Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія може швидко перейти від навчань до «серйозного сценарію» – глава Бундесверу

Політика 1075 переглядів

Опубліковано - 7.07.2021 21:38 | Всі новини | Версія для друку

Росія може швидко перейти від навчань до «серйозного сценарію» – глава Бундесверу
Росія може швидко перейти від навчань до «серйозного сценарію» – глава Бундесверу
Росія постійно випробує західні країни та готова швидко перейти від військових навчань і провокацій до активних дій.

Про це заявила міністр оборони ФРН Аннегрет Крамп-Карренбауер під час інтерв’ю, організованого Німецьким товариством зовнішньої політики, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Все це демонструє спроможність російської сторони дуже швидко перейти від маневрів до серйозного сценарію», - сказала міністр, коментуючи «шоу сили», яке зараз відбувається в Чорному морі, через військові маневри. Також вона додала, що такий розвиток подій є погодженим, схваленим.

Крамп-Карренбауер підкреслила, що військові навчання російської армії не є нормальними навчаннями, а постійними провокаціями – будь то в небі над Балтикою, в Північному або в Чорному морі.

У глави Бундесверу склалося враження, що Росія випробовує межі, чи можна їх перейти, чи буде протидія.

«Коли російська сторона має відчуття, що вона може щось зробити і їй це дозволяють, вона буде випробувати ці кордони й надалі», - зазначила політик, нагадавши, що Кремль діяв саме за цим принципом 2014 року – з Кримом, зі сходом України.

Подібне, на її думку, відбувається і зараз, зокрема, навколо дебатів щодо інтеграції України в НАТО: «спробувати так просунути ці дебати, що, можливо, знову й знову створюються підстави для того, щоб зробити наступний крок; це дуже продумана гра в шахи», - сказала Крамп-Карренбауер.

Крамп-Карренбауер заявила, що вважає за необхідне чітко визначити позицію щодо РФ, дати чітко зрозуміти, що є межа, кордони, за якими буде реакція. Водночас, додала вона, Німеччина, Захід залишаються відкритими для діалогу, але «він має бути серйозним, а не дитячим».

Нагадаємо, навесні цього року Росія під виглядом навчань стягнула до кордону з Україною та в Крим десятки тисяч солдатів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Природничі науки й релігію протиставляють одна одній лише люди, погано освічені як у першому, так і в другому”
П. Сабатьє, французький хімік, Нобелівська премія 1912 р.

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.