Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Війна у Грузії. У Кремлі готують бліцкриг

Новини Сакартвело 9365 переглядів

Опубліковано - 4.08.2009 21:36 | Всі новини | Версія для друку

Війна у Грузії. У Кремлі готують бліцкриг
Війна у Грузії. У Кремлі готують бліцкриг
Збройніі сили Росії, дислоковані в Кавказькому регіоні, без додаткового посилення “присічуть у зародку” будь-яку можливу агресію режиму Саакашвілі проти Південної Осетії.

Про це заявив у вівторок представник Міноборони РФ.

"Наші війська, дислоковані на Кавказі, не допустять повторення подій серпня минулого року, коли в результаті озброєного нападу Грузії на Південну Осетію були багато жертв серед південноосетінського населення і російських миротворців. Якщо режим Саакашвілі зважиться повторити торішню авантюру, то наша 4-а військова база і прикордонники в Південній Осетії у взаємодії з авіаційним угрупуванням Північнокавказького військового округу присічуть у зародку цю агресію і розгромлять грузинську армію ще на підступах до югоосетінського кордону", - сказав російський військовий.

Джерело підкреслило, що це завдання "виконуватиметься наявними силами і засобами, ніякого додаткового посилення бойового і чисельного складу сухопутного і авіаційного угрупувань російських військ на Кавказі для цього не потрібне".

Коментуючи заяву офіційного представника МЗС Андрія Нестеренко про посилення боєготовності російських військ в Південній Осетії у зв’язку з провокаціями з грузинської сторони, представник Міноборони повідомив, що в 4-ій російській військовій базі в республіці "посилений режим несення служби і збільшений склад чергових змін, а в 4-му командуванні ВВС і ППО (штаб - у Ростові-на-Дону) посилені чергові сили, тобто збільшена кількість екіпажів, готових до негайного зльоту для виконання бойових завдань".

"Наші війська на Кавказі готові забезпечити безпеку Південної Осетії, але можливі боєзіткнення з грузинською армією - це не наш вибір", - підкреслив військовий посадовець.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Новини Сакартвело»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Світ відповідав розмірам людини,
І людина була мірилом всіх речей”

Михайло Волошин

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.