Аратта - На головну

9 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В скандально відомого письменника Бузину жінки кинули тортом і назвали боягузом та хамом, присвоївши титул “євнуха від літератури”

Народний Вісник Регіон: м.Київ 12048 переглядів

Опубліковано - 24.03.2009 04:47 | Всі новини | Версія для друку

Олександра Шевченко кинула в письменника Олеся Бузину тортом
Олександра Шевченко кинула в письменника Олеся Бузину тортом
Активістка жіночого руху “FEMEN” Олександра Шевченко кинула в письменника Олеся Бузину тортом, під час презентації його книги “Поверніть жінкам гареми” в одному з книжкових магазинів в Києві.

Мотивом дій Шевченко слугували образливі, на колективну думку “FEMEN”, висловлювання на адресу жінок у новій книзі Бузини. Після того, як Шевченко кинула торт в Бузину, він не «розгубився» і почав викручувати руки дівчини, намагався її ударити.

Двоє відвідувачів магазину намагалися вступитися за дівчину, але Бузина бризнув їм в обличчя з газового балончика.

Олесь настільки злякався, що почав бачити навколо себе лише змовників, терористів і бандитів. Істерично розмахуючи балончиком, він погрожував всіх присутніх в магазині посадити у в'язницю.

Як повідомляє “FEMEN”, у ході інциденту два журналісти отримали серйозні травми очей, і були відправлені до лікарні. Прибулі на місце служба держохорони і наряд міліції, забрали усіх учасників у відділення міліції для з'ясування обставин бійки.

В Оболонському райвідділі міліції на Шевченко оформили штраф за дрібне хуліганство і відпустили.

"Сьогодні стало ясно і зрозуміло всім, що Бузина скандаліст тільки на папері, а в житті він боягуз і істерик! Відповідь “FEMEN” - Жінкам не потрібні гареми! Потрібні мізки окремим євнухам від літератури!" - Йдеться у заяві організації.

Жіночий рух “FEMEN” відомий своїми епатажними акціями. Так, у жовтні 2008 року активісти руху влаштували “Брудні ігри української політики” на Майдані Незалежності. Не меншої популярністі отримали акції “Бром-дезактивація”, а також “Україна - не бордель”.
У Бузини почалася істерика - постраждали два журналісти
У Бузини почалася істерика - постраждали два журналісти


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Народний Вісник»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.