Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кельтський гороскоп тварин

Дозвілля 62673 перегляди

Опубліковано - 6.01.2013 | Всі публікації | Версія для друку

Кельтський гороскоп тварин
Кельтський гороскоп тварин - це календар, в якому кожному часу відповідає образ якої-небудь тварини. Таким чином, вона є тотемом тих, хто народжений в цей період, - своєрідним духом-покровителем.

Образ цієї тварини накладає відбиток на характер, формує манеру поведінки, наділяє певними рисами, талантами, здібностями, енергетикою, що притаманні цій тварині.

ОЛЕНЬ
24 грудня - 20 січня

Планета-покровитель: Сонце
Камінь: гірський кришталь

Дар: сприйнятливість до інших світів. Трансформація, ініціація, подорож

Сильні риси характеру: незалежність, чесність, велич, гордість.

Люди, яким протегує Олень, надто сприйнятливі до навколишнього світу, тонко відчувають його красу і рівновагу. Вони хороші товариші, люблять компанії і подорожі з друзями.

Олені рідко вступають в різні товариства, об’єднання, клуби за інтересами. Вони воліють триматися відокремлено або створюють власні асоціації, де самі придумують всі правила і самі всім керують.

Олень вважає, що найголовніше в житті - це незалежність. Для представників цього знаку слово «свобода» є синонімом слова «щастя». Їм не потрібна високооплачувана робота, не потрібна любляча сім’я, якщо щось з цього хоч трохи обмежує їхню волю.

Олені живуть за своїми правилами, але не забороняють нікому жити поруч, підлаштовуючись під них. Їхні правила справедливі і чесні. Незважаючи на те, що людина-Олень сама придумує закони, вона ніколи їх не міняє і не порушує. Тому завжди знаходяться люди, які жадають стати частиною оточення такої людини, тому що бажають стабільності і порядку.

Представники цього знаку постійно підживлюють свою велич. Їм може набриднути їх покірливе оточення, і в такому випадку вони вирушать у подорож для підкорення нових вершин і нових людей.

Сумісність: гармонійні стосунки з людьми Змії і Лосося. Хороші відносини з людьми Тюленя, Видри і Гусака.

ЖУРАВЕЛЬ
21 січня - 17 лютого

Планета-покровитель: Уран
Камінь: олівін

Дар: люди Журавля - незвично розумні люди, які володіють особливими уміннями й талантами, а також райдужними перспективами в житті. Вони відчувають розвиток Духа. Сприйнятливість до іншого світу, магії, схильність до мандрів

Сильні риси характеру: інтуїція, ексцентричність, неординарність, терпіння.

Люди, що народилися і перебувають під охороною Журавля, володіють гострим розумом, великими знаннями, які вміють застосовувати на практиці. Вони оптимістично дивляться на світ, відкриті всьому новому і незвіданому. Люблять удосконалюватися як духовно, так і фізично, прагнуть до гармонійного розвитку своєї особистості.

Журавлі - ексцентричні та розумні люди. Вони звикли не просто бити всі рекорди і заробляти багато грошей. Журавлі хочуть, щоб про їхні досягнення знав увесь світ, вони жадають бути настільки популярними і цікавими, щоб нащадки читали про них в книгах.

Такі люди знають, що їм найбільше підходить в житті, що принесе багато грошей і слави. Часто Журавлі завдяки своєму таланту вириваються на вершини, які недоступні простим смертним.

Найбожевільніші музиканти, актори та письменники народжуються під знаком Журавля. Дивно, але постійне везіння і вроджений талант не псують Журавля. Народжений під цим знаком ніколи не забуває своїх друзів, ніколи не стає домашнім тираном. Він розуміє, що на вершині успіху багато дозволяють собі порушувати багато правил, але Журавель - не з таких людей. Людина-Журавель до самої смерті залишиться терплячою і товариською людиною, «своїм хлопцем» в будь-якій компанії, особливо в своїй сім’ї. Така людина завжди хоче всіх дивувати, бути непередбачуваною, тому вона обожнює подорожувати. Інші країни та враження, що з ними пов’язані, живлять його ексцентричність, дають ідеї для чергових божевільних витівок.

Сумісність: гармонійні стосунки з людьми Бджоли і Лебедя. Хороші відносини з людьми Ведмедя, Сови та Кота.

ТЮЛЕНЬ
18 лютого - 17 березня

Планета-покровитель: Нептун
Камінь: корал

Дар: вміння співпереживання і адаптація до будь-яких умов існування. Романтики і мрійники, артистичні і емоційні. Сприйнятливість до іншого світу. Вміння змінювати світ навколо себе і спілкуватися з фейрі.

