Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Більшовики поланують мітингувати у залі парламенту не один рік?

Коаліція «С.Р.А.К.А» 8365 переглядів

Опубліковано - 19.06.2007 15:37 | Всі новини | Версія для друку

Більшовики поланують мітингувати у залі парламенту не один рік?
Більшовики поланують мітингувати у залі парламенту не один рік?
Наступна, четверта, сесія Верховної Ради України п’ятого скликання розпочнеться 4 вересня. Більшовики ще раз матеріально підтвердили, що визнають тільки ту частину законодавства України, яка їм до вподоби. А будь-які переговори і домовленості - фількина грамота.

За прийняття відповідної постанови «Про календарний план проведення четвертої сесії Верховної Ради п’ятого скликання» проголосували 263 народних депутати із 272, зареєстрованих у сесійній залі на зборах народних депутатів, які вони називають пленарним засіданням.

Згідно з постановою, закінчити роботу четвертої сесії планується 11 січня 2008 року.

За цей час пропонується для роботи у пленарному режимі відвести 10 тижнів, для роботи у комітетах і фракціях – 5 тижнів, для роботи народних депутатів з виборцями – 4 тижні.

Крім того, планується провести 10 годин запитань до уряду у ВР.

Як повідомлялося раніше, із складу парламенту вийшли, склавши свої поваження, більше 150 народних депутатів із фракцій НУ та БЮТ.

Відповідно до вердикту Конституційного Суду парламент, в якому менше 300 народних депутатів вважається неправочинним, що має наслідком дострокові вибори.

Президент Ющенко своїм Указом призначив дострокові вибори на 30 вересня цього року. Укази Президента України є пізаконними Актами, обов'язковими до виконання всіма громадянами Україна, органами влади, юридичними особами незалежно від форми власності. За невиконання Указів наступає кримінальна відповідальність.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.