуть тільки провидці, на основі надбань наших попередників, відаючих пророків, які ведуть здоровий спосіб життя.

В нашому випадку пропонується об’єднатись навколо Програми розвитку “Спільна дія” під девізом: “Хто робить конкретні справи, живе результатами своєї праці, реально шукає шляхи до порозуміння та об’єднання і згідний сплатити внесок на спільну (божу) справу - той свій. Хто йде “своїм” шляхом хай іде і далеко йде…”.

Утвердження основної ідеології серед учасників “Спільної дії”, що життя - це споконвічна боротьба Добра і Зла, Світла й Пітьми. Культура впорядковує життя народу, виробляє власні світоглядні засади і своє богорозуміння, направлених на розвиток суспільства в гармонії з природою та подавлення негативних суспільних проявів Зла і його носіїв. Мова - основний інструмент захисту інтересів нації, цемент культури. Тільки той народ має право на життя, який здатен захистить свою культуру та своїх провідників, лідерів кращого життя.

Прийняття за основу особистих інтересів кожного учасника, при віддачі переваги колективним інтересам. Розрахунок на власні сили та можливості організації.

Сповідування серед учасників програми розвитку вічних божих заповідей:

Здоровий спосіб життя та його пропаганда серед близьких та учасників програми розвитку. Постійне впровадження в життя серед близьких та учасників програми розвитку любові та поваги, взаємовиручки, взаємодопомоги та доброзичливості. Порядок, організованість, дисципліна, відповідальність в стосунках – понад усе.

Не наживатись на своїх. Не зраджувати своїх. Свій до свого по своє.

Повага до праці та конструктивної трудової діяльності. Всебічна підтримка вітчизняних виробників продукції, товарів та послуг. Унеможливлення наживи зайдам на результатах своєї праці та інше.

Першими кроками конкретних практичних дій можуть бути наступні:

1. Сприйняття і виконання вищеокреслених світоглядних засад в межах існуючих, сприятливих для народу неписаних українських звичаїв (“понятій”) держави України.

2. Участь у діяльності інформаційно-координаційного центру учасників Програми розвитку “Спільна дія”.

3. Участь у розробці Програми розвитку “Спільна дія” по розбудові української держави.

На сьогоднішній день народ законно обрав Президентом Віктора Андрійовича Ющенка. Він нам обіцяв реалізацію нашої мети - Програми розвитку. З одного боку Президенту потрібна підтримка, з іншого боку - повинен бути контроль, щоб він нас не повів туди, куди вели, ведуть і хочуть вести нас „любі друзі”.

Від учасників програми розвитку “Спільна дія”
Микола Дмитренко

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.