Аратта - На головну

8 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Google каратиме сайти за неліцензійний контент

Технології 8874 перегляди

Опубліковано - 13.08.2012 09:29 | Всі новини | Версія для друку

Google каратиме сайти за неліцензійний контент
Google каратиме сайти за неліцензійний контент
Пошукова система Google вирішила по-своєму карати операторів сайтів, де розміщується крадений і неліцензійний контент.

У блозі Google з’явився запис про те, що компанія розгортає нові заходи, які передбачають покарання сайтів, що отримують дуже велику кількість скарг від правовласників.

Згідно повідомлення, в систему рейтингового ранжування був доданий новий параметр, своєрідний «антипіратський захід», яка передбачає врахування скарг від правовласників.

З кожною новою скаргою, яка повинна надалі підтвердитися, рейтинг сайту буде знижуватися і його місце в пошукових результатах опускатися все нижче і нижче, знижуючи обсяг вхідного трафіку на ресурс-порушник.

Аналітики кажуть, що для багатьох користувачів пошуковик Googleстав одним з інструментів пошуку неліцензійного контенту, за що в минулому Google отримувала масу докорів у пособництві піратам. Однак за останні роки інтернет-компанія робить все більше для очищення свого пошукового індексу від піратських матеріалів.

У повідомленні Googleсказано, що даний крок не слід розглядати як бажання компанії стати «копірайт-поліцейським», але тут слід вбачати бажання компанії стати «законослухняним» і «легітимним» пошуковиком.

«Ця процедура зміни рейтингу повинна легітимізувати і підвищити якість пошуку», - наголошується в повідомленні Google.

Як пояснили в компанії, сьогоднішній крок не означає, що пошуковий індекс буде поступово вичищати від посилань на mp3 і відео, але він означає, що постачальникам ліцензійного контенту буде віддаватися пріоритет.

«Вперше ми оголосили нашу антипіратську програму ще два роки тому. З тих пір ми отримуємо все більше даних від правовласників про випадки порушення контенту. Строго кажучи, зараз ми отримуємо в місяць запитів на видалення більше, ніж за весь 2009 рік. За останні 30 днів перегляд рейтингу торкнувся 4,3 млн сайтів», - зазначили в компанії.

Самі правовласники вітають такі дії Google. «Це цивілізований крок. Музична індустрія вже давно закликала Google до подібного руху. Враховуючи домінування Google в мережі, факт того, що користувачі побачать на першій сторінці пошуку, надає вирішальне значення», - зазначила Кері Шерман, генеральний директор Recording Industry Association of America.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращий державний устрій для будь-якого народу - це той, який зберіг його як ціле”
Мішель Монтень

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.