Аратта - На головну

17 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кожній морді буде орден

Політмаразми 55453 перегляди

Опубліковано - 16.11.2007 | Всі публікації | Версія для друку

Кожній морді буде орден
Отримання Підрахуєм грамоти й медалі за забезпечення волевиявлення громадян – це добрий знак для Ющенка напередодні 3-ї річниці Майдану. Пропонуємо свій список претендентів на нові нагороди.

Власне, Віктор Ющенко сам почав реабілітацію «злочинної влади», коли на початку цього року вручив орден Ярослава Мудрого могильщику справи Гонгадзе екс-генпрокуророві Потебеньку. Далі відбілювання лише продовжувалося. Ось у нас уже й Колєсніков – білий, пухнастий, оббреханий Пенчуком… А революційні написи на поштамті коаліція ще рік тому підредагувала. Тож, як ми бачимо, не було ніякого Майдану. І Ківалов – поважний чувачок, Ющенко йому ще коли своє фото дарував, а тепер його людина ще й медальку дала… Тому зараз, під час коаліціади, враховуючи нездоланний потяг Віктора Андрійовича до Віктора Федоровича, ніхто не здивується, якщо президент під річницю революції нагородить орденами, медалями й грамотами інших хороших людей. Коли ж іще, як не тепер?

Отже, щоб Балозі довго макітру не чухати, пропонуємо одразу список нагороджень. Тим, хто потужній – Ярослава Мудрого, хто дрібніший – «За заслуги». Ну і, звісно ж, Цушкові – зірку героя. Давно, бідака, зачекався.

Віктор Янукович – «За активну участь у підвищенні загального культурно-освітнього рівня українців, підтримку розвитку нетрадиційної медицини, птахівництва, а також зразкову поведінку в місцях позбавлення волі»

Ніколай Азаров – «За розвиток нових, досі не відомих науці діалектів української літературної мови, оптимізацію системи здирництва, підвищення ролі капусти білокачанної в суспільно-політичному житті країни та встановлення дипломатичних стосунків із агресивними малорозвинутими народами за допомогою позолочених брязкалець із написом «За відродження України»

Олександр Мороз – «За вагомий внесок у матеріальний розвиток однієї з найстаріших партій України, який дозволив нарешті влаштувати пристойний похорон цієї партії, та підвищення інтересу українців до прозової літератури»

Тарас Чорновіл – «За активну боротьбу проти вживання українськими жінками наркотиків, у тому числі успішні операції «під прикриттям», та посилення інтересу українських школярів до вивчення історії, зокрема, епізоду про Павліка Морозова»

Борис Колєсніков – «За вагомий внесок у розвиток системи правосуддя, привернення уваги до стану закладів пенітенціарної системи, підвищення рівня матеріальної забезпеченості працівників правоохоронної системи, інвестиції в розвиток підприємств Донецької області, а також активну участь у розбудові державності ПІСУАРу»

Наталя Вітренко та Інна Богословська – «За підвищення в українському суспільстві ролі слова «Мать!» в контексті ринкової економіки та базарного суспільства, а також успішну боротьбу проти суспільної підтримки ідей фемінізму»

Нестор Шуфрич – «За відвагу на пожежі під час шторму, дезактивацію фосфору проти вітру та за те, що нам так весело»

Микола Рудьковський – «За тих, хто в морі…»

Василь Цушко – «За героїчну оборону Піскуна»

Святослав Піскун – «За активний захист трудових прав громадянина, прав інших громадян на свободу та права історії повторюватись»

Петро Симоненко – «За турботливе збереження та примноження національних традицій та обрядів, присвячених 7 листопада, а також розвиток великого експлуататорського капіталу української буржуазної економіки»

Володимир Литвин – «За високотехнологічні наукові розробки в галузі створення матеріалів, що не тонуть»

Михайло Бродський – «За забезпечення рівноправності всіх політичних сил у процесі використання Михайла Бродського»

Анатолій Кінах – «За допомогу українським вченим у вивченні особливостей поведінки стандартних пацюків в екстремальних ситуаціях»

Сергій Головатий – «За допомогу українським вченим у вивченні особливостей поведінки нестандартних пацюків в екстремальних ситуаціях»

Леонід Черновецький – «За розвиток української космічної програми, успіх у швидкісному здійсненні земельної реформи в межах одного міста, виховання в стінах КМДА гідної юної зміни старшому поколінню, допомогу провідним психіатрам столиці в написанні наукових праць та вдалу здачу нормативів ГТО»

Михайло Добкін та Геннадій Кернес – «За духовне зближення міст-героїв Харкова й Києва, а також розширення звичного формату телевізійних передач»

Олександр Кузьмук – «За відмінну влучність при несенні бойової імітації»

Олексій Івченко – «За вагомий внесок у зміцнення україно-російської підкилимної дружби, підвищення рівня енергетичної безпеки країни, розвиток європейського автомобілебудування та ефективну боротьбу з суспільною підтримкою українського буржуазного націоналізму»

Леонід Кучма та Віктор Ющенко – «За те, що в цей чудовий день у нас є стільки людей, гідних нагороди!»

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Політмаразми»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знання певних принципів легко компенсує незнання деяких фактів ”
К. Гельвецій

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.