Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Криму розробили чергову концепцію розвитку сільського туризму

Туризм Регіон: Автономна республіка Крим 24763 перегляди

Опубліковано - 7.07.2010 01:49 | Всі новини | Версія для друку

У Криму розробили чергову концепцію розвитку сільського туризму
У Криму розробили чергову концепцію розвитку сільського туризму
Представники Програми розвитку та інтеграції Криму ООН презентували проект концепції розвитку сільського туризму в Криму.

Як розповіли в Кримському агротехнологічному університеті, на базі якого проводилася презентація, концепцію почали розробляти в березні і в червні її проект був готовий. У його рамках було проведено дослідження попиту та пропозиції, зроблені експертні запити до профільних міністерств, громадських організацій, повідомляють “Новини Криму”.

«Розроблена концепція розглядає сільський туризм як сучасний і ефективний інструмент розвитку сільських територій і боротьби з бідністю. Реалізація концепції дозволить створити нові робочі місця і підвищити доходи сільських жителів, збільшити надходження до місцевих бюджетів, покращити соціальну інфраструктуру, зберегти пам'ятки і звичаї півострова», - вважають розробники.

У створенні концепції брали участь представники профільних міністерств, органів місцевого самоврядування і власники об'єктів зеленого туризму.

Проект повинен послужити основою для створення республіканської програми розвитку сільського туризму. Зараз концепція обговорюється експертами за допомогою спеціального Інтернет-ресурсу.

В свою чергу, ми хочемо нагадати, що в 2005 році Мнінстерством економіки АРК вже була схвалена концепція розвитку сільського туризму на півострові. Та концепція зазначила, що через відсутність реклами, слабкого сервісу, браку знань, відсутності професійної організації і грамотного розподілу ресурсів різнопланові ініціативи по розвитку сільського туризму АРК виявилися малоефективними і нездатними задовольнити сучасні потреби вітчизняних та іноземних туристів. Навіть «закордонні» проекти виявилися малоефективними через відсутність скоординованих дій.

Зовсім недавно, про що ми повідомляли, туроператори ініціювали проведення акції «Моя Батьківщина – не совок» для покращення туристичного іміджу України.

За словами голова комісії з внутрішнього й в`їзного туризму Асоціації лідерів турбізнесу України Бориса Зелінського, це спроба боротися з іміджем Криму як «совковим» місцем, у якому надаються туристичні послуги низької якості.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Туризм»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.