Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


СММ ОБСЄ поки не фіксує тиші на фронті

Війна з Росією (АТО) 1502 перегляди

Опубліковано - 4.06.2021 15:42 | Всі новини | Версія для друку

СММ ОБСЄ поки не фіксує тиші на фронті
СММ ОБСЄ поки не фіксує тиші на фронті
Згідно звіту СММ ОБСЄ від 2 червня повного припинення вогню на фронті не було.

У Донецькій області СММ зафіксувала три порушення режиму припинення вогню, включаючи вибух. За попередній звітний період він зафіксував 59 порушень режиму припинення вогню в регіоні.

У Луганській області Місія зафіксувала 357 порушень режиму припинення вогню, у тому числі 32 вибухи. За попередній звітний період в регіоні було зафіксовано 167 порушень режиму припинення вогню.

СММ продовжила моніторинг районів роз’єднання поблизу Станиці Луганської, Золоте та Петрівське та почула численні порушення режиму припинення вогню поблизу району поблизу Золоте.

Місія сприяла і контролювала дотримання локалізованих режимів припинення вогню, щоб забезпечити функціонування критичної цивільної інфраструктури.

СММ продовжувала стежити за ситуацією мирних жителів, у тому числі на чотирьох контрольно-пропускних пунктах в’їзду-виїзду та трьох відповідних блокпостах збройних формувань у Донецькій та Луганській областях.

Свобода пересування Місії продовжувала бути обмеженою, в тому числі на блокпості збройних формувань поблизу Бессарабки на півдні Донецької області.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.