Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Скандал у США може стати знахідкою для України

Інший погляд 18902 перегляди

Опубліковано - 27.09.2019 | Всі публікації | Версія для друку

Скандал у США може стати знахідкою для України
Скандал навколо липневої розмови між президентом США Дональдом Трампом та президентом України Володимиром Зеленським – не обов’язково стане катастрофою для України.

Про це пише в своїй статті для аналітичного видання The Foreign Policy Олександр Мотиль, професор університету Rutgers у США.

"Якщо Зеленський вірно поведе гру, це може бути Божим подарунком для країни та його самого", - пише американський професор.

Мотиль радить використати увагу світових ЗМІ до України, щоб широко інформувати про досягнення країни в боротьбі за демократію і змінити імідж країни, яку зараз у світі вважають центром корупції.

В ситуації, що поставила скандал з Україною у центр розслідувань в рамках процедури імпічменту у США, Україна виступає лише об’єктом інтриг демократів та республіканців, вважає професор і підкреслює - виклад розмови президентів це доводить.

Зеленський в розмові з Трампом 25 липня "за можливості вихваляв свого співрозмовника, погоджувався зі справедливими аргументами і утримувався від відкритої незгоди", пише Мотиль.

Намагаючись здобути прихильність Трампа, Зеленський двічі зауважив, що Трамп "абсолютно правий" і наголосив, що сам "вчився" у Трампа під час виборів.

Зеленський вірно критикує Європу за зневагу до порушень міжнародного права стосовно України, вважає політолог, і зауважує, що саме Європа схиляє Україну прийняти так звану "формулу Штайнмаєра".

Зеленський в розмові також погодився з Трампом стосовно негативної оцінки роботи посла США в Україні Марі Йованович. Зеленський може негативно думати про когось, хто підтримував його попередника і конкурента Петра Порошенка а також висловлювати це в приватній розмові, вважає науковець.

Найважливіше, що Зеленський дає ухильну відповідь стосовно розслідувань по відношенню до родини колишнього віце-президента США Джозефа Байдена і серверів Crowdstrike. "Так, це дуже важливо для мене і для всього, що ви зазначили. Для мене як президента це дуже важливо і ми відкриті до будь-якої нової співпраці", - йдеться у відповіді Зеленського Трампу. Стосовно розслідування родини Байдена, Зеленський не дає прямої відповіді, а говорить, що справою буде займатись новий генпрокурор.

Однак, не всі аналітики так прихильно оцінюють слова Зеленського.

Його критичні зауваження можуть негативно вплинути на відносини з європейськими країнами, зауважують експерти.


 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Інший погляд»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Люди, які ніколи не оглядалися на предків, не дбатимуть про нащадків”
Едмунд Берк

 
Реклама на порталі
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.