Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Свободівці заявляють, що в них вкрали 50% голосів

Вибори-2010 Регіон: Київська область 13061 перегляд

Опубліковано - 5.11.2010 14:19 | Всі новини | Версія для друку

Свободівці заявляють, що в них вкрали 50% голосів
Свободівці заявляють, що в них вкрали 50% голосів
За даними ВО “Свобода” на Київщині відбулася фальсифікація результатів народного волевиявлення, а ОВК, попри судові позови, оприлюднила результати підрахунку голосів.

5 листопада 2010 року близько 12-ї години закінчилося засідання Київської обласної виборчої комісії, на якому були встановлені результати голосування до Київської обласної ради, повідомляє прес-служба партії.

Попри те, що Всеукраїнське об'єднання "Свобода" звернулося з позовом до суду щодо фальсифікацій виборів у Білій Церкві, Ірпені, Бучі, Переяслав-Хмельницькому, Тетіївському та Володарському районах і призупинення оголошення офіційних результатів виборів до розгляду позову "Свободи" по суті, обласна виборча комісія гарячково скликала засідання та, не зважаючи на протести, оголосила офіційні результати виборів.

Згідно з результатами Київської обласної виборчої комісії у Київській обласній раді буде сформовано фракцію ВО "Свобода" у складі 4 депутатів. За "намальованими" комісією даними за "Свободу" проголосувало 3,48% виборців (25 982 голосів). Згідно з результатами екзит-полу, проведеного компанією GFK, "Свобода" на Київщині отримала 7,6% підтримки громадян України.

Сьогодні ж у місті Біла Церква на Київщині розпочалася акція протесту проти виборчого свавілля. Всеукраїнське об'єднання "Свобода" розбило наметове містечко біля приміщення міської виборчої комісії.

Свободівці з Білоцерківського та сусідніх районів вимагають притягнути до кримінальної відповідальності фальсифікаторів виборчого процесу; негайно заарештувати голів Білоцерківської міської виборчої комісії; Переяслав-Хмельницької міської та районної виборчої комісій; розпочати перерахунок голосів на всіх дільницях, а у випадку відмови – визнання виборів недійсними та призначення повторних виборів до районних та міських рад Київщини.

Довідка. Під час місцевих виборів 31 жовтня 2010 року в Україні владою було застосовано небачену за зухвалістю та нахабністю технологію фальсифікації результатів виборів за зразком, апробованим у Російській Федерації під час президентських виборів 2000 року та застосованим на всіх наступних виборах. Суть цієї технології полягає у фальсифікації результатів голосування під час зведення результатів у територіальних виборчих комісіях, коли зведений протокол територіальних виборчих комісій абсолютно не відповідає результатам голосування на виборчих дільницях, без огляду на те, що є протоколи ДВК з мокрими печатками.

Так, у місті Переяслав-Хмельницький за "Свободу" віддали голоси 553 виборця, а в зведеному протоколі виборів у Переяславі-Хмельницькому "Свободі" "намалювали" 53 голоси. Така ж ситуація і з підрахунком голосів у Переяслав-Хмельницькому районі, де за результатами протоколів ДВК з мокрими печатками за "Свободу" проголосували 480 виборців, натомість у зведеному протоколі Переяслав-Хмельницької районної виборчої комісії "Свободі" лишили всього 143 голоси.

Ще більш кричущим є факт виборчого грабунку в Білій Церкві, де результат за "Свободу" до Київської області у зведеному протоколі Білоцерківської міської виборчої комісії на 5 тисяч голосів менший за той, який отримала "Свобода" згідно з протоколами ДВК з мокрими печатками (у зведеному - 1,5%, по протоколах ДВК - 9,1%). Подібне "малювання" також є в місті Буча (за протоколами ДВК - 678 голосів, у зведеному протоколі - 379) та в Тетіївському районі, де при складанні зведеного протоколу голосування у районі та місті "Свобода" втратила більше 50% голосів виборців.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.