Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російська маячня. ЧФ РФ плювати хотів на українські суди, але - по-братськи

Захист держави 9667 переглядів

Опубліковано - 25.01.2007 14:40 | Всі новини | Версія для друку

Російська маячня. ЧФ РФ плювати хотів на українські суди, але - по-братськи
Російська маячня. ЧФ РФ плювати хотів на українські суди, але - по-братськи
Україна вимагає виконання рішення українських судів щодо повернення їй засобів і об’єктів навігаційно-гідрографічного забезпечення мореплавства, які використовуються Чорноморським флотом РФ.

Так прес-служба МЗС України прокоментувала інцидент, який стався 23 січня, коли на радіонавігаційну станцію Марс-75 у Генічеську не були допущені українські судові виконавці.

Прес-служба заявляє, що у випадку продовження таких дій з боку ЧФ РФ, українська сторона залишає за собою право застосовувати передбачені міжнародним правом заходи.

Питання виконання російською стороною рішень судів України буде в черговий раз підняте українською стороною в ході четвертого засідання Підкомісії з питань функціонування ЧФ РФ і його перебування на території України україно-російської міждержавної комісії, проведення якого заплановано на кінець лютого 2007 року в Москві.

Прес-служба МЗС також підкреслює, що, відповідно до статті 124 Конституції, "правосуддя в Україні здійснюється винятково судами, юрисдикція судів поширюється на всі правовідносини, що виникають у державі, а судові рішення приймаються судами ім’ям України і є обов’язковими для виконання на всій території України".

23 січня головний судовий виконавець Херсонської області не був допущений на станцію радіонавігаційної системи Марс-75 у Генічеську. Він прибув туди з метою примусового вилучення цього об’єкту з користування російського флоту за рішенням Господарського суду Херсонської області.

У свою чергу, офіційний представник російського військового флоту - помічник головкому ВМФ РФ Ігор Дигало заявив, що головне командування ВМФ Росії вважає, що "рішення суду не має нічого спільного з базовими угодами по Чорноморському флоті".

22 листопада 2006 року Апеляційний господарський суд Севастополя постановив Росії повернути Україні 77 маяків і інших навігаційних об’єктів, розташованих у Севастопольському регіоні.

Від “Аратти”: Вчергове російські офіційні чинники продемонстрували, чого варті їхні пропагандистські заклинання про “братерські народи й споконвічну дружбу”. Яка ціна тієї “дружби” вже відчув на собі кожен український громадянин, отримавши платіжку за квартиру чи дивлячись на цінники у гастрономі. І дарма, що при владі “братерська” червоно-голуба коаліція.

Найкращої ілюстрації для тих, хто ще молиться на “союзного ідола у мавзолеї” й не придумаєш: проффесіонали “тупо розвели” виборців, щоб потім, наплювавши на закони, запустити руку у кишеню співгромадян. У стилі кремлівської тусовки. Яка також плювати хотіла на міжнародне право, на Конституцію суверенних держав, на правовсуддя.

А з іншого боку, тільки хіба що недієздатний може вірити, що спадкоємці й учні Дзержинського-Єжова-Берії можуть уявляти, що таке правосуддя. Але, то - вже медична проблема.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Світ відповідав розмірам людини,
І людина була мірилом всіх речей”

Михайло Волошин

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.