Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сенатори США про підсумки візиту в Україну

Політика 1414 переглядів

Опубліковано - 18.01.2022 11:07 | Всі новини | Версія для друку

Колишній президент України Петро Порошенко повернувся до Києва
Колишній президент України Петро Порошенко повернувся до Києва
Візит делегації Сенату США в Україну збігся у часі з поверненням в Україну п’ятого президента України Петра Порошенка, якого звинувачують у держзраді, та протестами прихильників екс-президента проти цих звинувачень.

З вікон готелю Хаятт, де сенатори давали інтерв’ю журналістам, було видно пікети і чути виступи активістів під Печерським райсудом, повідомляє Голос Америки.

Коментуючи те, що відбувається, представники Сенату говорили про важливість справедливого суду. А також про те, що сьогодні єдність українцям необхідна, як ніколи.

«Коли ви бачите такого роду політичний активізм, то це побічний продукт свободи. Люди висловлюють свою думку», - розмірковує сенатор-республіканець Кевін Крамер.

Як наголосив сенатор, він не претендує оцінювати звинувачення, висунуті проти екс-президента Порошенка.

«Але ось у чому справа: час не підходящий. Ми тут перебуваємо, демократи і республіканці, як об’єднана сила Америки, демонструючи двопартійну підтримку України перед лицем військової загрози з боку Росії. І ми хотіли б бачити, що Україна також виступає єдиним фронтом», - сказав Кремер «Голосу Америки».

На необхідності дотримання верховенства права наголошує сенаторка-демократка Джин Шагін. За її словами, важливо, щоб ставлення до Порошенка з боку суду було неупередженим.

«А ще важливо, щоб Україна залишалась єдиною. Бо зараз час таких серйозних викликів перед Україною», - зазначила сенаторка Шахін.

На важливості справедливого суду і єдності українців наголосила також сенаторка від Демократичної партії Емі Клобучар.

«Нехай суд вирішує, хто правий, а хто винен. Головне, щоб цей суд був справедливим. Також зараз надзвичайно важливо для України послати всьому світові сигнал єдності. Сигнал про те, що українці стоять усі разом проти агресії Росії», - сказала сенаторка Клобучар «Голосу Америки».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки осягнувши минуле, люди будуть здатні на пророцтва, що спрямовані в майбутнє”
Дмитро Волкогонов

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.