Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


До навчань «Rapid Trident – 2021» планується залучити 6 тисяч військовослужбовців із 15 країн

Захист держави 1571 перегляд

Опубліковано - 3.08.2021 11:53 | Всі новини | Версія для друку

До навчань «Rapid Trident – 2021» планується залучити 6 тисяч військовослужбовців із 15 країн
До навчань «Rapid Trident – 2021» планується залучити 6 тисяч військовослужбовців із 15 країн
У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного розпочалася завершальна конференція з планування українсько-американського командно-штабного навчання із залученням військ «Rapid Trident — 2021».

Про це повідомило МО України.

— Ці навчання відбуватимуться у межах міжнародного військового співробітництва та підготовки Збройних Сил України. Можливість участі в них розглядають 15 держав, а загальна чисельність особового складу наближається до 6 тисяч, — повідомив загальний керівник міжнародних навчань, заступник командувача військ ОК «Схід» бригадний генерал В’ячеслав Клочков.

Як розповів начальник відділу багатонаціональних навчань командування Сухопутних військ і на цей момент керівник групи планування «Rapid Trident — 2021» полковник Віталій Негоденко, особливістю проведення цьогорічних маневрів є те, що вони будуть поєднані із загальним сценарієм стратегічного КШН із позначенням військ «Об’єднані зусилля — 2021». Крім того, під час його проведення створюватимуть багатонаціональні підрозділи.

— Уперше в історії «Rapid Trident» проводитимуть батальйонні тактичні навчання багатонаціонального батальйону з бойовою стрільбою. Під час них заплановано спільні стрибки українських і американських десантників з літака військово-транспортної авіації США С-130, — зазначив полковник Віталій Негоденко.

Під час українсько-американських навчань у межах програми перевірки та зворотного зв’язку концепції оперативних можливостей планується провести оцінку кількох підрозділів ЗС України. Також, що дуже важливо для України, це Курс оцінювачів НАТО, які проводитимуть інструктори Північноатлантичного альянсу.

Особлива увага в перший день роботи конференції була прикута до заходів із протидії розповсюдження COVID-19.

Українсько-американське командно-штабне навчання із залученням військ «Rapid Trident — 2021» розпочнеться 20 вересня і триватиме до 1 жовтня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.