Аратта - На головну

13 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Учені сперечаються про сексуальну активність поколінь

Невідоме 7844 перегляди

Опубліковано - 8.01.2008 21:29 | Всі новини | Версія для друку

Учені сперечаються про сексуальну активність поколінь
Учені сперечаються про сексуальну активність поколінь
Учені з університету Чикаго заявили про те, що так зване покоління Ікс (generatіon X) - ті, хто народився в 1965-1985 роках, відрізняється зниженою сексуальною активністю та менш схильне до авантюр.

Фахівці зробили такий висновок, вивчивши інтимне життя представників різних поколінь.

З’ясувалося, що народжені в період 1965-1985 років, рідше зраджують дружинам, ті, хто не перебуває у шлюбі, мають менше партнерів, і взагалі ці люди менш схильні до авантюр, ніж їхні батьки або діти. Так що сьогоднішні 40- річні будуть відомі нащадкам як покоління без сексу.

Експерти вважають, що головною причиною більш упорядкованих інтимних зв’язків покоління Х послужило швидке поширення ВІЛ- інфекції в усьому світі, повідомляє газета Telegraph.

"Для підлітків і тих, кому зараз трохи за 20, секс все частіше є засобом розваги завдяки Інтернету", - повідомляє Едвард Ломан, професор соціології Чиказького університету, додаючи при цьому, що покоління Х має сексуальні зв’язки, але очевидно, що це відбувається не так часто й не в такій формі, як у їхніх батьків або нинішніх підлітків і студентів.

Учені не виключають, що на зниження сексуального інтересу в людей найбільш активного віку впливає й те, що значно збільшився обсяг робіт, виконуваних в офісі.

Однак, думки експертів з даного питання все-таки розходяться. Приміром, лікар- психотерапевт, сексолог, професор Інституту психоаналізу Олександр Полєєв заявив, що кожне наступне покоління сексуально набагато активніше, ніж попереднє.

"У всякому разі, дотепер так і було, і навряд чи це зміниться надалі . Це пов’язане із двома факторами: по-перше, кожне нове покоління в розвинених країнах здоровіше за попередників, по-друге, суспільство усе більш лояльно ставиться до зв’язків поза шлюбом", - зазначив Полєєв, наголосивши при цьому, що покоління Х виросло в епоху сексуальної революції, так що вони не можуть бути менш активні, ніж їхні батьки.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Невідоме»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, котрий сприймає свою історію очима сусідів”
Фрідріх Ніцше

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.