Аратта - На головну

21 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В Україні не залишилося регіонів, де б довіряли гаранту

Громадська думка 7552 перегляди

Опубліковано - 2.04.2012 10:48 | Всі новини | Версія для друку

В Україні не залишилося регіонів, де б довіряли гаранту
В Україні не залишилося регіонів, де б довіряли гаранту
В Україні не залишилося регіонів, у яких більшість населення довіряла б президенту Віктору Януковичу.

Про це ZN.UA повідомив генеральний директор Київського міжнародного інституту соціології Володимир Паніотто, спираючись на дані одного з останніх досліджень інституту.

За його інформацією, довіряють главі держави 21,9% українців, не довіряють — 65,9%.

"У президента України баланс довіри-недовіри становить — 44%. Немає такого регіону, де б йому довіряли. На "його" Сході йому не довіряють майже вдвічі більше людей, ніж довіряють (57,4% проти 30,6%). На Півдні 33% йому довіряють, 56% не довіряють", — повідомив гендиректор КМІС.

За його словами, в Центрі та на Заході України рівень довіри складає 12,5% і 14,6% відповідно, не довіряють — 77,4% і 69,4%.

"У Центральному регіоні тільки 12,5% довіряють президенту — найпевніше, це чиновники. Президент за довірою у нас приблизно на рівні міліції, і це теж "досягнення" останніх років. Найгірше — це ставлення наших людей до уряду і парламенту, що було, втім, і раніше", — зазначив Паніотто.

Соціолог зазначив, що українській опозиції також не довіряють вдвічі більше громадян, ніж довіряють.

Основний відсоток тих, хто не довіряє опозиції, проживає в Східному регіоні, там їх 77,1% (довіряють же тільки 10,7%). Ненабагато краща ситуація і в Південному регіоні — 14,2% довіряють опозиції, 64,2% - не довіряють.

Тільки на Заході довіряють опозиції більше людей, ніж не довіряють (35,5% проти 28,9%). Навіть у Центральному регіоні не довіряють опозиції 43,1% опитаних у порівнянні з 33,5% тих, хто їй довіряє.

Під час дослідження КМІС методом інтерв’ю з 10 по 19 лютого було опитано понад 2000 респондентів. Похибка репрезентативних даних для дорослого населення України не перевищує 5%.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Громадська думка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, який сприймає трактування своєї історії очима сусіда”
Фрідріх Ніцше

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.