Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Замість газу по $50, Янукович плавно готує нас до $210

Газоват 10256 переглядів

Опубліковано - 5.10.2006 19:40 | Всі новини | Версія для друку

Замість газу по $50, Янукович плавно готує нас до $210
Замість газу по $50, Янукович плавно готує нас до $210
Прем'єр-міністр Віктор Янукович переконаний, що 2007 рік стане останнім роком, коли Україна буде мати пільгову ціну на газ.

Про це він заявив у сьгодні на нараді з адміністративно-господарським активом Миколаївської області.

“Ціна на газ для України повинна бути 200-210 дол. за тисячу кубометрів уже на наступний рік. Ми, звичайно, паузу одержали, і, я сподіваюся, ціна буде 130 дол., але я думаю, це буде останній рік”, - сказав прем'єр.

Він зазначив, що сусіди України вже мають більш високу ціну на газ. Так, за його словами, ціна на газ для Білорусії в наступному році складе 140 дол. за тисячу кубометрів, для країн Прибалтики і Закавказзя – на рівні 200 дол., для Польщі – 180 дол., для Румунії – близько 300 дол.

Прем'єр підкреслив, що підвищення ціни на імпортний газ для України до європейського рівня, з одного боку, серйозно вплине на рівень конкурентноздатності української продукції, а з іншого боку – на населення.

Тому, зазначив Янукович, уряду необхідно серйозно подумати над тим, як і за рахунок чого підвищити зарплату вже в наступному році.

Він також попросив тих представників Миколаївської області, що зібралися в залі, окремо обговорити свій план дій для пом'якшення наслідків підвищення ціни на газ.

“Я загострив на цьому питанні вашу увагу і час не випадково”, - сказав Янукович. “Ті, хто не вирішать це питання, - вони випадуть з колії”, - додав він.

Від “Аратти”: ще зовсім нещодавно, приблизно рік тому, та ж сама особа, щоправда не в прем`єрському кріслі, заявляла на всю Україну, що підвищення ціни на газ до рівня $95 означатиме для нас вселенську катастрофу. Скромно, при тому, зауважуючи, що, якщо він дуржній до Росії, прийде до влади - одразу, із сльозами на очах, сусіди повернуть для нас старі ціни, тобто $50. І тут розпочнеться “зростання добробуту кожного й вже сьогодні”. Ну що? Немає зростання? Чи немає добробуту? Але, бачте, головне, що нам тепер не буде соромно перед сусідами - ціни на газ в нас не гірші, ніж у них. Щоправда, й статки незрівнянно менші, навіть у порівнянні із поляками. Ну хіба що за виключенням прем`єра та ще небагатьох осіб. Й найприємніше, що кожен українець має відчувати, що саме завдяки Вікторові Федоровичу зростатимуть прибутки "Газпрому" й міць нашого стратегічного партнера.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.