Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Час готуватися до Різдва

Наші новини Регіон: м.Київ 20032 перегляди

Опубліковано - 6.09.2006 17:46 | Всі новини | Версія для друку

Учасники першого дитячого конкурсу флористів "Різдвяні дзвоники"
Учасники першого дитячого конкурсу флористів "Різдвяні дзвоники"
Саме така думка приходить після відвідання 4-ої Міжнародної спеціалізованої виставки «Різдвяний подарунок», яка сьогодні розпочала свою роботу у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза». Одночасно з нею там відбуваються ще три споріднені виставки – «Декор та подарунки», «Ігри та іграшки», «Матеріали для творчості та хоббі».

Професіонали від подарункового бізнесу виставили на показ новорічні прикраси, іграшки, штучні ялинки, що прикрашені тими ж таки прикрасами та іграшками, блискучу новорічну мішуру, стрічки, свічки, бантики, пакувальні матеріали та інші елементи декору і оформлення подарунків.

Там можна побачити як всілякі симпатичні та приємні дрібниці до Нового року та Різдва, так і цікаві композиції декору салонів та приміщень, а також різноманітні пристосування і матеріали для виготовлення сучасних художніх творів. І це просто дивує. Дивує безмежна фантазія спеціалістів цього відносно молодого бізнесу в Україні. А цей бізнес вже почав диктувати суспільству моду.

Як заявлено в інформаційному листку, однією з головних подій виставки має бути ТРЕНД-ШОУ – показ новітніх тенденцій в області сувенірно-новорічного дизайну. А це означає, що протягом трьох днів роботи виставки (6-8 вересня) будуть показані актуальні (читай, модні) тенденції святкового декорування на наступний сезон 2007 року.

На виставці також представлені деякі художні роботи – неможливо не відзначити виставку картин, що вирізблені з дерева майстра з Волинського містечка Ковель Івана Панасюка. Він також робить дерев’яні скульптури – використовує дерево липи, груші, має багато малих дерев’яних сувенірів, які також виготовлені на основі техніки різьби по дереву.

Маленькі шедеври можна побачити і на вітальних листівках ручної роботи київської фірми «Хепіком», гаслом якої є «Даруйте на щастя!» Крім великого асортименту новорічних карток, на їхньому стенді були представлені вітальні листівки, що існують в одному примірнику, – там міні-картини, намальовані власноруч молодими художниками.

А ще сьогодні в рамках роботи виставки з відбувся конкурс флористів «Ніч перед Різдвом» і перший всеукраїнський конкурс дітей-флористів «Різдвяні дзвоники». В дитячому конкурсі брали участь діти-сироти з дитячих будинків та інтернатів Червонограда (Львівської області), Мукачевого, що на Закарпатті, Галича Івано-Франківської області, Цюрупінська Херсонської області, Молочанська та Бердянська Запорізької області.

Обидва конкурси організувала Академія флористики Наталії Агеєвої. Нею ж проводиться ще одна акція – благодійна. Учасники виставки зберуть і передадуть новорічні товари, іграшки, товари для творчості та хоббі дітям з дитячих будинків, які приїхали в Київ на дитячий конкурс флористів, а вони їх повезуть в свої дитячі будинки, які їх направили на конкурс.

Завтра, 7 вересня, на майданчику презентацій протягом другого дня роботи виставок пройдуть майстер-класи і презентації: «Сучасний погляд на товари для творчості та хоббі», «Художні пензлі компанії «Колібрі», «Останні модні новинки в новорічному оформленні». І навіть для відвідувачів передбачений майстер-клас з виготовлення Різдвяної композиції від компанії «Флоріс».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Наші новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна”
Михайло Грушевський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.