Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Зупиніть інформаційний тероризм проти українського народу!

Національна безпека 24267 переглядів

Опубліковано - 6.11.2009 | Всі публікації | Версія для друку

Зупиніть інформаційний тероризм проти українського народу!
Звернення до Президента України Віктора Ющенка, голів облдержадміністрацій, голів міст України.

5 листопада 2009 року в УНІАН відбулась прес-конференція екс-заступника Голови СБУ Олександра Скипальського, Генерал-полковника Геннадія Курдакова та Голови Всеукраїнської партії «Нова Сила» Юрія Збітнєва.

Учасники конференції висловили занепокоєння політичною ситуацією та станом суспільства внаслідок нагнітання ситуації довкола так званої “епідемії каліфорнійського грипу”.

На думку учасників – це чітко спланована операція фармацевтичних кампаній, чиновників від Міністерства охорони здоров’я та керівництва Кабінету Міністрів України і має розцінюватись як інформаційний або медіа тероризм, що має на меті отримання надприбутків та вирішення політичних питань під час президентської виборчої кампанії.

Учасники конференції оприлюднили звернення до Президента, голів облдержадміністрацій та міських голів, в якому вимагають відставки керівництва МОЗ, КМУ, РНБО. Введення надзвичайного стану та відтермінування президентської кампанії до осені 2010 року
Геннадій Курдаков, Олександр Скіпальський, Юрій Збітнєв
Геннадій Курдаков, Олександр Скіпальський, Юрій Збітнєв

Текст звернення

Президенту України Ющенко В.А.
Головам облдержадміністрацій
Мерам міст України

ЗВЕРНЕННЯ

Конституційний і громадянський обов’язок кожного керівника – дбати про свій народ і державу. В той же час протягом останніх днів вищими посадовими особами розгорнута масова істерія з приводу так званого каліфорнійського грипу A/H1N1, що відбувається на тлі звичайного підвищення сезонної захворюваності населення на гострі респіраторні вірусні інфекції.

Маніпуляція громадською свідомістю, нагнітання страху в ЗМІ, відверта брехня та фальшування фактів свідчать про ретельно продуману пропагандистську операцію, спрямовану на збагачення фармацевтичних кампаній, чиновників від Міністерства охорони здоров’я та, як це не цинічно, рекламний хід в межах президентської виборчої кампанії.

Історія знає такі випадки, і сьогодні в розвинених країнах це трактується як інформаційний тероризм. Наступним кроком буде біологічна атака на здоров’я нації внаслідок неконтрольованого ввезення і подальшого споживання лікарських засобів та вакцин сумнівної якості.

Важко оцінити шкоду, що завдана населенню країни за останній тиждень. Штучно створена стресогенна ситуація потужно впливає на психіку, що в свою чергу призводить до депресії, неврозів та в подальшому переростає в тяжкі захворювання, такі як гіпертонія, виразки, онкологія, послаблення імунної системи.

Усі ці події відбуваються на тлі економічних та політичних викликів. Країна входить у зимовий період, коли необхідно забезпечити теплом кожну оселю, виконати зовнішні зобов’язання сплати за природний газ, наповнити бюджет. Україні як ніколи потрібна злагоджена робота всього державного організму. Натомість інформаційна та біологічна атака Кабінету міністрів на власний народ руйнує система захисту населення від епідемій, техногенних катастроф та природних катаклізмів. У державному резерві відсутній стратегічний запас медикаментів, обладнання та інших матеріально-технічних засобів, обов’язкових у таких випадках. Це вже питання національної безпеки. В той же час робота Верховної Ради України та Кабінету міністрів щоденно завдає шкоди країні й усе більше нагадує діяльність організованого злочинного угрупування з метою власного збагачення та утримання влади.

Ми констатуємо: такі дії ведуть до неконтрольованих процесів, що ставить під загрозу життя нації, існування держави та цінностей народовладдя.

Ми вимагаємо:

– припинення нагнітання страху щодо звичайної епідемії сезонного грипу та вжити реальних заходів, спрямованих на покращення здоров’я населення та системи охорони здоров’я;

– термінової відставки Міністра охорони здоров’я та головного санітарного лікаря;

– переобрання Президентом України на себе повноважень та безпосереднє управління Кабінетом Міністрів України;

– розпуску Верховної ради України;

– відставки керівного складу РНБО;

– введення надзвичайного стану та перенесення терміну проведення президентської виборчої компанії на осінь 2010 року;

– за цей час здійснити низку кардинальних заходів з наведення ладу в економіці країни та налагодженні ефективного управління державою;

– ухвалити нову Конституцію України з використанням механізму Установчих зборів та референдуму.

З метою запобігання зростанню злочинності, рейдерських захоплень стратегічних підприємств та безвідповідальних дій чиновництва значну частину функцій у державному управлінні варто передати військовим та державним структурам спеціального призначення.

Головною умовою таких змін мають бути легітимність, порядок, збереження спокою та громадянського миру. Громадянський патріотизм, авторитетна влада та персональна відповідальність є базою для розвитку національного солідаризму в контексті наступних реформаторських перетворень в Україні.

У часи загальнонаціональних загроз, коли законодавство паралізоване, виконавча влада бездіяльна, а Конституція порушується, необхідно здійснювати кардинальні заходи в інтересах нації і держави.

Олександр Скіпальський, екс-заступник голови СБУ

Геннадій Курдаков, голова Громадської ради Національного комітету по боротьбі з корупцією

Юрій Збітнєв, голова Всеукраїнської партії «Нова Сила»

Київ, 5 листопада 2009 р.

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Національна безпека»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація не помирає від інфаркту, вона помирає тому, що в неї відібрали мову”
Ліна Костенко

 
Реклама на порталі
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.