Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сповідь підприємця: розумію, що будь-який вася, який має посаду, може забрати мій бізнес

Людина і влада 20291 перегляд

Опубліковано - 17.02.2013 | Всі публікації | Версія для друку

Сповідь підприємця: розумію, що будь-який вася, який має посаду, може забрати мій бізнес
Я все життя мріяв працювати не на чужого дядьку. Мріяв працювати на себе і свою сім’ю. Ким я тільки не був - і поштарем, і мийником, і столярем, і малярем, і юристом, і банкіром, і фрілансером. Це далеко не весь перелік.

Я перепробував уйму робіт, на кожній з них щось зароблялося, на кожній з них отримувався якийсь досвід. Але завжди мене гнітив один факт - я працюю не на себе. Тому я всі ці роботи просто-напросто кидав. Хоч деякі з них мені подобалися, але я жодного разу не пошкодував про те, що я залишив попередню роботу. Все тільки на краще, нема чого шкодувати про минуле. Такий мій принцип і так воно є.

Я дуже коротко це все говорю, тому що життя дуже різноманітне, а блоги не люблять многабукафф. Нарешті я добився свого - став підприємцем. Нарешті я скопив якусь копійку, стартовий капітал, щоб стати відносно незалежним.

Я - відносно незалежний. Мене їпе держава з своїми ненормальними податками, але це - терпимо. Я маю те, чого прагнув. Але я не маю того, про що мріяв. Повної свободи. Зараз я стикнувся з розумінням того, що всі мої намагання - це фікція. Будь-який вася може прийти і забрати мій невеличкий бізнес. Будь-який вася, який має посаду. Я отут пишу блог і не впевнений, що цим самим не провокую якихось васів.

А найбільше моє розчарування - це те, що я досі вірив, буцімто в Україні малий бізнес може перерости в середній. Я колись дивився фільм про американця, який розпочав з одного долара і створив всесвітньо відому зараз корпорацію. У мене нема таких амбіцій. Для мене головне, щоб я міг повезти своїх дітей десь у Болгарію, не задумуючись над тим, дорогі там гамбургери, чи ні.

Так от, щоб мені розширити свій бізнес хоча б в два рази, не враховуючи побутові стягнення на сім’ю, мені треба десь років 15. Це при тому, що я вгаратав у це купу грошей, пішов на величезний ризик, а бізнес порівняно з конкурентами можна назвати дуже навіть успішним.

Коли мені хтось говорить, що створив за кілька років великий (та навіть середній) бізнес в наших реаліях законним шляхом - я ржунімагу.

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Людина і влада»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Не знаючи минулого, неможливо зрозуміти справжній сенс сьогодення і мету майбутнього ”
Максим Горький

 
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.