Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У які дні відпочиватимемо на Пасху

Календар 15151 перегляд

Опубліковано - 7.04.2009 12:03 | Всі новини | Версія для друку

У які дні відпочиватимемо на Пасху
У які дні відпочиватимемо на Пасху
Уряд оприлюднив графік пасхальних вихідних та найближчих свят.

В Україні працівники, які працюють за графіком п'ятиденного робочого тижня з вихідними днями у суботу та неділю, на Пасху будуть відпочивати 3 дні (18, 19 і 20 квітня), на травневі свята – чотири дні (1, 2, 3 і 4 травня) і три дні (9, 10 та 11 травня), у червні три дні на Трійцю (6, 7 і 8 червня) та три дні у зв'язку зі святкуванням Дня Конституції (27, 28 і 29 червня).

Про це повідомляє прес-служба Міністерства праці і соціальної політики.

Статтею 73 Кодексу законів про працю встановлені святкові і неробочі дні, зокрема у квітні неробочим днем є Пасха (Великдень), який припадає на 19 квітня, у травні святковими днями є 1 і 2 травня – День міжнародної солідарності трудящих та 9 травня – День перемоги, в червні неробочим днем є 7 червня - Трійця та святковим днем 28 червня - День Конституції України.

Згідно з частиною третьою статті 67 КЗпП у випадку, коли святковий або неробочий день (стаття 73 КЗпП) збігається з вихідним днем, вихідний день переноситься на наступний після святкового або неробочого. Тому за графіком п'ятиденного робочого тижня з вихідними днями у суботу та неділю у 2009 р. вихідний день у неділю 19 квітня переноситься на понеділок 20 квітня, вихідний день у суботу 2 травня – на понеділок 4 травня, вихідний день у суботу 9 травня на понеділок 11 травня, вихідний день у неділю 7 червня – на понеділок 8 червня і вихідний день у неділю 28 червня – на понеділок 29 червня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Календар»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.