Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Лідери «Великої сімки» закликали провести нове розслідування походження COVID-19

Світ навколо нас 1372 перегляди

Опубліковано - 14.06.2021 08:56 | Всі новини | Версія для друку

Лідери «Великої сімки» закликали провести нове розслідування походження COVID-19
Лідери «Великої сімки» закликали провести нове розслідування походження COVID-19
Світові лідери, які брали участь у триденному саміті «Великої сімки», закликали провести нове розслідування походження коронавірусу після того, як останній звіт був визнаний недостатнім на тлі відмови Пекіну у співпраці.

Крім того, у спільному комюніке учасники саміту окреслили такі завдання майбутньої співпраці:

- Покласти край пандемії та підготуватись до майбутнього шляхом посилення міжнародних зусиль, починаючи негайно, вакцинувати увесь світ та доставити якомога більше доз вакцин якомога більшій кількості людей щонайшвидше.
- Відновити економіки шляхом просування планів одужання, базованих на 12 трильйонах доларів виділених під час пандемії.
- Забезпечити майбутній добробут шляхом просування більш вільної, чесної торгівлі в рамках реформованої торговельної системи, більш стійкої глобальної економічної системи та більш справедливої податкової системи.
- Захистити планету шляхом підтримки зеленої революції, яка створює робочі місця, зменшує викиди в атмосферу та прагне обмеження зростання температур до півтора градуса.
- Посилити партнерства з іншими країнами по всьому світові, розвинути нове партнерство, щоб покращити світ шляхом поступових змін у підходах до інвестування в інфраструктуру, в тому числі в рамках ініціативи чистого та зеленого зростання.
- Дотримуватись цінностей, які є основою для світу, який постійно змінюється, використати силу демократії , свободи, рівноправ’я та верховенства права, поваги до прав людини.

Лідери «Великої сімки» у фінальній заяві також погодились стати на захист порушень прав людини в Китаї. Це питання гостро обговорювалось під час триденного саміту за закритими дверима.

Окремо також обговорювалась поведінка Росії, яку звинувачують у наданні притулку мережам, які здійснюють хакерські атаки, що вносять хаос у критично важливі системи. Лідери «Великої сімки» закликали країни робити більше зусиль, щоб зупинити кримінальні дії у межах їх кордонів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки люди розумом убогі, особливо недоумки та ідіоти, позбавлені національних прикмет”
Арсен Річі

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.