Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Селяни перекрили трасу Київ-Одеса. Вимагають чесних виборів

Вибори-2010 Регіон: Київська область 20193 перегляди

Опубліковано - 12.11.2010 11:21 | Всі новини | Версія для друку

Селяни перекрили трасу Київ-Одеса. Вимагають чесних виборів
Селяни перекрили трасу Київ-Одеса. Вимагають чесних виборів
Сьогодні о восьмій ранку мешканці села Плесецьке Васильківського району Київської області перекрили трасу Київ-Одеса біля смт. Глеваха на знак протесту проти грубої фальсифікації виборів сільського голови.

Селяни протестують проти грубої фальсифікації їхнього волевиявлення на виборах сільського голови. Вони не бажають змиритися з "призначенням" на цю посаду члена Партії регіонів Валентини Бутько.

За словами протестувальників, вона набрала мізерну кількість голосів, а насправді з великим відривом на виборах переміг Микола Луценко, який був сільским головою минулу каденцію.

Вчора селяни Плесецького, разом із мешканцями Василькова пікетували Адміністрацію Президента України. Однак, наразі вони не побачили від чинної влади жодних кроків щодо відновлення законності: бодай хоча б якогось формального розслідування фактів, викладених ними у численних скаргах. Натомість - посадовці Васильківської райдержадміністрації досі обмежуються виключно обіцянками, в які вже ніхто не вірить.

Слід зазначити, що мешканці Плесецького вже вдруге перекривають трасу. Вперше вони протестували у такий спосіб 8 листопада.

Наразі відомо, що міліція, яка прибула на місце подій погрожує застосувати до пікетувальників спецпідрозділ МВС "Беркут". Невже саме у такий спосіб влада виконує гарантії конституційних прав і свобод громадян, адже про те, що відбувається у Плесецькому добре відомо на Банковій?
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.