Сильні риси характеру: духовність, тактовність, милосердя, любов, надчутливість.

Народжені під знаком Тюленя вміють співпереживати іншим. Вони прагнуть допомогти оточуючим, змінити світ на краще. Романтики і мрійники, артистичні та емоційні. Сильною стороною їхньої натури є швидка адаптація до будь-яких мінливих умов існування.

Людина-Тюлень завжди дуже спостережлива і чутлива. Вона - із тих, про кого кажуть «бачить людей наскрізь». Тюлень знає, що людина думає, що вона буде робити далі, бреше вона або говорить правду. Але не це - його головна перевага. Тюлень може відчувати чуже горе та радість і розділяти ці почуття з близькими.

Тюлень - дуже невибаглива і проста людина. Вона здатна адаптуватися до найважчих умов. І в жорстокий холод, і в немилосердну спеку вона зможе вести нормальний спосіб життя, не пропускаючи задоволень і маленьких радощів, які постійно дарує доля всім сміливим і спритним.

Тюлень - романтична натура. Він не просто дивиться на світ через рожеві окуляри і бачить його щасливішим, ніж насправді, він робить навколишню дійсність кращою. Людина-Тюлень бореться з жорстокістю і несправедливістю і поширює добро. Вона подобається іншим людям, тому що вона - справжня.

Тюлень не боїться показувати всім свої справжні почуття, він дуже емоційний і пишається цим. Він не розуміє стриманих і закомплексованих людей.

Сумісність: гармонійні стосунки з людьми Видри і Гусака. Хороші відносини - з людьми Лосося, Оленя і Змії.

ВЕДМІДЬ
18 березня - 14 квітня

Планета-покровитель: Марс
Камінь: рубін

Дар: люди Ведмедя відчувають сильну пов’язаність зі своїм родом. Сповнені хоробрості і шукають пригод. Сильні фізично, екстраверти. Захист, подорож і сприйнятливість до іншого світу.

Сильні риси характеру: наполегливість у досягненні мети, сила, інтуїція, інстинкт.

Люди Ведмедя дуже міцно тримаються за сім’ю. Вони дуже поважають свою сім’ю і всіх своїх родичів, але не бажають постійно перебувати з ними поруч. Їм необхідні подорожі і пригоди. Близькі для них значать дуже багато, кровна спорідненість має велику цінність.

Зазвичай вони досить сильні фізично і психічно, люблять займатися яким-небудь спортом. Їм властива хоробрість, благородство. Трохи простуваті і безхитрісні.

Ведмеді ненавидять спокійне життя. У них ніколи не згасає бажання перевірити свою силу. Хоробрість Ведмедів штовхає їх на вчинення подвигів. Дехто з них отримує задоволення від завоювання умів інших людей. Вони стають видатними політичними лідерами або начальниками, які можуть пишатися безмежною довірою підлеглих. Інші Ведмеді не заспокояться, поки не дістануться на найвищі гірські вершини або не потраплять до книги рекордів Гіннеса.

Мало хто людей, що народилися в період Ведмедя, на старості років залишаються біля розбитого корита. Майже всі вони проживають захоплююче життя, повне досягнень.

Сумісність: гармонійні стосунки з людьми Кота та Сови. Хороші відносини з людьми Журавля, Бджоли і Лебедя.

ЗМІЯ
15 квітня - 12 травня

Планета-покровитель: Місяць
Камінь: місячний камінь (селеніт)

Дар: унікальна винахідливість. Любов до своєї сім’ї. Чудова пам’ять. Схильність до цілительства, магії, трансформації.

Сильні риси характеру: схильність до перетворення, зцілення, енергія життя, вміння вислухати.

Люди, які народжені під заступництвом Змії, мають гарну пам’ять, часто стають винахідниками, шукають ще незвідані шляхи. Мають дар зцілення, певні паранормальні здібності.

У людини-Змію кипить життя. Вона може використовувати енергію, яка б’є з неї ключем, виключно для власних цілей, а може направити її на зцілення інших людей. Змія навряд чи стане лікарем. Вона буде виліковувати людей, спираючись на внутрішнє чуття, яке дісталося їй від предків, а не на поради з товстих підручників. Змія більше довіряє природі, ніж масі людських пристосувань, які використовуються в медицині. Людина-Змія вірить у магію і часто використовує її в своїх цілях.

