Аратта - На головну

19 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Януковичі мстяться киянам за нелояльність?

Добробут 7462 перегляди

Опубліковано - 10.07.2007 17:23 | Всі новини | Версія для друку

Януковичі мстяться киянам за нелояльність?
Януковичі мстяться киянам за нелояльність?
Державна Кампанія “Газ України” припинила газопостачання ТЕЦ-6. За мізерну заборгованість. Це, при тому, що кияни за тепло платять чималенькі грошики. Чи януковичи не розуміють, хто насправді хазяїн в державі?

Акціонерна енергетична компанія “Київенерго” заявляє, що газопостачальні організації через борги, які становлять 30 млн. грн., що відповідає тижневій поточній заборгованості, не відновили постачання природного газу ТЕЦ-6 після її ремонту.

Про це повідомила в прес-служба АЕК "Київенерго".

Припинення газопостачання привело до критичного зниження надійності схеми електрозабезпечення споживачів столиці і всього Київського енерговузла, зробило можливим розвиток аварії системного характеру з масовим відключенням житлових будинків, установ охорони здоров`я, навчальних закладів тощо.

"Незважаючи на те, що рівень оплати "Київенерго" за спожитий природний газ є одним з найвищих в Україні і становить на сьогодні 95%, ДК "Газ України" не тільки не виділила необхідні для роботи "Київенерго" обсяги на першу декаду поточного місяця, а й дала доручення про відключення енергооб`єктів компанії від газопостачання", – йдеться в повідомленні.

Як наслідок, "Київенерго" не має можливості відновити гаряче водопостачання після випробувань ж/м Оболонь, Троєщина, Лісовий, Воскресенка. Під загрозою обмеження гарячого водопостачання опинилися також житлові будинки і соціальні установи для незахищених верств населення в інших районах міста.

"Київенерго" вважає такі дії газопостачальника безпідставними, вживає всі можливі заходи для нормалізації ситуації і просить вибачення за тимчасові незручності споживачів.

Довідка. АЕК “Київенерго” (м. Київ) є найбільшим виробником теплової енергії та електроенергії в Україні, компанія повністю забезпечує потреби Києва в електричній і на 70% - у тепловій енергії.

50%+1 акція “Київенерго” належить НАК “Енергетична компанія України”. 12,73% – передані до статутного фонду ЗАТ “Компанія «Київенергохолдниг”, 11,9% – “Іока Холдінгз Лтд” (Нікосія, Кіпр).

Від “Аратти”: ми не виключаємо, що подібна поведінка Державної кампанії, яка напряму підкоряється відомству пана Бойка, має не економічне, а політичне підгрунття. Адже не для кого не є таємницею, що кияни просто несприймають ні коаліційного уряду, ні його двічі не судимого керманича.

Проте таке ставлення до мешканців столиці навряд чи збільшить число їхніх симпатиків на наступних виборах.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій ”
Бенедикт Спіноза

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.