Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Завтра буде тепло

Погода в Україні 9974 перегляди

Опубліковано - 2.12.2008 15:12 | Всі новини | Версія для друку

Завтра буде тепло
Завтра буде тепло
З 3 по 5 грудня утримається тепла погода. Температура вночі 3-10 тепла, вдень 6-14. Дощі, місцями сильні, 3-го очікуються в західних, північних і центральних областях, 4 і 5-го лише на крайньому заході України. Вночі та ранком тумани. Вітер південно-східний, південний, 5-12, у Карпатах 15-20 м/с.

За прогнозами служби МЕТЕОПРОГ, погода у північних областях буде такою:

3 грудня дощ, вдень місцями сильний, 4 і 5-го без істотних опадів. Уночі та ранком тумани. Температура вночі 3-9 градусів тепла, вдень 7-14. Вітер південно-східний, південний, 5-12 м/с.

Погода в південних областях

З 3 по 5 грудня без істотних опадів. Уночі та ранком тумани. Температура вночі 5-10, вдень 7-14 тепла. Вітер південно-східний, 5-12 м/с.

Погода в східних областях

З 3 по 5 грудня без істотних опадів. Уночі та ранком тумани. Температура вночі 3-5 градусів тепла, вдень 4-10. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

Погода в західних областях

З 3 по 5 грудня дощ, місцями сильний. Уночі та ранком тумани. Температура вночі 3-10 тепла, вдень 6-14. Вітер південно-східний, південний, 7-12, у Карпатах 15-20 м/с.

У центральних областях

3 грудня дощ, у Вінницькій і Черкаській областях вдень місцями сильний, 4 і 5-го без істотних опадів. Уночі та ранком тумани. Температура вночі 4-10 тепла, вдень 6-13. Вітер південно-східний, 5-12 м/с.

У Київській області

3 грудня дощ, удень місцями сильний, 4 і 5-го без істотних опадів. Уночі та ранком тумани. Температура вночі 5-9 тепла, та вдень 8-13. Вітер південно-східний, південний, 5-12 м/с.

Погода несприятливо позначиться на самопочутті людей, що страждають на захворювання опорно-рухової системи

З 2 по 4 грудня на майже всій території України, незважаючи на незначне потепління, очікується мало комфортна прохолодна і сира погода, що буде супроводжуватиметься дощами, а у північних і західних регіонах сильними дощами, що несприятливо позначиться на самопочутті людей, що страждають на захворювання опорно-рухової системи.
Особливо некомфортною погода в ці дні буде для людей, що страждають на хронічні бронхо-легеневи патології і вегето-судинну дистонію. Можливі загострення захворювань неврологічного і ревматоїдного походження. Ранкові та вечірні тумани будуть погіршувати самопочуття гіпертоніків та бронхоасматиків. Зберігається підвищений ризик простудних захворювань, особливо у людей з ослабленим імунітетом.

У ці дні у метеочутливих людей холодна, сира і динамічна погода викликатиме різкі перепади емоційної активності і напади головного болю. Тривалий вплив некомфортної похмурої погоди може провокувати і посилювати депресії. У емоційно лабільних людей спостерігатиметься зниження уваги, сонливість. У ці дні рекомендується бути особливо уважними на дорогах, як водіям, так і пішоходам.

З 2 по 4 грудня геомагнітна обстановка буде переважне спокійною, з незначним підвищенням активності 3 грудня. Тим не менш, вплив даного чинника на самопочуття людей буде мінімальним.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Погода в Україні»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Рабом є лише той, кого НЕ печуть кайдани”
Павло ШТЕПА

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.