Представник цього знаку - хороший сім’янин. Він зможе захистити сім’ю і забезпечити її всім необхідним. Схильність до магії не заважає Змії займатися звичайними земними справами, які приносять гроші. У всіх, хто народився під цим знаком, чудова пам’ять, яка стане в нагоді у безлічі професій. Унікальна винахідливість не завадить Змії заробити на затишний будинок для родини.

Сумісність: гармонійні стосунки з людьми Оленя і Лосося. Хороші відносини з людьми Видри і Гусака.

БДЖОЛА
13 травня - 9 червня

Планета-покровитель: Вулкан
Камінь: топаз

Дар: привабливість, генерація нових ідей. Жвавість, спонтанність, товариськість. Впливовість, включеність у суспільне життя. Творчий потенціал.

Сильні риси характеру: організованість, спільність, товариськість, аналітичний розум.

Народжені у час Бджоли мають привабливий, шармом, вміють притягувати до себе людей. Вони часто стають хорошими лідерами, ідеологами нових ідей. Дуже товариські, діяльні, творчо розвинені.

Бджола ніколи не почуває себе самотньою. У школі в неї багато шанувальників, які готові на кожній зміні слухати її розповіді. В університеті Бджолу слухають не лише інші студенти, але й усі викладачі. Коли Бджола починає працювати, вона не прагне отримати окремий кабінет, їй потрібно місце в офісі, заповненому людьми. Тільки там вона зможе причаровувати колег своїм голосом і відчувати себе на своєму місці. Така людина завжди приємна і цікава. Вона не може жити без товариства, а товариство часто не може жити без неї.

Бджола - завжди в центрі уваги не тільки завдяки своїм ораторським навичкам. Вона щохвилини генерує нову божевільну ідею. Людина-Бджола постійно вигадує, як поліпшити результати роботи, як задобрити начальника. Хоча частіше вона думає про те, як веселіше провести вихідні та відпустку. Через її спонтанності ніхто не може передбачити наступний крок Бджоли. А її творчий потенціал настільки великий, що вона може одночасно чудово малювати, співати і складати вірші.

Сумісність: гармонійні стосунки з людьми Журавля та Лебедя. Хороші відносини з людьми Ведмедя, Кота та Сови.

ВИДРА
10 червня - 7 липня

Планета-покровитель: Юпітер
Камінь: алмаз

Дар: великий кругозір і широта бачення. Оптимізм, особистий магнетизм. Захист, трансформація, подорожі.

Сильні риси характеру: інтуїція, самодостатність, працьовитість, сімейні цінності, суспільна користь.

Люди, що знаходяться під заступництвом Видри відрізняються оптимізмом, позитивним настроєм. Вони космополіти, з обширним кругозором. Добре підлаштовуються під обставини, люблять зміни, подорожі, зміну обстановки.

Видра здатна проникнути в суть всього того, що її оточує. Вона ніколи не обмежує себе, у неї дуже широкий кругозір. Така людина ніколи не засудить представника іншої релігії чи раси. Коли Видра зростає, вона чудово розуміє трохи застарілі погляди на життя своїх батьків. Коли у неї з’являються власні діти, вона легко знаходить з ними спільну мову, так як знає, які новомодні віяння керують їхніми вчинками.

У будь-якій ситуації Видра залишається оптимістом. Вона знає, що якщо Бог зачиняє двері, він обов’язково відчиняє вікно. Часто люди не втрачають віру в себе і сенс свого існування тільки завдяки розумним порадам Видри. Люди люблять Видру і хочуть з нею спілкуватися. Мудрість і оптимізм - це тільки дві причини її привабливості з багатьох інших. Цій людині властивий особистий магнетизм, який дозволяє всіх знайомих перетворювати на відданих друзів.

Сумісність: гармонійні стосунки з людьми Гусака і Тюленя. Хороші відносини з людьми Лосося, Змії і Оленя.

КІТ
8 липня - 4 серпня

Планета-покровитель: Земля
Камінь: червоний карнеол

Дар: внутрішня чесність, власна шкала цінностей. Лояльність, надійність. Відданість родині. Ніжність. Захист, трансформація і сприйнятливість до іншого світу.

Сильні риси характеру: чутливість, благородство, працездатність, творчість.

Народжені під заступництвом Кота володіють кришталевою чесністю, надійністю, відданістю. Надто дбайливі, сім’я для них стоїть на першому місці. Працьовиті й креативні, мають здатність змінювати світ, привносити нове.

