Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія знову проводить військові навчання у Чорному морі

Імперія «Совок» 1355 переглядів

Опубліковано - 20.09.2021 13:51 | Всі новини | Версія для друку

Запуск ракети з російського військового корабля під час навчань
Запуск ракети з російського військового корабля під час навчань
Для виконання ракетних стрільб РФ вивела з пунктів базування у анексованому Севастополі, а також у Новоросійську близько 20 кораблів. Україна розпочинає масштабні навчання 22 вересня.

Близько 20 кораблів вийшли в море з пунктів базування у анексованому РФ українському Севастополі, а також Новоросійську для проведення навчань з виконанням ракетних та артилерійських стрільб. Про це у понеділок, 20 вересня, повідомляє інформаційне агентство "Інтерфакс" з посиланням на пресслужбу Чорноморського флоту.

"У заходах задіяні ракетні, протичовнові кораблі, підводні човни, тральні сили флоту, допоміжні та рятувальні судна, літаки та вертольоти", - йдеться в повідомленні. Зазначається, що екіпажі кораблів проведуть комплекс навчань, зокрема з ведення морського бою, виявлення та здійснення ударів по береговому командному пункту.

Україна оголосила про свої військові навчання
Водночас у Генеральному штабі Збройних сил України (ЗСУ) оголосили про початок 22 вересня стратегічних командно-штабних навчань "Об’єднані зусилля - 2021". Згідно з повідомленням генштабу, вони відбуватимуться по всій території України.

У генштабі заявили, що у зв’язку з цим планується переміщення великої кількості військової техніки та особового складу. "Просимо населення дотримуватися заходів безпеки в місцях проведення навчання та зберігати спокій", - йдеться у повідомленні.

"Збіг" військових навчань в Україні і РФ

Раніше на тлі щорічних міжнародних військових навчань Sea Breeze, які стартували наприкінці червня в Україні на чорноморському узбережжі, Росія у вівторок, 29 червня, провела в анексованому Криму навчальну перевірку бойової авіації і засобів ППО.

Всього в перевірці були задіяні приблизно 20 літаків і вертольотів, зокрема літаки-розвідники Су-24МР, багатоцільові винищувачі Су-27 і Су-30СМ, фронтові бомбардувальники Су-24М і вертольоти Мі-8 і Ка-27, а також дивізіони комплексів С-400 "Тріумф" і "Панцир" зі складу об’єднання ВПС і ППО Південного військового округу.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія вчить лише тому, що вона ніколи нічому не навчила народи”
Георг Гегель

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.