Дуже віруюча нація

Автор/джерело -  © Радміла Корж 



Дата публiкацiї - 19.09.2013 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=2960

В Україні живуть дуже віруючі люди. Вони вірять і в Бога, і в чорта...

Шкода, що в Україні не вірують в себе, в свої можливості та в свій тверезий розум…

В Україні живуть дуже віруючі люди.

Вони вірять і в Бога, і в чорта, в силу молитви, і магії, вірують в Юлію Володимирівну, і в Віктора Федоровича, вірять в Кличка, і в «Свободу», вірять навіть в Яценюка, і в Ляшка, хоч і важко повірити.

Вірять в ЄС і вірять в ТС, вірять в злий/братній Кремль, вірять в справедливий/підступний Госдеп, вірять «Українській правді», вірять «Українській кривді», вірять в ТВі, вірять в «Інтер», вірять навіть в шоу «Холостяк».

Вірять в Нострадамуса, в пророцтва баби Ванги, в доктора «Пі», в битву екстрасенсів, шоу Шустера та в прогнози гідрометцентру.

 

Вірять в інопланетян, в кінець світу, в його продовження, в паралельні світи і в царствіє небесне всіх формацій, а хто не вірить в царствіє – той вірить в реінкарнацію.

Після літа вірять в глобальне потепління, після зими – в глобальне похолодання, вірять в те, що астероїд вріжеться в планету, і в те, що Брюс Уїлліс справді космонавт.

Вірять в корисність сироїдіння, в шкідливість яєць, молока та ковбаси, чи навпаки, залежно від того, як там британські вчені наворожили.

Але не зважаючи на різноманітність об’єктів – це все одна віра. Бо вірять – самозабутньо, ревно, безапеляційно фанатично вірять в усяку локшину, аби тільки справдилось, що хтось звідкись (чи навіть нізвідкіля, так, з простору) явиться і всіх врятує, збереже, наставить на істинний шлях, приведе до раю і світлого майбутнього.

Шкода тільки, що не вірують в себе, в свої можливості, та в свій тверезий розум…

Бо в Бога нема інших рук…

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.