Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


СБУ затримала одного з ватажків терористів

Захист держави Регіон: Харківська область 12015 переглядів

Опубліковано - 28.05.2014 16:45 | Всі новини | Версія для друку

СБУ затримала одного з ватажків терористів
СБУ затримала одного з ватажків терористів
Служба безпеки України затримала одного з керівників терористів у Краматорську.

Як повідомляє прес-центр СБУ, 27 травня під час здійснення превентивних антитерористичних заходів у Харкові співробітники СБУ під час спроби виїзду до Російської Федерації затримали одного з керівників сепаратистів у Краматорську Івана Лисенка, відомого під прізвиськом «Псих».

Лисенко організував та озброїв групу із 40 бойовиків для терористичної діяльності і дестабілізації ситуації в місті.

Затриманий визнав, що підпорядковувався призначеному громадянином РФ Ігорем Гіркіним («Стрєлок») так званому військовому коменданту Краматорська (прізвисько «Терець»), який прибув з території Криму.

СБУ наголошує, що у складі терористичної групи Лисенко тероризував місцеве населення, брав активну участь у диверсійних актах на території Донецької області. Зокрема у середині квітня Лисенко з іншими бойовиками намагався захопити військовий аеродром в Краматорську, вчиняючи озброєний напад на пости українських військових, брав участь у розробці та організації захоплень військових частин, розташованих у Донецьку.

23 квітня його бандитське угруповання штурмувало Краматорську міськдержадміністрацію, застосовуючи вогнепальну зброю проти людей, які охороняли будівлю.

Крім цього, зловмисник разом з іншими найманцями виконував доручення Гіркіна з викрадення людей. Зокрема він причетний до насильницького захоплення директора тролейбусного депо Краматорська, місце знаходження якого досі невідоме.

У зловмисника вилучено боєприпаси та флеш-носій з інформацією щодо проукраїнських активістів з Донеччини, яких він, за дорученням ватажків терористів, залякував.

Стосовно затриманого здійснюються відповідні слідчі дії.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ж ви гризете та їсте один одного, то глядіть, щоб не знищили один одного!”
Біблія

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.