Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У столичному метро з’явиться 3G інтернет

Регіональні новини Регіон: м.Київ 10821 перегляд

Опубліковано - 17.01.2018 17:14 | Всі новини | Версія для друку

У столичному метро з’явиться 3G інтернет
У столичному метро з’явиться 3G інтернет
Київстар, lifecell і Vodafone домовилися про будівництво 3G-мережі в київському метрополітені та затвердили технічне завдання.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав президент "Київстар" Петро Чернишов.

"Оператори нарешті домовилися між собою і затвердили технічне завдання. Тепер залишилося провести тендер і вибрати підрядника для будівництва і обслуговування 3G-мережі в метро. І не тільки 3G - ми націлені на те, щоб запускати 4G в діапазоні 1800 МГц, якщо все складеться як треба", - написав Чернишов.

Нагадаємо, Київстар запускає Mobile ID, який надає можливість електронної ідентифікації особистості для отримання електронних послуг.

"З 27 грудня 2017 р. по 1 червня 2018 р. під час дослідної експлуатації Mobile ID обмежена група контрактних абонентів Київстар буде мати можливість випробовувати роботу сервісу до його комерційного запуску у 2-му кварталі наступного року, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у цей період буде досліджуватись безперебійність функціонування сервісу, його взаємодія з системами ДП "Національні інформаційні системи" та можливість абонентів здійснювати ідентифікацію особистості з використанням мобільного телефону та спеціальної SIM-картки.

На час дослідної експлуатації користувачам сервісу Mobile ID буде доступна можливість електронної ідентифікації для отримання послуг двох державних реєстрів: Держгеокадастру та он-лайн будинку юстиції.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Майбутнє відкидає свою тінь назад”
Іоганн Гете

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.