Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Засуха стверджує, що був в Україні, а що ж тоді робило МВС?

Правосуддя 9501 перегляд

Опубліковано - 9.10.2006 19:13 | Всі новини | Версія для друку

Засуха стверджує, що був в Україні, а що ж тоді робило МВС?
Засуха стверджує, що був в Україні, а що ж тоді робило МВС?
Екс-губернатор Київщини зателефонував на телеканал НТН та розповів про те, де він зараз перебуває, яке громадянство має, а також чи отримав він, зрештою, запрошення на чай від міністра Луценка.

Анатолій Засуха, екс-губернатор Київської області: “Я зараз знаходжуся в Казахстані. Не скільки в особистих справах, скільки у справах друзів та сім’ї. Я вчора поїхав з Києва і пізно ввечері вчора з Москви відлетів до Алма-Ати. Те, що він говорив, що мене немає в Україні, що я не був в Україні, він глибоко помиляється. Мати службу в 310 тисяч, чи скільки там міліціонерів в нашій державі, і не знати про людину, яку він так довго розшукував. Тоді можна сказати, що ця людина не повинна працювати міністром. Після публікації в газеті знову виникло питання вручення мені повістки. Знаєте, це так дешево з їх сторони. Треба комусь її вручати, хай вручають. Ми просто будемо з цього сміятися. Не збираюся отримувати цю повістку, тому що я відчуваю себе, що я в цій справі абсолютно не винен. Було рішення сесії, що ці кошти були законно виділені державному підприємству. І ці гроші були повернені цим державним підприємством до бюджету. Що можна висосувати ще з пальця? Я був, є і залишаюся громадянином України. Мені нічого міняти громадянство, тому що я буду жити в Україні і живу в Україні”.

Від “Аратти”: якщо вірити Анатолію Засусі, то щось в нашій державі не те: або МВС ладне “боротися” лише із тими, хто менший, або ж здатне виключно на імітацію боротьби у стилі “бандити будуть сидіти в тюрмах” у сучасній інтерпритації, або ж перетворилися у агітаційно-пропагандистський додаток до певних політичних сил. Втім, в тому немає нічого дивного - сталінське НКВС створювалося виключно для боротьби із власним народом на політичне замовлення. Тому й бачимо на лаві підсудних “вередюків”, замість тих, хто мав би там бути. Воно й зрозуміло - піаритися на тему боротьби із злочинністю значно легше, ніж власне боротися із злочинцями. Втім, зачекаємо подальших дій правосуддя.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Правосуддя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.