Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Свободівці назвали затримання в Івано-Франківську провокацією

Пістолетне право Регіон: Івано-Франківська область 11261 перегляд

Опубліковано - 10.10.2012 15:57 | Всі новини | Версія для друку

Свободівці назвали затримання в Івано-Франківську провокацією
Свободівці назвали затримання в Івано-Франківську провокацією
Політичною провокацією та наклепом називають представники ВО «Свобода» вчорашнє затримання керівника департаменту архітектури та містобудування Івано-Франківського міськвиконкому Олега Гаркота, власника будівельної компанії Володимира Балагуру та голови фракції «Свобода» в міській раді Романа Онуфріїва.

Про це повідомили сьогодні на прес-конференції секретар міської ради Руслан Марцінків і Роман Онуфріїв.

У ВО «Свобода» скандал пов’язують з виборами народних депутатів. Марцінків є керівником виборчого штабу голови обласної ради, голови обласної організації «Свободи», кандидата-мажоритарника Олександра Сича, Онуфріїв – його довірена особа.

За словами Онуфріїва, це «спроба розправи режиму», причому «показова, щоб залякати всіх».

На думку свободівців, було задумане «показове затримання» з підкиданням грошей і наркотиків, однак те, що на захист затриманих піднялося біля тисячі людей, «поламало сценарій».

Як повідомив Онуфріїв, йому не висунули ніяких звинувачень. Найбільша загроза, за його словами, нависла над керівником департаменту архітектури і містобудування Олегом Гаркотом, якого звинувачують в отриманні хабара.

Наразі Олег Гаркот, якому 13 років тому поставили штучний клапан серця, шпиталізований. До лікарні потрапив і Володимир Балагура, заявили в «Свободі».

За повідомленням прокуратури Івано-Франківської області, проти Олега Гаркота порушили кримінальну справу за отримання хабара в особливо великому розмірі: «30 тисяч доларів за вирішення питання про видачу довідок змісту будівного кадастру та містобудівних умов та обмежень будівництва».

Під час слідства перевіряється причетність до злочину Володимира Балагури і Романа Онуфріїва. Дії людей на місці затримання можуть кваліфікуватися як перешкоджання правоохоронним органам під час здійснення своїх професійних обов’язків.

На сьогодні в Івано-Франківську запланована акція протесту під стінами обласного управління СБУ.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.