Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Держсекретар США: “Росія відчує ціну та наслідки, якщо діятиме агресивно і необдумано” в Україні

Політика 1121 перегляд

Опубліковано - 12.04.2021 17:50 | Всі новини | Версія для друку

Держсекретар США: “Росія відчує ціну та наслідки, якщо діятиме агресивно і необдумано” в Україні
Держсекретар США: “Росія відчує ціну та наслідки, якщо діятиме агресивно і необдумано” в Україні
Державний секретар США Ентоні Блінкен нагадав Росії про “ціну і наслідки” в разі розгортання військових дій в Україні.

В інтерв’ю каналу NBC у неділю Ентоні Блінкен назвав “реальною” стурбованість США через накопичення російських військ на кордонах з Україною.

“В цей час, коли ми зараз говоримо, я маю Вам сказати, що у мене реальна стурбованість щодо російських дій на кордонах з Україною. На цих кордонах зараз зібрано більше російських військ, ніж будь-коли з 2014 року, коли Росія вперше вторглася.Тому ми перебуваємо у дуже тісному контакті, у близькій координації з нашими союзниками і партнерами в Європі”, - заявив Блінкен.

Держсекретар США додав, що у разі військового загострення президент Байден готовий запровадити “ціну і наслідки” для Росії.

“Президент Байден ще перед тим, як його обрали, чітко заявляв щодо дій Росії: буде ціна, і будуть наслідки, якщо Росія діятиме необдумано чи агресивно. Можете його зловити на слові”, - сказав глава зовнішньополітичного відомства США Ентоні Блінкен.

6 квітня речник Пентагону заявив, що мета пересуванням російських військ вздовж кордонів України незрозуміла і викликає занепокоєння.

9 квітня Білий дім підтвердив, що США проводять тісні консультації із союзниками з приводу ескалації насильства з боку Росії на сході України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Всяке партійне збіговисько складається із неуків і негідників”
Наполеон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.