Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Псевдолікаря Слюсарчука («Доктора Пі») заарештовано у Києві

Кримінал 7967 переглядів

Опубліковано - 15.11.2011 02:46 | Всі новини | Версія для друку

Спецзагін “Беркуту” доставив псевдолікаря Слюсарчука в управління УМВСУ у Львівській області
Спецзагін “Беркуту” доставив псевдолікаря Слюсарчука в управління УМВСУ у Львівській області
Правоохоронці затримали в Києві професора кафедри «Інформаційні системи та мережі» НУ «Львівська політехніка» Андрія Слюсарчука, відомого своєю здатністю запам’ятовувати великі обсяги інформації.

Сенсацiйне розслiдування журналiстiв газети "Експрес" щодо дiяльностi Андрiя Слюсарчука - людини, яка ще донедавна називала себе "видатним нейрохiрургом, професором", людини, що стала у вереснi лауреатом державної премiї, людини, вiдомої також за назвою "Доктор Пi" - досягнуло кульмінації: завдяки блискуче здiйсненiй операцiї львiвської мiлiцiї, псевдолiкар Слюсарчук був затриманий у Києвi, повідомляє львівське видання.

"Я вас чекав давно" - це єдинi слова, якi вiн сказав, коли наручники клацнули на його зап'ястях.

Проти «Доктора Пі» Андрія Слюсарчука в понеділок було порушено вже другу кримiнальну справу - цього разу за статтею "Шахрайство" (перша кримiнальна справа порушена за статтею 358 ККУ "Пiдробка документiв." була порушена наприкінці жовтня).

Під час свого резонансного шеститижневого розслідування журналісти «Експресу» встановили, що в Андрія Слюсарчука немає жодної медичної освіти, усі його медичні дипломи – підроблені. Журналісти стверджують, що результатом діяльності псевдолікаря стало каліцтво десятків обдурених ним людей, а також - щонайменш три смертельні випадки.

Спецзагін "Беркуту" доставив псевдолікаря Слюсарчука в управління УМВСУ у Львівській області. На вході в управління міліції, у лічені секунди, коли Слюсарчука виводили з авто, журналістка газети "Експрес" Світлана Мартинець встигла поставити Слюсарчуку запитання: "Андрію, хто був першою жертвою?" Відповідь "професора" була доволі нестриманою: "Пішла ти на х..".
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.