Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чого хочуть чоловіки?.. У першу чергу - вдало одружитися!

Дозвілля 47952 перегляди

Опубліковано - 14.12.2011 | Всі публікації | Версія для друку

Чого хочуть чоловіки?.. У першу чергу - вдало одружитися!
Пречудове чоловіче холостяцьке життя - це бравада! Жити в оточенні незаміжніх старіючих жіночок або недоумкуватих дівок - заняття з числа малоприємних. І розкидати своє сім’я наліво і направо (найчастіше в «нікуди») анітрохи не більше захоплення, ніж знайти надійного партнера на все життя.

А стабільний заспокійливий побут для чоловіка - і є справжнім щастям.

Чоловіки мріють про щасливе одруження не менше романтичних осіб з любовних романів чи сучасно-прагматичних упорядниць домашнього вогнища. Малюють в уяві всілякі жіночі образи - один кращий за інший! І ніхто не хоче суцільних товарно-грошових відносин у сім'ї (одружитися з розрахунку) - всі мріють про кохання.

Мріють і ...не поспішають одружуватися. А все через те, що красиві жіночі образи в думках чоловіків найчастіше не відповідають реаліям життя: жінки - досить неприємні створіння.

Чому так притягує деяких жінок до поетів і художників? До співаючих про кохання? Жінок тягне до красивих образів? Саме так! Їх тягне до красивих образів, а ми, чоловіки, мріємо про своє - про прекрасних жінок... Яких немає на світі.
Тим Прекрасним Дамам, які все-таки існують, ми даємо зрозуміти про наявність у нас різних дивних бажань - і чим вони химерніше, тим легше зачарувати-полонити жінку і затягнути її в ліжко. Щоб мати постійний секс, ми повинні розмовляти з жінками як до, так і після еякуляції, повинні прикидатися, що нас цікавлять їхні думки.

Жінки думають, що чоловіки вважають їх загадкою, що існують чоловічі сексуальні фантазії, і намагаються вразити чоловічу уяву... пліткують між собою про чоловічу небалакучість, не підозрюючи, що чоловіки мовчазні лише тому, що чесні перед ними.

Головна чоловіча фантазія: зробити «це» грубо, швидко і щоб більше з Нею ніколи не зустрічатися.

Ту частину чоловічого населення, яка вважає, що вони змушені лицедіяти через бажання дістати доступ до «заповітних» жіночих місць, свідомо не залучаю в співавтори - у них своя правда в життя. Вони живуть тим, що жінки не дають їм альтернативи. Або виснажливе удавання, або мастурбація.
Інші ж серйозно вважають, що удача у виборі партнерки - це щось на зразок виграшу мільйона. Спробуй, виграй!.. Не тут-то було! Ось і копирсаються мужики, от і дивляться-роздивляються-мацають-вибирають... Вдале одруження - це подружнє життя без розлучень. А розлучення - це чоловічі поразки.

Негоже чоловікам бути переможеним у житті! Тому й вимоги у них до майбутньої дружини цілком виправдані:

Жінка, по-перше, дійсно повинна вміти готувати. Жодні хитрощі у вигляді романтичних походів у кафе чи ресторан не допоможуть - романтика в «асортименті» повинна бути на домашньому столі. Не вміє жінка готувати? Нехай вчиться! І до тих пір, поки не навчиться радувати чоловіка смачною і здоровою їжею.

По-друге, вона повинна бути хазяйновитою та домовитою. Не «бігати» по нескінченним навчанням та семінарам, тренінгам по всяким, не дбати судомно про своє «особистісне зростання», а більше знаходитися вдома - стежити за домашнім господарством. Доглядати дім.

По-третє, найважливіший обов'язок жінки - турбота про дітей. Діти повинні бути доглянутими, ситими і здоровими. І зробити це зобов'язана жінка. Нехай відразу (ще до заміжжя) знає про це і готується до материнства.

Нарешті, чоловік під час сексу може думати тільки про секс, інакше відволікаючі думки зроблять свою чорну справу - не буде чоловік у любощах твердий і рішучий. Про це мудра жінка зобов'язана потурбуватися заздалегідь - вона повинна бути привабливою і сексуальною. Не виглядати, а бути. І, як мінімум, перед приходом чоловіка.

