Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Довибори у парламент. У ЦВК на п’яти округах подано 61 заява від кандидатів

Вибори-2012 16198 переглядів

Опубліковано - 24.10.2013 12:18 | Всі новини | Версія для друку

Довибори у парламент. У ЦВК на п’яти округах подано 61 заява від кандидатів
Довибори у парламент. У ЦВК на п’яти округах подано 61 заява від кандидатів
Взяти участь у довиборах до п’яти проблемних округах виявили бажання 61 особа, 29 з яких вже зареєстровані.

Про це повідомили в Центральній виборчій комісії.

Найбільше кандидатів висунуто в окрузі № 94 у Київській області - 26. Зокрема, подали документи для реєстрації два повних однофамільця (збігаються прізвище, ім’я та по батькові) адвоката екс-прем’єра Юлії Тимошенко Сергія Володимировича Власенка (1967 року народження) - слідчий Ірпінського міського відділу ГУ МВС у Київській області, 1991 року народження і безробітний, 1977 року народження. Обидва самовисуванці.

Водночас на цьому окрузі вже зареєстрований єдиний кандидат від опозиції Віктор Романюк.

Також у цей округ подав документи самовисуванець Остап Михайлович Семерак, пенсіонер, 1962 року народження, який також є повним однофамільцем опозиційного екс-народного депутата Остапа Семерака (1972 року народження), який заявив раніше, що не має наміру балотуватися, щоб не конкурувати з єдиним кандидатом від опозиції.

У цьому ж окрузі висунулися екс-народний депутат Юрій Кармазін.

Друге місце за кількістю бажаючих взяти участь у виборах посідає 223 округ в Києві, де документи для реєстрації кандидатами у народні депутати подали 18 осіб. Зокрема , подала документи про самовисування приватний підприємець Наталія Окунська, яка є колишньою дружиною захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка.

Від опозиції в цьому окрузі зареєстрований кандидатом висуванець ВО «Свобода» Юрій Левченко. Подав також документи для реєстрації голова ради громадської організації «Об’єднана Батьківщина» самовисуванець Анатолій Артемчук. Заявила про самовисування в цьому окрузі і адвокат Тетяна Монтян. Також по цьому округу на вибори піде екс-депутат , соратник Юрія Луценка Юрій Гримчак.

У 132-му окрузі в Первомайську Миколаївської області мають намір балотуватися чотири кандидати. Тут вже зареєстрований єдиний кандидат від опозиції Аркадій Корнацький, висунутий «Батьківщиною».

У 194-му окрузі (Черкаси) надійшли документи для реєстрації дев’яти кандидатів. Єдиним кандидатом від опозиції тут висунутий від «Батьківщини » і вже зареєстрований Микола Булатецький. Подав документи для реєстрації самовисуванець Олег Свинарчук, який є президентом корпорації «Богдан».

У 197-му окрузі (Канів, Черкаська область) висунуті шість кандидатів. Як єдиний кандидат від опозиції в цьому окрузі балотується Леонід Даценко, висунутий «Батьківщиною».

Нагадаємо, процес подачі документів до ЦВК триватиме до 4 листопада 2013 року, а 19 листопада ЦВК завершить розгляд питання про реєстрацію кандидатів. Вибори в «проблемних» округах призначені на 15 грудня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Люди, які ніколи не оглядалися на предків, не дбатимуть про нащадків”
Едмунд Берк

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.