Аратта - На головну

19 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Свобода мирних зібрань. Львівським опозиціонерам не дають автобуси для поїздки на Форум Об’єднаної опозиції

За право людини Регіон: Львівська область 7374 перегляди

Опубліковано - 10.05.2012 15:34 | Всі новини | Версія для друку

Свобода мирних зібрань. Львівським опозиціонерам не дають автобуси для поїздки на Форум Об’єднаної опозиції
Свобода мирних зібрань. Львівським опозиціонерам не дають автобуси для поїздки на Форум Об’єднаної опозиції
Львівські перевізники масово відмовляються надавати транспорт для поїздки у Київ на Форум Об’єднаної опозиції. Опозиціонери також скаржаться, що неможливо купити квитки на поїзд для групової поїздки. Люди купують квитки на поїзд індивідуально, частина їхатиме власним автотранспортом.

Львівські компанії, що займаються пасажирськими перевезеннями, масово відмовляються надавати в оренду транспорт для поїздки на Форум Об’єднаної опозиції, що відбудеться у Києві 12 травня. Про це повідомив лідер Львівської «Батьківщини» Роман Ілик, який очолюватиме делегацію від Львівщини.

За його словами, також неможливо купити квитки на поїзд для групової поїздки людей. «Забезпечити організований доїзд до Києва ні автобусами, ні залізничним транспортом є неможливо. Партійці купують квитки на поїзд індивідуально, частина їхатиме власним автотранспортом», — зазначив Ілик, якого цитує прес-служба партії.

Загалом від Львівської «Батьківщини» участь у Форуму візьме понад 50 партійців, хоча бажаючих було значно більше. Ілик зазначив, що такі відмови від автоперевізників в офісі «Батьківщини» отримують не вперше.

Як повідомлялося раніше, 23 квітня партії «Батьківщина» і «Фронт змін» підписали Декларацію єдності для перемоги на парламентських виборах.

Всього до складу Об’єднаної опозиції, яка спільно йде на парламентські вибори 2012 року, увійшли шість партій: «Батьківщина», «Фронт змін», Народний Рух України, «Народна самооборона», «За Україну!", "Реформи і порядок».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.