Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуація на фронті: розпочинається нове загострення

Війна з Росією (АТО) 1056 переглядів

Опубліковано - 11.06.2021 10:54 | Всі новини | Версія для друку

Ситуація на фронті: розпочинається нове загострення
Ситуація на фронті: розпочинається нове загострення
Протягом минулої доби, 10 червня, в районі проведення операції Об’єднаних сил, зафіксовані 12 порушень режиму припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Зокрема, біля ШУМІВ окупанти відкривали вогонь із мінометів 82-го калібру.

Неподалік населеного пункту НОВГОРОДСЬКЕ противник вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

У районі ПРИЧЕПИЛІВКИ – з ручних протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Біля ВОДЯНОГО, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська 4 рази обстрілювали наші позиції зі станкових протитанкових, ручних протитанкових, підствольних гранатометів і стрілецької зброї. А неподалік ВОДЯНОГО, що біля Донецька, – зі станкових протитанкових гранатометів.

Поблизу СТАРОГНАТІВКИ ворожі війська відкривали вогонь з підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

В напрямку населеного пункту ЛУГАНСЬКЕ окупанти двічі обстрілювали наших захисників зі станкових протитанкових, ручних протитанкових, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Окрім того, неподалік ПІСКІВ ворог здійснював обстріл зі стрілецької зброї.

В результаті ворожих обстрілів один військовий зі складу Об’єднаних сил отримав поранення. Воїну оперативно надали необхідну медичну допомогу та доправили до лікувального закладу. Стан здоров’я пораненого – середньої тяжкості.

На обстріли противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь.

Станом на 7 годину ранку, 11 червня, зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню.

Поблизу ВОДЯНОГО, що біля Донецька, ворог відкрив вогонь з мінометів 82-го калібру. А у напрямку ОПИТНОГО - здійснив обстріл з ручних протитанкових гранатометів.

Бойових втрат внаслідок ворожих обстрілів серед наших захисників немає.

Про всі порушення з боку окупантів Українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ, застосовуючи встановлений координаційний механізм.

Українські військовослужбовці контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил і дотримуються режиму припинення вогню.

Слава Україні!


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.