Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Як «зачепити» чоловіка за 3 секунди?

Дозвілля 86350 переглядів

Опубліковано - 27.10.2011 | Всі публікації | Версія для друку

Що ти повинна зрозуміти - так це те, що чоловік теж боїться
Що ти повинна зрозуміти - так це те, що чоловік теж боїться
Може здатися дивним, але в 90% випадків, які можна охарактеризувати як «його не зачепило» - тобто жінка не сподобалася чоловікові, якому планувала сподобатися, - так от, в більшості випадків жінка просто сама щосили заважала природному плину подій.

Природний хід подій такий: чоловіка тягне до жінки! Тут природа на нашій, жіночій стороні. І треба дуже сильно постаратися, щоб не сподобатися чоловікові. Ну, просто докласти всіх можливих зусиль, щоб його відштовхнути, особливо на початковому етапі - етапі знайомства. Просто не заважай йому закохатися. Потім у тебе буде купа часу, щоб вирішити, - чи закохуватися самій.

По-перше, відкинь всі свої страхи і залиш їх невдахами. Що ти повинна зрозуміти - так це те, що чоловік теж боїться. Він боїться не сподобатися, боїться бути відкинутим або осміяним, боїться, що даремно втратить час, - у нього страхів набагато більше, ніж у тебе! Він може просто не знати, як краще зав'язати розмову. Більш того, багато чоловіків настільки нерішучі в глибині душі, що заздалегідь, про всяк випадок налаштовані на невдачу, - щоб було не так прикро, - і швидше віддадуть перевагу, - щоб ініціативу проявила жінка .

Однак при цьому чоловіки завжди оцінюють жінку - практично кожну, на яку падає око. Це відбувається абсолютно несвідомо і дуже швидко - до речі, так само як і у нас, жінок. Чоловік оцінює незнайому жінку як потенційний гіпотетичний сексуальний об'єкт за 3 секунди!

Це закладено на глибинному підсвідомому рівні і обумовлено природою. Мене завжди розчулює, як чоловіки люблять повідомляти жінкам, що головне для них - розум, інтелект і «щоб людина була хороша». Однак якщо ти не пройшла цей первинний секундний тест на «відповідність основному інстинкту», у тебе навряд чи буде можливість ці якості йому продемонструвати. Всі ці чудові (і рідкісні) властивості приваблюють у жінці, яка бажана, в першу чергу, - як сексуальний об'єкт. Цей порядок речей не змінити, та й не потрібно. Зрештою навряд чи ти сама захочеш, щоб чоловік, який тебе приваблює, цінував твій гострий розум, освіченість, порядність і добру душу, але не бажав би тебе ...

Варіантів знайомства безліч. Знайомства в ресторані і на художній виставці припускають різні правила поведінки. У знайомств у віртуальному просторі також є свої особливості. Я не буду зараз торкатися всіх нюансів - про це написана окрема книжка. Тут я торкнуся декількох важливих принципів, які «працюють», незалежно від обстановки і контексту знайомства.

Більшість жінок думає, що шансів справити враження у гарної жінки незрівнянно більше. Це не зовсім так. Як сказала велика Коко Шанель, «не всяка жінка народжується красивою, але якщо вона не стала такою до 35 років, то вона просто-напросто дурепа». Але бути красивою зовсім недостатньо, а тому й необов'язково, - потрібно бути привабливою, а це зовсім різні речі. Є безліч красивих жінок, які зовсім не вміють себе подати. Навчитися бути привабливою не так складно, це доступно будь-якій жінці. Треба просто зрозуміти, що саме робить жінку привабливою в очах чоловіків.
Дай чоловікові їжу для фантазій!
Дай чоловікові їжу для фантазій!
Зовнішність. Основне

Волосся повинне лежати красиво, виглядати природно і блищати. І ще - воно повинне ...бути! Не обов'язково мати косу до пояса, але стрижки типу «унісекс» ...є «антисекс». На думку голлівудських стилістів, найсексуальніша довжина волосся - до середини грудей. Але, звичайно, зачіска повинна вигідно підкреслювати форму обличчя і відповідати віку. Пані під 60 з романтичним «русалчиним» волоссям далеко не завжди виглядають привабливо.

