Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Більшовик Рудьковський угледів мукачівську банду на Банковій і привид Кирпи - у залізничних катастрофах

Коаліція «С.Р.А.К.А» 9200 переглядів

Опубліковано - 5.09.2007 09:30 | Всі новини | Версія для друку

Більшовик Рудьковський угледів мукачівську банду на Банковій і привид Кирпи - у залізничних катастрофах
Більшовик Рудьковський угледів мукачівську банду на Банковій і привид Кирпи - у залізничних катастрофах
Міністр транспорту та зв’язку України Микола Рудьковський заявляє про підготовку Секретаріатом Президента України масштабної катастрофи з людськими жертвами.

Про це він заявив в ефірі “5-го каналу”.

"Віктор Ющенко розпочав низку кроків по монополізації влади, і соціалісти, і я зокрема, першими це зрозуміли і почали протистояти повзучій узурпації влади. І Віктор Ющенко знайшов зачіпку і почав перекладати відповідальність на міністра за те, що не робилося 10 років", - заявив Рудьковський.

Він також відзначив, що його не запросили на сьогоднішнє засідання РНБО, а "подзвонили, коли він в Чернігові зустрічався з військовими".

"Вони не хочуть шукати правди. Вони в Секретаріаті Президента розробляють сценарій, і до нас доходять чутки, що хочуть влаштувати чергову катастрофу з сотнями жертв", - сказав Рудьковський.

Він звернувся до Служби безпеки України з вимогою вжити заходів по недопущенню сценарію "мукачівської банди, яка засіла на Банковій".

"Звертаюсь до громадян – будьте пильні!", - додав міністр.

Вчора, 4 вересня, Рада національної безпеки і оборони доручила прем’єр-міністру України Віктору Януковичу виконати рішення РНБО щодо відсторонення Миколи Рудьковського з посади міністра транспорту і зв’язку, а Нестора Шуфрича – з посади міністра з питань надзвичайних ситуацій.

За словами Президента України Віктора Ющенка, Рудьковський та Шуфрич несуть пряму відповідальність за “провали” в сферах відповідальності очолюваних ними міністерств. Зокрема, зауважив Глава жержави, Рудьковський не зміг вжити заходів для підвищення безпеки на залізницях, а Шуфрич – належним чином ліквідувати наслідки стихійних лих, які останнім часом сталися в Україні.

Від “Аратти”: посилання Рудьковського на те, що за останні десять років на залізниці нічого не робилося - явна спроба перекласти відповідальність за власні прорахунки на покійника. Бо як відомо, цей період часу транспортом та зв'зком в Україні керував Георгій Кирпа, який застрелився чи був застрелений одразу, після провалу на виборах Президента двічі не судимого Януковича.

Також загальновідомо, що за подіями у Мукачевому стоять конкретні особи(це вже встановлено слідством та судом), причому із чітко визначеною партійною приналежністю - до СДПУ(О) і, навіть, родинними зв'язками із екс-лідером цієї партії Медведчуком.

Загальновідомо також, що лідер СПУ Олександр Мороз є, разом із Медведчуком та Симоненком(КПУ), “хресними батьками” конституційної реформи, яка має наслідком правовий хаос у державі.

Не зрозуміло тільки одне: при чому тут Ющенко? Чи міністру Рудьковському ще не повідомили, що Леонід Кучма вже закінчив президентську каденцію?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.