Згідно з кельтським гороскопом, люди-Коти чутливі і шляхетні. Вони мало схожі на тварин, з якими їх пов’язує гороскоп. Такі люди ніколи не зраджують родину. Вони завжди лояльні по відношенню до своїх друзів і рідних. На людину-Кота завжди можна розраховувати. Вона не відмовить у допомозі, якщо потрібно зібрати величезну суму на ліки і якщо необхідна хороша компанія, щоб відсвяткувати народження дитини.

У представників цього знака є свої цінності, які вони до кінця життя будуть захищати. З коханою половинкою Кіт поводиться ласкаво і ніжно. Він ніколи не грубить представникам протилежної статі, розуміє, що з ними потрібно поводитися делікатно, завжди тримати себе в рамках.

Часто Коти стають художниками або поетами. Творчість допомагає їм відчути себе живими. Часто вони можуть творити виключно для себе, не гадаючи про зиски або славу.

Сумісність: гармонійні стосунки з людьми Сови і Ведмедя. Хороші відносини з людьми Журавля, Бджоли і Лебедя.

ЛОСОСЬ
5 серпня - 1 вересня

Планета-покровитель: Меркурій
Камінь: аметист.

Дар: пізнання в областях мистецтва і науки. Проникливий розум. Спостережливість. Ініціювання, трансформація, зв’язок зі світом фейрі.

Сильні риси характеру: витривалість, стійкість до неприємностей, мудрість, натхнення, прямолінійність.

Люди, що знаходяться під заступництвом Лосося спостережливі, проникливі, товариські. Найчастіше домагаються вершин в кар’єрі, вміють, коли треба бути жорсткими.

Лосось - як правило, мудра та високоосвічена людина. Вона однаково добре тямить у мистецтві і в науках. Лосось отримує свої знання не лише з книжок, він любить спостерігати за навколишньою дійсністю і робити висновки про закономірності її розвитку самостійно. Така людина скрізь встигає і скрізь домагається успіху.

Всі, хто народився в період Лосося, часто здійснюють важливі відкриття, які суттєво впливають на хід історії. Вони люблять славу і обожнюють нею ділитися. Лосось надихає своїх колег і родичів на подвиги. Йому самотньо на вершині: як тільки він туди потрапляє, то одразу починає готувати місце для кількох сусідів. Для цього Лосось використовує свій талант оратора і тонкого психолога.

Сумісність: гармонійні стосунки з людьми Змії й Оленя. Хороші відносини з людьми Видри, Тюленя і Гусака.

ЛЕБІДЬ
2 вересня - 29 вересня

Планета-покровитель: Венера
Камінь: смарагд

Дар: доброта і ніжність, майстерність в любові і соціальних зв’язках. Спокій і безтурботність при високій чутливості. Зв’язок зі світом фейрі. Трансформацією. Творчий потенціал.

Сильні риси характеру: відкрита душа, розвинене почуття прекрасного, сила духу.

Лебідь дарує людям, що народжені в його час спокій, легке відношення до життя, майстерність в коханні. Володіють високим творчим потенціалом, високою соціалізацією.

Соціум - це головна можливість для Лебедів проявити себе. Чим більше людей оточують представників цього знаку, тим краще для них. Вони пропадають в маленьких містечках і селах, домагаються небувалих успіхів у великих мегаполісах, де величезну роль грають зв’язки і здатність знайти спільну мову з різними людьми. Лебеді - вправні співрозмовники й дипломати. Вони завойовують людей не хитрістю та брехнею, а добротою і ніжністю.

Лебеді вкрай рідко нервуються, турбуються, втрачають самовладання. Вони стають люблячими чоловіками і дружинами, батьками і матерями, які заради благополуччя сім’ї згодні забути про всі свої примхи і навіть елементарні потреби.

Досить часто Лебедю вдається повністю розкрити свій творчий потенціал. Завдяки постійному спілкуванню з потрібними людьми, вони без зусиль знаходять спонсорів, які вірять в їх талант і готові підтримувати його матеріально.

Сумісність: гармонійні стосунки з людьми Журавля та Бджоли. Хороші відносини з людьми Сови, Кота і Ведмедя.

ГУСАК
30 вересня - 27 жовтня

Планета-покровитель: Місяць
Камінь: опал

Дар: щедрість, турбота про безпеку. Потужний інтелект, дотепність. Артистизм. Захист, достаток і творчий потенціал.

Сильні риси характеру: пильність, витривалість, керівництво, підлаштовуваність під події.