Доглянутість. Це - руки, ноги і шкіра. Більшість чоловіків чомусь завжди відзначають, яка у жінки шкіра. Якщо Бог не нагородив тебе гарною шкірою - нічого страшного! Враховуючи можливості сучасного макіяжу і різноманітність засобів по догляду, треба дуже постаратися, щоб твоя шкіра виглядала погано. Буде зайвим тут докладно зупинятися на манікюрі та педикюрі, однак є важливий нюанс - занадто довгі і гострі нігті можуть викликати у чоловіка зовсім небажані асоціації, а чоловіків з фантазією - просто налякати. Крім того, - це не стильно.

Взуття формує поставу і ходу! В жодному разі не вибирай взуття, яке змусить тебе зігнути коліна при ходьбі - ти будеш виглядати калікою, що ледве пересувається. Крім того, каблуки чи платформа повинні бути розумної висоти - надіти височенні підбори мало, треба ще вміти на них ходити природно. У мене є приятель, який каже, що якщо у жінки дуже високі підбори (настільки високі, що це впадає в очі), то він завжди подумки намагається їх з неї зняти, щоб уявити, наскільки короткі ноги і низька попа у неї насправді... Чоловіки такі дивні.

Не сутулитись! Це зістарює, візуально укорочує шию, зменшує груди... Чи треба продовжувати ?

Гармонія і узгодженість загального вигляду відповідно до ситуації. Не намагайся скрізь і всюди виглядати “еротично”, це може послужити тобі погану службу. Іноді “правильна”, що красиво обтягує, чорна водолазка виглядає набагато еротичніше, ніж величезне декольте.

Дай чоловікові їжу для фантазій!
Погляд - те, чим можна зачепити практично будь-якого чоловіка
Погляд - те, чим можна зачепити практично будь-якого чоловіка
Погляд. Це найголовніше. Погляд - те, чим можна зачепити практично будь-якого чоловіка, незалежно від ступеня досконалості власної зовнішності. Злови його погляд. Саме в цей момент чоловік побачить тебе по-справжньому. І надалі дивись йому в очі більшу частину часу, особливо коли він говорить.

Можеш час від часу на мить опустити очі, злегка посміхнутися і тут же знову їх підняти, щоб обов'язково зустрітися з ним поглядом, - це дуже важливо! Це формує дуже «особистий» контакт. За силою впливу мало що може зрівнятися з прямим жіночим поглядом. Багато жінок роблять помилку - через сором, чи з удаваної скромності або просто зі страху, - відводять погляд, починають захоплено розглядати власний манікюр, дивитися у вікно, - куди завгодно, але тільки не на чоловіка. Якщо чоловік тобі симпатичний - це велика помилка. Він сприйме це як незацікавленість і відсутність уваги до своєї персони.

Посмішка не менш важлива. Посмішка - це просто палочка-виручалочка в багатьох ситуаціях.

Не впевнена, як краще відреагувати на його слова? - Посміхнися.
Зависла пауза в розмові? - Посміхнися і трохи підведи брови.
Ти збентежена, зніяковіла, розгублена? - Просто злегка посміхнися!

Усмішка - це майже завжди снайперське влучання. Крім усього іншого, не забувай, що чоловікові просто дуже приємно бачити симпатичну, усміхнену, позитивну особу - набагато приємніше, ніж пані з вічно незадоволеним обличчям. Посмішка сигналізує чоловікові, що тобі як мінімум не бридко знаходитися в його товаристві.

Голос та інтонації. Не кожну жінку Бог нагородив красивим голосом, і для того, щоб голос звучав красиво, хвилююче і сексуально, потрібно потренуватися. Цьому присвячено окремий тренінг, але просто постарайтеся говорити «нижче», не пищати на високих нотах. Ці, на перший погляд непотрібні і нудні тренування окупляться сторицею! Якщо голос так чи інакше подарований природою, то інтонаціями ми можемо і повинні управляти самі.

