Аратта - На головну

17 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сафарі на маленьких українців. Синуля народного обранця - свідок убивства, яке він й вчинив

Пістолетне право 7473 перегляди

Опубліковано - 13.11.2008 13:24 | Всі новини | Версія для друку

"Бентлі" дитяти слуги народу після аварії. Слуга народу стверджує, що ДТП сталося на швидкості 60 км/год. Лохи і продажні прокурори, очевидно, не проти
Водій “Бентлі” Віталій Файнгольд, після зіткнення з яким загинула мотоциклістка Ганна Мішуткіна, проходить у кримінальній справі за фактом ДТП як свідок.

Водій є 24-річним сином відомого в Криму депутата і бізнесмена Йосипа Файнгольда.

Молодому чоловіку не заборонено виїжджати за межі країни, тому як справа порушена не відносно нього, а за фактом.

Про це розповів начальник прес-служби кримської міліції Олександр Домбровський, повідомляє "Сєгодня".

Він додав, що поки розглядається версія, що правила порушила загибла Мішуткіна, перетинаючи зустрічну смугу.

Неофіційно джерела в УМВС Криму кажуть, що справа може затягтися дуже надовго.

Близькі друзі загиблої розповіли, що її дочці донині не говорять про загибель мами:

"З нею працюють психологи, готують до того, щоб вона звикла жити без мами. Були розмови, що батько Файнгольда згоден допомагати грішми Єві до її 18-річчя і, можливо, навіть купить квартиру".

У свою чергу батько Єви Денис Мішуткін розповів, що спілкується він тільки з Йосипом Файнгольдом:

"Така розмова в нас була. Але я сказав, що в змозі сам забезпечити свою дочку, а якщо виникне необхідність, буду говорити з Файнгольдом-старшим, він - адекватна людина".

У приймальні Йосипа Файнгольда секретар розповіла, що Віталій зараз вдома, але регулярно ходить на процедури до лікарні. Чи обіцяв шеф допомагати дівчинці, що втратила маму, там не знають.

Як відомо, у ніч на 16 вересня в Сімферополі зіштовхнулися "Бентлі" Віталія Файнгольда і мотоцикл Анни Мішуткіної.

Як стверджують друзі загиблої, Файнгольд мчався на швидкості 200-250 км/год, його ж батько це спростовує і називає швидкість, на якій їхав його син, не більше 60-80 км/ч. Слідство продовжується.
Від “Аратти”: ми не мали жодного сумніву, що рука правосуддя не покарає винного. І гарант наших конституційних прав і свобод буде за тим спокійно спостерегати. Бо ж справа стосується маленької українки, а не члена високородної родини самозваної еліти.

Нагадаємо, що одразу ж після ДТП, начальник ГУВС АР Крим Микола Іллічов публічно заявив, що кримінальну справу порушено проти конкретної особи - Файнгольда. «Кримінальна справа порушена стосовно особи - Файнгольда, йому обрано запобіжний захід – підписка про невиїзд. Сьогодні він знаходиться вдома, за першим дзвінком він з’являється на допити до слідчого», - зазначив тоді начальник кримської міліції.

Проте, вже тоді бравий слуга правопорядку якось знітився, відповідаючи на конкретне питання про факт перевищення швидкості мажориком-убивцею. На запитання, чи встановлена швидкість руху Bentley, начальник міліції автономії тоді відповів, що поки не може говорити про це – проводяться експертизи. «Мабуть, швидкість була перевищена», - додав він. Хоча, навіть неозброєним оком очевидно, що швидкість автівки була далеко за сотню кілометрів.

Нагадаємо, що удар був такої сили, що мотоцикл розірвало на шматки, зазначили в ДАІ. Bentley продовжив некерований рух і зіткнувся ще з двома автомобілями: Daewoo і Geely ( див. фото).

Нагадаємо також, що високородний убивця походить із родини місцевого олігарха: Віталій Файнгольд – син депутата Сімферопольської міськради від Партії регіонів і одного з найвідоміших місцевих бізнесменів Йосипа Файнгольда. Він контролює доходний район "Світлофор" поруч з Центральним ринком кримської столиці, на якому знаходяться кілька десятків модних бутиків. Файнгольд також є співзасновником автотранспортного підприємства "Автодім", що займається пасажирськими перевезеннями на ПБК.

Натомість, родина загиблої - іншої вагової категорії. У той трагічний день, Ганна Мішуткіна поверталася із додому нічної зміни. Її родина - звичайна, яких в Україні тисячі, свій середній достаток заробляє не гешефтами, а тяжкою працею.

Вражає інше - неприхований цинізм Файнгольдів, бо вони цілком серйозно вважають, що за убивство можна відкупитися жалюгідними подачками потерпілим. Цікаво, а для кого ж існує ЗАКОН?

Це питання - особисто до Президента Віктора Ющенка.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.