Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Дуальний секс

Соціоніка 65211 переглядів

Опубліковано - 10.09.2010 | Всі публікації | Версія для друку

Дуальність — це гармонія
Дуальність — це гармонія
Секс існує для життя чи для розваг? Найкращий секс там, де є захоплення, чи там, де є кохання? Секс потрібний для задоволення чи для здоров’я? Це фізіологічна чи психічна потреба?

Секс (з латини «sexus» – стать) — статеві стосунки, сукупність статевих реакцій, наміри і вчинки, пов’язані з проявами і задоволенням статевого потягу між представниками різної статі (в нормальному, не збоченому вигляді).

Є такий термін «зносини», що відповідає відносинам у політиці, науці, виробництві, медицині, в сім’ї, в сексі, де статус-кво, суть, характер, світогляд людини мають вагу, значення. Стосунки через «зносини» мають характер «човникової» дипломатії, де вирішення проблем і задоволення – одностороннє, тимчасове, тобто «зносини» не довготривалі.

Із різними людьми ми спілкуємося також по-різному, саме за стилем спілкування людина визначає, якими можуть бути зв’язки з тією чи іншою людиною.

Поняття сексу охоплює увесь спектр життєвих можливостей людини. А в сексі у момент захоплення людина вбачає лише одну частину – «зносини». Після чи ж під час «зносин» їй вже майже нічого не хочеться, правда, є думка про те, щоб або цей жах скоріше закінчився, або самій кудись подітися. Далі забувається, хто був і що було, навіть імен не пам’ятають. Люди від випадкових зустрічей, стосунків, миттєвих захоплень очікують грандіозних почуттів і довготривалого сексу, насправді ж, вони просто граються почуттями, активізують гормони. А в грі можна так загратися, що забути, де гра, а де реальність. Будь-яка гра призводить до поразки однієї з сторін.

Секс на момент захоплення, нового знайомства чи тимчасової оддушини, зміни партнера – це засіб, за допомогою якого людина дуже вже хоче привабити, викликати інтерес до себе, збудити свої інстинктивні почуття, гормони – і за будь-яких умов досягти мети. Мета ж на основі захоплення, націлена на вирішення власних проблем людини, задоволення її бажань, потреб, можливо, для появи нових відчуттів, виявляє в людині сексуальну корисливість.

Захоплення можна ототожнити із закоханістю, яка теж не є коханням, це навіть не почуття пристальної уваги, адже закоханість затьмарює свідомість, позбавляє можливості реально сприймати Світ, обмежує розвиток і заважає ясно мислити. Закохана людина мало над чим замислюється, вона підвладна інстинктам і почуттю ейфорії. Закоханість – це страждання і душевний біль, так би мовити, гормональний шок, який згодом викликає взаємні звинувачення, претензії, призводить до атрофації сексуального потягу.

Секс у коханні розкріпачує партнерів, робить їхню поведінку невимушеною, знімає усі табу - дуали відчувають один одного душею і тілом так близько, по-рідному і настільки щиро, що вечорниці-досвітки втягують їх у довге приємне спілкування з жартами і усмішками.

У коханні страждань не існує. Кохання або є, або його нема. Це почуття реальне, осмислене, свідоме, відчутне. У коханні душі легко, а в закоханості – важко. Тому справжнє кохання в дуальності. Кохання без дуальності не кохання, і дуальність без кохання не дуальність. Кохання ґрунтується на повазі, толерантності із збереженням моральності, честі, совісті.

Секс у коханні яскравий і зрозумілий, цікавий та різноманітний, без напруги. Це секс для здоров’я і з задоволенням.

Дуальність, можливо, не вирішує усіх проблем. Але саме дуальність — перший крок, коли людина краще пізнає не лише себе й свого дуала, а й інших людей через дуальні стосунки. Особливо в дуальних стосунках і в дуальному сексі людям треба бути найбільш уважними одне до одного. Гнів й брутальне, різке ставлення спустошують душу. Негативні риси характеру саме в дуальності завдаватимуть серйозного душевного болю. А психіка дуалів настільки чутлива, що необережне слово чи знервований, претензійний тон бентежать душу і блокують сексуальний потяг. Таким чином партнери самі позбавляють себе найприємнішого почуття — кохання.

Чому треба вибирати саме дуала? Людина іншого соціонічного типу – не дуал, має від природи іншу психічну програму, інші прагнення, а отже, й інші потреби. Тому в близьких стосунках із не-дуалом розвивається не гармонія, а розлад.

У дуальності відбувається єднання, яке проявляється в зацікавленому й проникливому ставленні до іншої людини. Дуальність — це відповідна різниця психічних якостей двох людей, що дозволяє відчути злагодженість — гармонію, справжнє кохання, до якого прагне кожен. Відтак, на сьогодні маємо можливість відчути гармонію кохання в дуальності із своїм дуалом.

Гармонія — не дуальність. Саме дуальність — це гармонія.

Тільки двоє самостійних, незалежних дуалів, що мають різні якості характеру і психічну злагодженість, створюють гармонію.

Секс — не «фізична» потреба, а фізіологічна на психічному рівні.

