Аратта - На головну

13 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія відчутно збільшила воєнний потенціал Кримського угруповання

Імперія «Совок» Регіон: Автономна республіка Крим 5471 перегляд

Опубліковано - 28.12.2017 13:38 | Всі новини | Версія для друку

Росія відчутно збільшила воєнний потенціал Кримського угруповання
Росія відчутно збільшила воєнний потенціал Кримського угруповання
В окупованому Криму за чотири роки анексії Російська Федерація значно наростила потенціал всіх трьох компонентів своєї армії — сухопутних військ, військово-морського флоту і військово-повітряних сил.

Про це заявив генерал-лейтенант запасу, кандидат військових наук, доктор технічних наук, професор, екс-заступник начальника Генштабу ЗСУ Ігор Романенко, передає «Главред».

Також, за словами експерта, президент Росії Владімір Путін розглядає півострів як фортецю, як "непотоплюваний авіаносець, що знаходиться в південному підчерев’ї НАТО"

"Це стратегічний рівень оцінки, і тому за чотири роки анексії Криму у всіх трьох компонентах ЗС РФ (сухопутні війська, військово-морський флот і військово-повітряні сили) на території півострова потенціал значно зріс", – зазначив експерт.

За словами аналітика, там з’явилися "нові ракетні комплекси, зенітно-ракетні комплекси, ракетні комплекси "берег-корабель", літаки, вертольоти, нові підводні човни і т. д.".

"Нарощування всіх цих озброєнь говорить про те, що найближчим часом Путін йти з Криму не збирається, і необхідний сильний і тривалий тиск світової спільноти для принципової зміни ситуації", — додав генерал.

Як повідомлялося раніше, командувач Військово-морських сил ЗСУ Ігор Воронченко під час його допиту як свідка у справі за обвинуваченням екс-президента Віктора Януковича у державній зраді заявив, що Російська Федерація почала готуватися до анексії Криму ще в листопаді 2013 року.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.