Аратта - На головну

16 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Політичні репресії тривають. ГПУ хоче поновити справу Луценка

Пістолетне право 6682 перегляди

Опубліковано - 6.06.2008 19:04 | Всі новини | Версія для друку

Політичні репресії тривають. ГПУ хоче поновити справу Луценка
Політичні репресії тривають. ГПУ хоче поновити справу Луценка
Генеральна прокуратура має намір у найближчі дні оскаржити постанову Подільського райсуду Києва про визнання незаконними кримінальних справ у відношенні голови МВС Юрія Луценка.

"Будемо оскаржувати цю постанову. Ми отримали (копії постанови). Я думаю, що сьогодні, можливо (буде подана апеляційна скарга)", - сказав перший заступник генерального прокурора Сергій Винокуров у п'ятницю в інтерв'ю журналістам у Києві.

Коментуючи інформацію про те, що нібито Генпрокуратура діє репресивними методами у відношенні певних політиків, зокрема до Луценка, Винокуров сказав:

"У чому переслідування? Ми що, скеровували Юрія Віталійовича в секретаріат президента, щоб він там конфліктував із Черновецьким (мер Києва Леонід Черновецький, з яким у Луценка стався інцидент)? Ми Юрія Віталійовича змушували, щоб він роздавав зброю у свій час людям, які не мають права (на носіння зброї)? Ми що, літали з ним у цих літаках відпочивати і говорили, що це потрібно робити? Яке переслідування?".

Винокуров підкреслив, що в прокуратуру звернулися з офіційними заявами низка депутатів, були повідомлення преси, і прокуратура зобов'язана була у визначений термін розглянути ці звернення і дати належну відповідь.

"Що ми мали зробити з цими заявами? Ми мали викинути їх у корзину? Не маємо права!", - сказав він.

"Я жодного разу за останній час не чув ні однієї претензії (до роботи Генпрокуратури), яка б мала під собою хоч якісь підстави", - додав Винокуров.

Як повідомлялося, 3 червня Подільський районний суд Києва визнав незаконним порушення Генеральною прокуратурою кримінальних справ у відношенні міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка.

Таким чином, суд задовольнив скаргу адвоката Луценка Юрія Мартиненка на постанову Генпрокуратури про порушення кримінальних справ. Одна постанова стосується кримінальної справи у відношенні Луценка у зв'язку з інцидентом, який відбувся між ним і мером Києва Леонідом Черновецьким після засідання РНБО, а друга стосується використання авіації в серпні 2006 року.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Бог, що створив світ і все, що в ньому, бувши Господом неба і землі, не в рукотворних храмах живе ”
Діяння апостолів, 17, 24

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.