Якщо жінка змінює партнера, то сперма наступного чоловіка вносить інший інформаційний код на фізіологічно-психічному рівні, нову психічну програму (це явище отримало назву телегонія, - прим. "Аратти"). Сперма кожного чоловіка має свій інформаційний код на генному рівні. Під час внесення нового коду спотворюється попередній, а отже, цілісна психічна програма, створена раніше як на психічному, так і на фізіологічному рівнях, також руйнується. Налаштування у жінки лібідо та іншої психічної програми вимагає певного часу, а з цим пов’язане прийняття або неприйняття партнера, бо нова психічна програма на інший код сперми діє, як на чужорідне тіло - і від статевого акту виникатиме незадоволення і спустошеність душі.

Часта зміна партнерів спричинює збій нервової системи, вносить розлад і на психічному, і на фізіологічному рівнях.

Задоволення належного людина не отримує, бо не має належних почуттів й поваги, лише холодність та цинічний розрахунок.

Сексуальні зміни в поведінці жінки чоловік дуже добре відчуває, якщо до зради вони були довгий час разом. А от причин може не знати. Річ у тім, що змінилася психічна програма через інший коду сперми: попередній код, а отже, і психічна програма, не розпізнається, а блокується інформацією сперми іншого чоловіка. Виникає збій сигнальної системи в психічній програмі людини — складається враження, що нівелюється чоловіча гідність.

Якщо жінка часто змінюватиме партнерів, то її психіка не встигатиме перелаштовуватися, так втрачатиметься сексуальний потяг і виникатиме розлад нервової системи. Зростатиме незадоволення як психічне, так і сексуальне. Жінка ставатиме знервованою, грубою, злою, буде звинувачувати партнера, виявлятиме протест, не розуміючи, що причина цього саме в ній самій.

Зміна психічної програми особливо боляче сприймається дуалом, який зразу ж відчує зраду.

Гармонійний секс втрачає свою силу, спотворюється психічна програма, руйнується гармонія — і сила інстинкту, «зносини» беруть гору.

Щоб повернути втрачені почуття і відчуття, чоловік чи жінка намагаються вирішити життєві проблеми сексом, зміною партнера, не усвідомлюючи, що справжній секс і справжнє задоволення починаються від єднання душ, а не від фізичної близькості.

У жінки через неадекватний спосіб життя розвивається або фригідність, або сказ матки. У чоловіка — імпотенція.

У народі кажуть, вбиваєш одного, вбиваєш й іншого. Тобто «інший» - це ти сам. Зрадивши, жінка чи чоловік втрачають свою гідність і честь, і по-перше, «вбивають» себе, а по-друге, підсвідомо «вбивають» одне одного, змушуючи далі зраджувати. Зрада одного партнера призводить й до зради іншого, якщо він не йде, втрачається чутливість, партнери стають чужими. Байдужість і зрада заразні. Чоловік або жінка стає співучасником ганебної облудної витівки когось із партнерів, перетворюється на жертву.

Можливо, це діє недовго, якийсь час. Все ж таки діє. І вийти із цього замкнутого кола можна, лише вибравши свого єдиного душевно-сексуального партнера для злагоди, для гармонії. Інакше все повторюватиметься — і незадоволених ставатиме більше.

На сьогодні «зносини» вже набуло рівня епідемії: порносайти, порнофільми із збоченцями, журнали, фото оголених розбещених жінок та чоловіків, будинки терпимості, секс по телефону, комерційний секс, повії не тільки на кожному кроці, а й із викликом додому. Навіть подружня зрада стала суспільною нормою, «бо це роблять усі». Дійшло до того, що психологи радять зміцнити сім’ю зрадою.

Різні й тлумачення поняття сексу: чоловік із жінкою, чоловік із чоловіком, жінка із жінкою, пара на пару, один чоловік і чотири жінки тощо. А ще існують розмови щодо розміру статевих органів та їх вплив на секс.

Фізіологи і сексологи довели, що в сексі розмір статевого органу чоловіка не є критерієм, не впливає на оргазм і задоволення від сексу. Статевий потяг залежить від віртуозності, тривалості взаємин, глибини почуттів партнерів, сили їх любові або ще краще - щирого кохання, душевного злету, збудженості. Доповнення в сексуальній поведінці дуалів – це їх настрій і налаштування на інтимні стосунки, в активності і пасивності, в прояві ніжності, вмінні відволікти і полонити свого партнера у світ дуального, приємного, душевного стану.

Дійсно, здоровий секс буває тільки з постійним партнером, а в гармонії — з дуалом.

Варто тільки знайти свого дуала. А для цього необхідно, щоб кожна людина визначила свій соціонічний тип. І таким чином коло пошуку дуала-обранця звузиться, і вибір стане якіснішим.

А отже, стане якіснішим і секс.

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Соціоніка»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо знаєш себе і супротивника, то завжди виграватимеш. Якщо знаєш себе, але не знаєш супротивника - один раз переможеш, всі інші - програєш. Якщо не знаєш ні себе, ні його - завжди програватимеш”
Цзу Дзинь

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.