Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Українці хочуть жити в США і працювати в Італії

Громадська думка 7126 переглядів

Опубліковано - 7.07.2011 12:36 | Всі новини | Версія для друку

Українці хочуть жити в США і працювати в Італії
Українці хочуть жити в США і працювати в Італії
Соціологи дізналися, які країни є найбільш привабливими для українців з точки зору еміграції, працевлаштування, отримання освіти, подорожей і відвідин рідних.

Відповідно до досліджень Research & Branding Group, найбільш привабливим варіантом для еміграції мешканці України обирають США (22%).

На другому місці - Німеччина (18%). Також популярні Канада (15%) та Італія (12%). У 10% випадків українці хотіли б переїхати до Росії.

За освітою найбільше хочуть відправитися до Великобританії - 43%, в США -32%, або до Німеччини - 27%. Також популярним варіантом є Польща (7%).

Вибираючи країну, в якій хотілося б отримати робоче місце, українці воліли б працевлаштуватися в Італії (25%).

Німеччина і США менш привабливі, працювати там хочуть 19% і 16% опитаних відповідно. При цьому 11% українців хотіли б виїхати на роботу в Росію.

Що стосується подорожей, українці мріють відвідати пам'ятки Франції та Італії (по 25%). На третьому місці опинився Єгипет (21%).

Найбільш бажані для відвідування родичі, згідно з опитуванням, живуть в Росії. Відвідати з цією метою північних сусідів хочуть 51% українців.

Всеукраїнське загальнонаціональне дослідження компанії Research & Branding Group проведено 16-26 червня 2011 року. Опитано 2079 респондентів в 24-х областях України і АР Крим. Похибка вибірки не перевищує 2,2%.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Громадська думка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.