Запишіть як-небудь свій діалог, наприклад, з подругою і потім послухайте та проаналізуйте, намагаючись уявити себе на місці чоловіка - ти сама «западеш» на цю жінку? Інтонації не повинні бути «халдистими», голос не повинен звучати різко. Він повинен бути м'яким і «обволікаючим», темп мови - трохи уповільнений. Не поспішай, примусь його прислухатися до себе. Голос і інтонації змінюються в кращу сторону, коли розмовляєш з легкою усмішкою.
Як зробити так, щоб він не зміг тебе забути?
Як зробити так, щоб він не зміг тебе забути?
Вміння слухати. Вміння уважно слухати чоловіка - одне з найважливіших якостей жінки в розумінні самого чоловіка. Це просто. Уміння уважно слухати складається з двох базових навичок.

1. Вміння мовчати, коли він щось розповідає і робити при цьому уважне і зацікавлене обличчя, не забуваючи про погляд і усмішку. Можна час від часу підтверджувати те, що ти дійсно його слухаєш, короткими підбадьорюючими вигуками. Вищим пілотажем буде іноді в розмові зізнатися в тому, що не в курсі / не знала / не могла собі уявити / ніколи б не подумала, якби він не сказав... - тобто визнати його як розумну і цікаву особистість, з якою неймовірно захоплююче і приємно спілкуватися.

2. Вміння вчасно ставити потрібні питання. Намагайся якомога менше розповідати про себе і як можна більше питати. Питання має бути відкритим, тобто таким, на яке не можна відповісти просто «так» чи «ні», таким, що провокує співрозмовника на розповідь, на розмову. По-перше, - чоловіку приємно говорити самому, - потрібно дати йому цю можливість. По-друге, ти вб'єш одразу двох зайців: крім репутації кращого в світі співрозмовника, отримаєш інформацію про людину, яка допоможе тобі дізнатися його краще, зрозуміти, чи дійсно він тобі цікавий, хочеш ти продовжувати знайомство з ним.

А тепер - мій особистий секрет: потрібно справді уважно його слухати!

Увага, повага і щирий інтерес до чоловіка - найважливіше як зараз, так і надалі. На всіх стадіях відносин, у всіх ситуаціях. Зрештою, навіщо тобі чоловік, з яким нецікаво?

Час первинного контакту - 10 хвилин. Так, так, так! Час контакту при первинному знайомстві - 10 хвилин, плюс/мінус. Це не стосується спеціально призначеної зустрічі. Твоє завдання на цьому етапі: сподобатися і запам'ятатися. Для цього не обов'язково спілкуватися з ним годину - це якраз може створити безліч незручних ситуацій, у тому числі і для тебе самої. Якщо ви обидва пройшли взаємний «секундний тест», то 10-ти хвилин, щоб сподобатися і запам'ятатися, цілком вистачить. Якщо чоловік тобі дуже сильно сподобався - тим більше не виходь за рамки цього регламенту. Взаємно розчаруватися ви ще встигнете.

«Втратити черевичок». Як зробити так, щоб він не зміг тебе забути? Зроби так, як мимоволі вчинила Попелюшка, втікши від принца на самому піку його інтересу і втративши в поспіху черевичок. Тільки роби це без поспіху. По-перше, - закінчи розмову та йди першою. По-друге, у жодному разі не бери його контакт, не залишивши свого, - це відома пастка. На перший погляд здається, що такий варіант тобі зручніший - це не так. Якщо ти захочеш продовжити знайомство, за кілька днів тебе, можливо, почнуть мучити сумніви: зателефонувати чи ні, пам'ятає він мене чи ні, як він відреагує і т.д. Ти будеш почувати себе ніяково, а навіщо тобі це? Залиш контакт, посміхнися і «випаровуйся» якомога швидше. Є безліч цікавих і незвичайних способів залишити чоловікові свої координати (або не залишати, але дати «зачіпку», - яким чином він може тебе знайти).

Якщо ти все зробиш грамотно і елегантно - можеш не сумніватися, він тебе запам'ятає і знайде! Він сам нафантазує про тебе те, що йому приємно думати. І він вийде на зв'язок - як мінімум, щоб перевірити свої відчуття! А далі...

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Дозвілля»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.