Всі ці нехитрі і доступні для жінки чоловічі вимоги не відрізняються новизною і оригінальністю. «Відрізняються» лише жінки, які не бажають бути хорошими дружинами. Тому й мріють чоловіки про вдале одруження.

Мріють і ...не поспішають одружуватися.
Чого хочуть чоловіки? Думка жінки

Я не знаю, для чого так багато пишуть і говорять про те, що подобається чи не подобається чоловікам в нас, жінках. Напевно, це ціла індустрія, на якій люди роблять гроші. Погодьтеся, важко уявити сьогодні наш світ без салонів краси, розмаїття фарб для волосся, центрів фітнесу і багато чого іншого, що в принципі і не потрібно, якщо б жінки знали основні постулати...

По-перше, це усмішка. Усміхнена жінка навряд чи відмовить в побаченні, впевнені чоловіки. А чоловіки дуже бояться відмови і бути незрозумілими.

Скромність, як і багато століть тому є головною прикрасою жінки. Адже скромна жінка не належить цілій свиті шанувальників, не привертає масу уваги. А навіщо зайві нервові витрати і так зайнятому роботою чоловікові? Чоловік - це здобувач, а не охоронець!

У чоловіків, найголовніше, - немає переваг в уподобанні кольору волосся жінки. Брюнетка або блондинка? Більшість чоловіків у всьому світі віддають перевагу... Натуральному кольору волосся!

Скромність, природність не так вже й складно! Нехай серед подруг ви зарекомендуєте себе немодною, але ваша популярність у чоловіків різко підвищиться! Так що для вас важливіше?

Опитування чоловіків спростували красу і привабливість довгих жіночих ніг - довгі ноги в очах чоловіків виглядають неестетично. Це просто глянець і гламур, вважають чоловіки. На таких жінок добре дивитися на обкладинках журналів. Це - загальне надбання, а чоловіки люблять володіти жінкою, а не милуватися, і тим більше, не дозволяти милуватися іншим! Довгі ноги чоловіки вважають неприродними!

Мало того, чоловіки люблять жінок невисокого зросту - вони так само відповідають бажанню чоловіка в жінці природності. Невисокі, мініатюрні жінки добріші, більш жіночні і темпераментні.

Найголовніше: чоловік не любить різноманітності, як прийнято було вважати. Він бажає, щоб жінка не робила різких змін у зовнішності. Чоловік хотів би бачити свою обраницю такою, яка вона була під час їх першої зустрічі, коли він у неї закохався!

Так що, перш ніж обрізати своє довге волосся, нарощувати неприродно-довгі нігті, одягатися екстравагантно або перефарбовувати волосся, нехай і не в червоно-зелений, а просто в інший колір, - подумайте гарненько!

Від “Аратти”. Ми не будемо стверджувати, що думка першого автора (В'ячеслава Старостіна, “Школа життя”) - це думка всіх чоловіків, - кожний має власну історію стосунків і власну позицію. Автор хоч і примітивно, але висловив той образ, який сформувало суспільство і певний сенс в його думках є.

Думка жінки (Margarita, “Ответин.ru”) є більш поміркованою і наближеною до тих думок і бажань, які насправді плекають чоловіки.

Ще одним цікавим фактом є результати дослідження науковців із Rutgers University, Нью-Джерсі (США), які з`ясували, що сучасні чоловіки мріють про родину більше за жінок. Під час дослідження було опитано 5199 самотніх чоловіків та жінок. 51% чоловіків віком від 21 до 34 років хотіли дітей, порівняно з 46% жінок того ж віку. Відсоток старших чоловіків (35-44 роки) становив 27%. Для жінок ця цифра становить лише 16%.

Таку тенденцію вчені пов'язують із пріоритетами сучасних жінок. Лише після досягнення певних успіхів у роботі, жінки готові до створення родини.

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Дозвілля»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія вчить лише тому, що вона ніколи нічому не навчила народи”
Георг Гегель

 
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.