Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У пік пасажироперевезень в “Укрзалізниці” зрозуміли, що пасажирських вагонів не вистачає

Добробут 7013 переглядів

Опубліковано - 15.07.2013 12:59 | Всі новини | Версія для друку

У пік пасажироперевезень  в “Укрзалізниці” зрозуміли, що пасажирських вагонів не вистачає
У пік пасажироперевезень в “Укрзалізниці” зрозуміли, що пасажирських вагонів не вистачає
В Україні вже за 45 днів знову неможливо купити квитки на кримські потяги, пишуть “Вести”, посилаючись на слова городян.

Як можна переконатися з сервісу бронювання квитків "Укрзалізниці", найбільша "пожежа" з туристичними напрямками - Кримом і Західною Україною.

Наприклад, на 25 серпня вже нема купейних місць на потяги №206 "Феодосія - Київ", №58 "Євпаторія - Київ", №298 "Севастополь - Київ", №99 "Ужгород - Київ", декілька залишилося і на №50 "Трускавець - Київ".

Важко буде не тільки повернутися після свят і напередодні початку навчального року, але і виїхати зі столиці на вихідні.

Так, на 23 серпня нема "плацкартів" на популярні №91 "Київ - Львів" та №12 "Київ - Сімферополь", кілька вільних місць залишилося в №13 "Київ - Ужгород", №43 "Київ - Івано-Франківськ", всього три купейних - в №28 "Київ - Севастополь".

В "Укрзалізниці" запевняють: відсутність квитків - це не спекуляції, а дефіцит вагонів. "Ми задіємо весь парк в літній час, - кажуть у прес-службі. - Але люди не можуть рівномірно розподілитися: хочуть квитки на вечір п’ятниці або на конкретний улюблений поїзд".

У відомстві пояснюють: ситуацію змінили б 248 нових вагонів, які планується придбати до кінця 2013 року.

Один з творців ресурсу poizdka.org Сергій Павлов додає: щороку списують до 200 вагонів, і пасажири відчувають це в період пікових навантажень. "Кінець серпня, популярний напрям, День Незалежності - такого поєднання факторів достатньо, щоб вже зараз розкупили майже всі квитки", - вважає він.

Як повідомлялося раніше, квитки на потяги продаватимуть за старими цінами ще лічені дні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.