Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Найкращий спосіб спілкування для закоханих пар на відстані - це електронне листування

Він і Вона 21808 переглядів

Опубліковано - 21.09.2015 15:01 | Всі новини | Версія для друку

Експерти радить між дзвінком і мейлом обирати друге
Експерти радить між дзвінком і мейлом обирати друге
Дослідники порівняли ефект від листування електронною поштою й емоції від голосових повідомлень у закоханих.

Група американських вчених з’ясувала, що спілкування через листи по електронній пошті більш точно відбиває почуття автора, ніж голосові повідомлення, пише The Telegraph.

Докладні результати дослідження опубліковані в журналі Computers in Human Behavior.

До таких висновків автори дослідження Алан Денніс з університету Індіана і Тейлор Уеллс з університету штату Каліфорнія прийшли в ході психологічного експерименту. У ньому взяли участь 79 молодих пар добровольців. Дослідники детально проаналізували їх реакцію на отримані повідомлення від коханих людей через пошту і за допомогою голосових повідомлень.

З’ясувалося, що саме листування електронною поштою викликало серед учасників експерименту більше відгуку і теплих емоцій.

За словами вчених, причина такого феномену криється в тому факті, що під час написання людина думає над добором слів набагато ретельніше. Особливо у порівнянні з аналогічним процесом при записі голосового повідомлення або розмови.

У зв’язку з цим експерти радять спілкуватися закоханим зі своїми половинками частіше саме через листи та електронну пошту, різні інтернет-месенджери особливо, якщо вони перебувають на відстані одне від одного.

До схожих висновків також прийшли вчені з університету Дрекселя у Філадельфії. Вони стверджують, що інтимне листування з партнером здатне зміцнити відносини.
Вчені розповіли, як смартфони можуть допомогти зміцнити стосунки

Дослідники з американського університету Дрекселя у Філадельфії стверджують, що листування еротичного характеру здатне зробити стосунки в парі більш глибокими і довірчими, пише Mashable.

Такі висновки вчені зробили в ході низки соціально-психологічних експериментів та опитувань. У ньому взяли участь понад 870 осіб. З’ясувалося, що інтимне листування хоча б раз у житті вели близько 85% респондентів, а протягом останнього року подібні смс відправляли 82% опитаних.

Примітно, що 72% учасників опитування згодні вступати в подібні віртуальні стосунки тільки зі своїми партнерами, а 43% мали такий досвід і з абсолютно випадковими знайомими.

За словами співавтора дослідження фахівця в клінічній фізіології Емілі Стаско, інтимне листування є інструментом створення довірчих стосунків і дозволяє побачити свою "половину" з нерозкритого раніше боку. Також подібні смс відмінно знімають накопичений стрес
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.