Народжені під заступництвом Гусака - щедрі, добрі і дбайливі. Володіють розвиненим інтелектом і почуттям гумору. Їм надто підходять творчі професії, де вони добиваються високих результатів.

Гусак - надто витривала людина. Вона здатна пережити страшне горе, сотні невдач, вкрай несприятливі умови для життя і розвитку і не втратити віру в себе і світле майбутнє. Непохитна віра обов’язково принесе Гусакові удачу.

Незважаючи на всі перепони долі, Гуси ніколи кардинально не змінюють свій характер і свої погляди на життя. Вони завжди залишаються щедрими і дотепними. Люди-Гуси люблять забезпечувати безпеку своїм близьким. Вони почувають себе впевнено в ролі захисників, вважають, що їм визначено рятувати життя.

Часто Гуси обирають творчі професії. Але серед них і багато вчених. Представники цього знаку володіють потужним інтелектом, вони все схоплюють на льоту. Такі люди відмінно себе показують, коли головне для роботи - розуміти теорію. Якщо справа доходить до практики, вони краще за всіх застосують вивчену теорію, яку до того ж доповнять власним досвідом.

Сумісність: гармонійні стосунки з людьми Тюленя і Видри. Хороші відносини з людьми Змії, Оленя і Лосося.

СОВА
28 жовтня - 24 листопада

Планета-покровитель: Плутон
Камінь: яшма

Дар: спокій і особистий магнетизм, що зачаровує людей. Такий, що запам’ятовується, пристрасний. Ініціювання, сприйнятливість до іншого світу, магії.

Сильні риси характеру: неупередженість, гострий розум, мудрість, інтуїція.

Сова дарує народженим в її час, спокій і особистий магнетизм, зачаровує людей. Ці люди неймовірно пристрасні й чуттєві. Емоційні, піддаються поривам.

Такі люди рідко потрапляють у погані ситуації, оскільки від природи вони мудрі і неупереджені. Там, де інші піддаються емоціям і починають робити необдумані вчинки, Сови певний час обмірковують можливі повороти подій і тільки потім починають діяти. Вони ніколи не жалкують про втрачені можливості, тому що ніколи не допускають промахів, роблять тільки те, що їм на користь.

Люди-Сови заворожують людей своїми словами і поглядом. Таких ніколи не забувають. Вони знають, як надовго засісти в пам’яті. Але також Совам відомо, як залишати після себе тільки приємні спогади. Їх вроджений магнетизм ніколи не підводить.

Представники цього знаку відмінно себе почувають у цьому світі, але іноді хочуть зіштовхнутися з іншим. Сови часто пов’язують своє життя з потойбічними явищами, з магією, з пророкуванням майбутнього і спілкуванням з померлими.

Сумісність: гармонійні стосунки з людьми Кота і Ведмедя. Хороші відносини з людьми Бджоли, Лебедя та Журавля.

ВОРОН
25 листопада - 23 грудня

Планета-покровитель: Сатурн
Камінь: лазурит

Дар: Дисциплінованість і терпіння. Трансформація, сприйнятливість до іншого світу, контакт зі світом фейрі.

Сильні риси характеру: тверезий погляд на життя, вміння вистояти в програшному поєдинку.

Люди, що народжені під заступництвом Ворона, володіють спокійним характером. Вони працьовиті, доводять почате до кінця. Володіють гнучким розумом, вміють будь-яку ситуацію повернути собі на користь.

Ворон ніколи не тішить себе марними ілюзіями. Він знає, що життя - це боротьба, і не бажає заспокоювати себе і готувати до веселої і красивої казки. Важливо те, що Ворон і ніколи не згущує фарби. Він бачить речі такими, які вони є насправді, у нього на диво тверезий погляд на життя.

З дитинства Ворон привчає себе до терпіння. Він упевнений, що найгірше вже давно закінчилося, а попереду - тільки найкраще. Головне - потерпіти зовсім трошки, і потім можна буде жити спокійним і щасливим життям. Ворон ніколи не губиться, ніколи не приймає необдуманих рішень. Він завжди дисциплінований і точний, як годинник.

Така людина не завжди перемагає, але вона і ніколи не падає на землю і не прохає про пощаду. Ворон розуміє, що іноді доводиться падати, але лише для того, щоб потім піднятися і стати міцнішим та досвідченішим.

Сумісність: гармонійні стосунки з людьми Тюленя і Лосося. Хороші відносини з людьми Журавля, Змії і Кота.

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Дозвілля»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.