Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Астрологи розповіли, як зустрічати 2011-й - рік білого Кролика

Календар 16701 перегляд

Опубліковано - 10.12.2010 18:55 | Всі новини | Версія для друку

Астрологи розповіли, як зустрічати 2011-й - рік білого Кролика
Астрологи розповіли, як зустрічати 2011-й - рік білого Кролика
За китайським календарем 2011 рік буде роком білого (металевого) Кролика. Після 2010-го - року невгамовного Тигра - настане більш спокійний період.

Плідний Кролик обіцяє Новий рік під знаком сім'ї, гостинності, домашнього затишку. Це вдалий час для тих, хто замислюється про дитину, а шлюби, укладені в рік Кролика, обіцяють бути особливо щасливими.

За словами астрологів, кролик дуже боязка, але надзвичайно гостинна тварина, тому у Новий рік він буде радий великій кількості друзів і рідних за святковим столом.

На святковий стіл фахівці радять обов'язково поставити яблука і просо. Оскільки кролик – вегетаріанець, м'ясних страв краще уникати. Побільше усякого зілля, особливо травички - зеленої цибулі, кропу, петрушки, салату. І у жодному разі не подавати печеню з кролятини або заячини.

Оскільки стихія наступного року - Метал, квартиру варто прикрасити різноманітними металевими вазами, свічниками, іншими блискучими аксесуарами. Під ялинку на радість символу року можна покласти пучок морквини.

Необхідно з увагою підійти і до вибору одягу, щоб відповідати кольорам Кролика. Основний колір наступного року - білий або металік; додаткові - чорний, коричневий, синій (або блакитний), чорно-бурий, сріблястий та жовтий (можливі забарвлення кролика). На одязі вітаються заклепки, сріблясті ланцюжки, паєтки, бісер. Що стосується тканин, то актуальним буде одяг з льону, бавовни і шерсті.

Наприклад, астрологи радять жінкам дозволити собі короткі сукні білого, сріблястого або золотистого кольорів з яскравими прикрасами.

А ось чого слід уникати, так це модних у цьому сезоні леопардових і тигрових принтів. Вони можуть здатися кролику занадто агресивними. Звичайно, не варто в одязі використовувати хутро.

Кролик вважається дуже розумним, різнобічно розвиненим, і наступний 2011 рік буде сприяти талановитим людям, особливо зі сфери науки і мистецтва, а також всім тим, хто щиро відданий своїй професії.

Також Кролик - великий дипломат, тому впродовж наступного року астрологи радять не проявляти наполегливість і агресію у справах. Якщо хочете сподобатися Кроликові, вчіться обходити гострі кути, бути позитивно налаштованим і доброзичливим, а якщо комусь потрібна ваша допомога чи порада, обов'язково відгукніться, доброта в рік Кролика окупиться сторицею.

Але Кроликові притаманні не тільки позитивні якості. Він боязкий, тому вам може бути складно приймати відповідальні рішення. Кролик педантичний і любить порядок у всьому - у справах, речах і думках. У рік Кролика краще тримати всі свої плани в секреті, щоб ніхто не зміг перешкодити їхньому виконанню.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Календар»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація не помирає від інфаркту, вона помирає тому, що в неї відібрали мову”
Ліна Костенко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.